През НОЕМВРИ се роди дете, да ни слуша, радва и расте!-5

• 25 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Имаше един израз, че  ако бебето може само да откопчава сутиена на майка си, то му е време  да се отбие.
Тези просто са разбрали погрешно, че ще се отбият когато детето проноси сутиен, или още по-зле - роди и започне да кърми внучето. Twisted Evil

хаххахххааааа Joy newsm10

Явно умишлено майка им  зашила сутиена си за да продължава да кърми  Laughing Laughing

# 646
Според СЗО между 2 и 4 години децата сами се отбиват. Предполагам ако им се даде шанс все пак  Wink Но лично аз не си представям да кърмя 2-годишен лумпен, много ми е.

# 647
Леле, сега видях клипчето, което Омана е постнала... Егати...

Днес няма май да се излиза, едно такова се е смръчкало....  Sad Вкъщи сме на лампи...

# 648
  • София
ОМАНА:  Confounded ОТВРАТЕНА СЪМ! ЕГАСИМУС!!!!И мъжо беше тук като го гледах и тотално рече и отсече, че това е най-откаченото нещо което е виждал!
ДИДКАТА И ВЕСС Мерси, ще пробвам, макар че много не ми се занимава! Аз изобщо не мога да схвана какво ми превеждат от НОИ всеки месец! Нали се смята средно аритментично 12 месеца назад....и голяма каша. Веднъж 600лв. друг 700др.500. а два пъти по 900лв. луда работа  smile3538
МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА СИ КУПЯ  newsm39 или бягаща пътека, въпреки че е такава теснотия в къщи! Ако някой има на изгодна цена, може да пише на лични! newsm35
СНОЩИ СЪНУВАХ  luvbed и  fertilization и разбира се  EFP и накрая  family4 oops
КЛОДИЯ: Ехххх много хубава песничка! Но ако можеш и някак да предадеш и мелодията че да мога да я пея на Адито  newsm74
ЕЛВИРЕСТЕ: Ами добреееее щом си навита за навигатор, ще го измслим и то скоро!
Дано ако са зъбки Пламенка да не се мъчи много  fingerscrossed АААААА ЗА КОРЕКЦИЯТА МАНИ УЖАСЕН-УЖАСОН.
НИЕ ОТИВАМЕ НА ПАПАМЕ.

добре дошли на новите мами  welcome

# 649
  • Пловдив
Кики, разказчето в картинки на снощния ти сън ме разсмя много Simple Smile

Иначе се включвам по въпроса с уреда. Аз имам крос тренажор, но в квартирата ни няма място и е при майка ми, живот и здраве като се преместим ще си го взема надявам се и ще го ползвам редовно.
Иначе той според мен е по-ефективен уред от бягаща пътека.
А преводите ги следя на сайта на НОИ чрез ПИК. Веднъж ти смятат колко ти е на ден, а разликата идва от работните дни в месеца и за колко дена ти е превода.

# 650
И аз зная за този ПИК, с който ми е много трудно да се снабдя, защото разбрах, че трябва да се ходи лично до НОИ. Аз съм подавала молба за еднократна помощ за 2-ро дете средата на декември и още не са ми превели сумата. След малко пак, ще звънна да видя какво става. Аман!!!

# 651
Кикито,аз имам колело,но ако мислиш,че го въртя Mr. GreenСтои си в коридора и прашясва....

Според мен пътеката е по-ефикасна,но е по-скъпичка.

# 652
Здарвейте мамита и добре дошли на новите в нашта мафия както казва Мия  Joy
Ние днес никъде няма да ходим, много е едно такова мрачно и ме поттиска. А моят образ от сутринта е подивял, чуди се с какво да се занимава, върти се, хапе всичко живо и не живо и се хили и вика ама толкоз силно и си се кефи сам на себе си Joy
Тази нощ се събудих от едно странно блъскане-светвам  и гледам той моляви се се отвил, застанал напряко на леглото, вдига си краката и ги пуска върху решетката на кревата, незнам откога си се забавляваше така милото то  Laughing
И така това е от нас засега  Hug

# 653
Кики виж това... Blush Blush Blush за съжаление нямам звук на компа. чакам да дойдат да ми вкарат нещо си за да проговори ама още никой не е дошъл.  #Cussing out #Cussing out #Cussing outhttp://vbox7.com/play:3270ad9b&al=1&vid=

дано да е тази музика която мисля newsm78

# 654
  • София
Добър ден!

Влизам да ви помрънкам малко ама няма как - ша ма изтърпите. Ходихме днес да ни сложат първия пентаксим. Малко рева детето и засега реакция няма, но то пък е и рано...

Педиатърът каза обаче, че имаме начален атопичен дерматит  Confused. Аз съм от средно до много изумена, но сега тепърва ще чета. Ако може да ми кажете при вас какви са били симптомите? При нас е грапаво на пипане, а на външен вид белезникава забелена кожа. Не знам защо, но аз си мислех че АД е с зачервявания и понеже при Ева няма такива мислех че просто и се бели кожата. Ако не мине до 2 седмици ще ходим на кожен лекар да се види какво ще се прави, а до тогава казаха да мажем с олио и да не я къпем всеки ден, пък сапун съвсем рядко да ползваме.

e_valkanova  - Честит четвърти месец. Ние пък днес ставаме на 3  Laughing. Честито и на другите месечинки и добре дошли на новите майки   bouquet!

омана - брех, голяма гнус това клипче ooooh!!

Лека засега, после пак ще драсна.

Дидка кажи при вас какво става с ваксината.

# 655
Кикито,аз имам колело,но ако мислиш,че го въртя Mr. GreenСтои си в коридора и прашясва....

Според мен пътеката е по-ефикасна,но е по-скъпичка.

И аз така. Mr. GreenАма пътеката заема супер много място.
Кикс, идвай у нас на фитнес - и гирички имам, и лежанка и програми. Mr. Green

Това с кърменето е отврат, няма и да го гледам.Мен дори само темата за "говорещите кърмачета" не потриса.

# 656
Изгледах най-накрая това клипче с кърменето. Ми, честно да ви кажа не ми изглежда чак пък отвратително... Вярно за мен е малко прекалено да се кърмят толкова големи деца. Мисля, че до годинка и малко повече е добре, но след това вече не виждам смисъл. Но в никакъв случай не ми се вижда отвратително, по скорпо странно...

# 657
портокалчо, рецепта панакота:
 0.5л мляко+180 гр захар завират, прибавя се 1 голяма кофичка разбъркана сметана и се сваля от котлона, слага се желатин , предварително разтопен на водна баня и ванилия или 50гр.ликьор
разбърква се до еднородна смес, изсипва се в чашки , подходящи за обръщане.Като изстинат леко-в хладилника няколко часа. Топват се за секунда във вряла вода и се обръщат ;заливка със  сладко ягоди или какво има , а напролет с пресни ягоди , разбити с малко захар и лим.сок

Изстудих го Наско на ветровете, а а минус 5 нищо му нямаше. Neya, бих се радвала, но сигурно трудно ще се засечем, че дребния много командва парада а и още времето не става за  планиране; но поне 2 пъти трябва да ида до Аспарухово близките работни дни.

Маргариткачестито ви, и на вълканова също; много щедро ги раздават тез диагнози АД, но наистина е важно да е рядко къпането и щадящ измивния. А за олиото съвсем съм резерве!

Иска ми се да подстрижа умиляващите перушини на дребния, дали е рано за обиране с машинка?

# 658
Гледам че е 10 градуса навън нищо че е облачно ще излизате ли?

# 659
Margaritka79, ние сме с АД, та да ти кажа какви са ни симптомите - първоначало само по едната бузка се появи. Стоеше като лишей, едно такова, после и по другата. Стана на едни жълти люсли.
А цялото му лице стана на едни малки, ситни пъпчици, чак по ушите имаше... По ръчичките и крачетата също, но не бяха червени, а се усещаха като грапавини....
Като цяло си е кфти работа, дано при вас не е това.
Трябва да си го види дерматолог.
Нашият педиатър като видя, каза - "А, нищо не е"...

Общи условия

Активация на акаунт