През НОЕМВРИ се роди дете, да ни слуша, радва и расте!-5

• 25 211
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за милото посрещане   bouquet

За еднократната помощ - подадох документи този месец и ми казаха след 15-ти март да отида да взема акта за раждане.
За ваксината - биха ни я снощи и до тази сутри всичко беше ок, но сутринта като се събудихме бяхме много кисели и плакахме. Сега блаженно спим  smile3524 , дано да продължи все така Praynig  Grinning
Като ви чета въобще и няма да го гледам това кличе  Naughty
И на нас ни се появава обрив по бузките от време на време, но според педиатърката не било проблем, дори било нормално. Според друг лекар било признак за АД, но щом минавало бързо не било проблем и се израствало, но все пак ако някога се задържи по-дълго, ше ни изпишат кремче да се мажем.
п.с. може ли да ми изпратите потребител и парола за албумчето? благодаря   bouquet
 за първа страничка - термина ми беше 15.11.2009г.

хубав ден  с повече усмивки от малките бебоци  smile3521 smile3521 smile3521

# 661
Kло-това е песничкатаНие вече се разходихме,не е толкова студено.
Превели са детските и даже поизхарчихме малкопарички!

# 662
  • София
МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА СИ КУПЯ  newsm39 или бягаща пътека, въпреки че е такава теснотия в къщи! Ако някой има на изгодна цена, може да пише на лични! newsm35
Та значи .... Бягащата пътека заема много място, но пък върху нея могат да се съберат голям кош с играчки и отделно много плюшени.
Велоергометъра пък събира много закачалки с изгладени дрехи, които поставени там не се мачкат.
Гребен тренажор - още не съм му намерила предназначението, ама много боли като го ритнеш.
Така, че прецени кой уред ще  бъде най-удобен. newsm78
newsm47

# 663
Здравейте Simple Smile

Днеска се бях настроила малкия да е цял ден на терасата , пък то едно мрачно и влажно тука  #Cussing out

Аз пък имам степер, ама и той си прашасва. Вчера докато малкия дремеше на двора , си направих фитнеса в градината - то след толкова сняг, бомба паднало там Simple Smile

Да ви питам : с какво обличате бебоците вечерно време като спинкат ? Аз след банята , като му сменя дрешките и си го приспивам с тях после, не му слагам боди-пижама.

За пъпчиците: да се оплача и аз ... пак ни пламна едната бузка и на гушката,че и по лицето от тези дребните и белезникави!  Чудя се дали не е  реакция от пентаксима миналата седмица. Преди време, като го водих на дерматолог ми казаха е, че е от хормоните ?!? Какви хормони на туй малкото бебе ???

Neya: Нямаш проблеми за фотането на малката Simple Smile само трябва да слънчево , че да има повечко светлина . Ако искаш на някоя от месечинките й да се уговорим . Аз по цял ден съм сама , така че може и в нас ,но с две бебенца няма да мога да снимам спокойно. Как си с гърдата , мина ли ти окончателно?

# 664
  • София
Здравейтееее!!!!!
Ето ни и нас...подготвяме се за пентаксим, че денс часа ни е от по късничко! Стискайте палци всичко да мине добре осле ще разказвам за това!
Сутринта като видях какво е времето направо ми се до рева! УЖАС!!! А така ми се излизаше! Но уви...
Иначе ние сме спокийни, само дето не сме акали от 3 дни и милия много се напъва...днес вече ще видим какво ще каже педито! Така че по-късно ще разказвам и за това.... Confused

Neya - Снимкте са страхитни!!! Hug Направо да ви схруска човек!  Crazy

Vess82 - МНОГО ХИТРО!!! И аз вече ще оравя така ...само на вън! Naughty

Катерина26 - И твоето свеки не е лесно! Браво, че издържаш!!! Аз ако бях щах  #2gunfire #Cussing out ааа ама не може така!!!! Аз на майка ми си и казвам всичко пък на нея да мълча!! Няма как да стане! Ама тя мойта е хитра.
, никога не се е намесила с лошо, винаги е сушер мила и добра! Разбираш ли, иска да ме изкара мен виновна ама ниама да стане  #Cussing out

Yani4ka83 - Какви са тия детски 105 лв?  Shocked аз доколкото знам, моите детски са по 35лв.  newsm78 А за това дли да пробваш да си ги взима, няма какво да го мислиш! На мен ми излизаше с 10-15 лв повече и като отидох да си извадя служебна бележка следващия месец, всичко беше на ред. Ти кога вади сл. бележка последно? Нали знаеш, че от както си по майинство и работодателя не ти плаща заплата, счтоводно на теб за тия месеци ти излизате че си взимала 0.00лв. и така се получава...

кики - и на мен до сегяа всеки месец по различна сума ми превеждат, надявам се от този месец да ми се нормализира! А за съня!!!  Joy хайде действайте!

Klodia -  Peace Моя синковец е Симеон...но благодаря ти!  Hug

за спането на страни - аз не помня дали писах...ама малчо от както стана на един месец си спи по гръб...иначе само се въртеше и мрънкаше и аз го оставих, а и до колкото знам от ортопед, не е много добре да спи на страи, ама то нали знаете, че всеки казва различно  newsm78

Да ви питам : с какво обличате бебоците вечерно време като спинкат ? Аз след банята , като му сменя дрешките и си го приспивам с тях после, не му слагам боди-пижама.

Аз моя синковец го къпя към 21.30 часа( е то процедурата започва от 9  Wink ) и директо си му обличам едно боди с дълаг ръкав и после го слагам в чувал ( защото напоследъм много взе да ми се отвива) а така не се отвива. и по чорапи под чувала. Мисля че му е добре, после сутрин го преобличам чак към 9.30-10.00 часа преди да яде!

ДОБРЕ ДОШЛА kikiivcho дано ти харева при нас!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ

После ще дойда да разказвам! А вие си мислете за нас! На мен ми е много притеснено!  Confused

Hug

# 665
  • София
 newsm78 хм.... забравих да ви питам
Чух за някакви фотота, които правят професионална фотосесия на млчовци!
Знаете ли нещо?  newsm78

# 666
Катерина26 - И твоето свеки не е лесно! Браво, че издържаш!!! Аз ако бях щах  #2gunfire #Cussing out ааа ама не може така!!!! Аз на майка ми си и казвам всичко пък на нея да мълча!! Няма как да стане! Ама тя мойта е хитра.
, никога не се е намесила с лошо, винаги е сушер мила и добра! Разбираш ли, иска да ме изкара мен виновна ама ниама да стане  #Cussing out

Ами търпя аз,нищо не търпя NaughtyТо тази тема не веднъж сме я разисквали и е необятна Mr. Green
Айде,стиснати палци за пентаксима ,че утре и ние сме наред Mr. Green

# 667
  • София
@ntonia - благодаря ти за информацията  bouquet! При нас грапавините са по крачетата и ръчичките засега, ще видим какво ще каже кожния като я заведа.

Маргариткачестито ви, и на вълканова също; много щедро ги раздават тез диагнози АД, но наистина е важно да е рядко къпането и щадящ измивния. А за олиото съвсем съм резерве!
и аз тъй за олиото мисля

За дрешките за спане - гащеризон и слагам, ама това все още ни е основното облекло. Много са ми удобни...
За позата - по гръб с главичката настрани, но тя сама си я слага и върти, аз нищо не нагласям и обръщам...

За бягаща пътека и ние с таткото мислим. Ще седи в детската стая за начало, после не знам, подозирам че ще си я блъскаме в главата накрая Simple Smile.

# 668
Цитат
Klodia -   Моя синковец е Симеон...но благодаря ти! 

Аз знам Диди и се   newsm78 кога съм казала друго име  newsm78 newsm78

Ние се къпем от 20ч. - до 21,30 ч. т.е. в този период, зависи Тони кога му се доспива... лошото е че той остава още доста време буден след това понякога и до 11 ч. Играе си в леглото сам и след това си заспива. Облекло направила съм си три своеобразни пижамки / боди с ританки/ и с това спим + пампарса ама това го знаете без да го споменавам  Wink
kikiivcho - една седмица след това ти привеждат парите. Поне на мен така направиха  Peace
pisihrisi - радвам се че е тя. Кога ли ще ми оправят звука, вече почти две седмици чакам  Twisted Evil
 Margaritka79 - много е хубава куклата ти, и много фотогенична  Peace  Heart Eyes

# 669
  • София
Цитат
Klodia -   Моя синковец е Симеон...но благодаря ти! 

Аз знам Диди и се   newsm78 кога съм казала друго име  newsm78 newsm78

Laughing Joy AZ SYM LUDA!!!!  ГРЕШКАТА Е МОЯ! СЕГА ТРЪГВАМЕ ДО ПОСЛЕЕЕ Hug

# 670
За спането аз й обличам пижамка от две части.
Днес цял ден вали и не можахме да излезнем да се поразходим. Та от скука вкъщи, направих нови снимки на Магдалена:
http://www.album.bg/nidisvet/

# 671
*Svet* - много е сладка кукличката  Heart Eyes Heart Eyes, а и ти си супер фотограф  Peace

# 672
  • Варна
Кики, благодаря  Hug И Ади е голяма сладурана. Как се смях само като видях снимката на аватара ти - рошавелката след баня  Joy
Мия, Янечек  Hug Направо кошмар с извеждането. Като гледам в парка майки с ревящи деца и се сещам за вас. Дано да се оправят нещата и скоро да посвикнат. Все пак трябва им чист въздух на децата  Peace
Мами, защо се дразните свекито като ви пипа детето? Тя му е баба, недейте лишава детето си от любовта на баба му. Аз като бях малка умирах от кеф като бях при баба и дядо - и при едните и при другите. Бих искала и детето ми да се радва, когато бабите и дядовците му го глезят  Mr. Green Абе то аз давам акъл, ама като ми дойде на главата ще видим как ще разсъждавам. Моите свекита още не са видяли детето. Нали не живеят в България, от 11 години са в Белгия, а сега нещо май вече ще се пенсионират, оправят документи и ще си идват за постоянно. Ще стане интересно  Mr. Green
Реню, аз не живея в Аспарухово от почти 5 години. Майка ми и баща ми живеят там и им бяхме на гости. Сега живея на Патриарх Евтимий, зад Мак Доналдс Драйв.
Та значи .... Бягащата пътека заема много място, но пък върху нея могат да се съберат голям кош с играчки и отделно много плюшени.
Велоергометъра пък събира много закачалки с изгладени дрехи, които поставени там не се мачкат.
Гребен тренажор - още не съм му намерила предназначението, ама много боли като го ритнеш.
Така, че прецени кой уред ще  бъде най-удобен. newsm78
Joy Joy Joy Аз имам велоергометър, ама и аз го ползвам за закачалка - закачам си чантата на него  Embarassed В началото ми стоеше в края на стаята и го ползвах често защото направо се качвах на него. Сега нямаме много място и стои в един ъгъл, трябва да го изкарам, че за да го ползвам. Така че най-добре да си вземеш това, за което имаш място. Иначе няма смисъл.
За пижамка аз не слагам. Ама от няколко дни се замислям, че му е време вече.
CRLN - ок, ние ще дойдем. Аз ще изтормозя таткото да ни докара  Mr. Green
Гърдата ми, не исках да ви занимавам, ама щом питате, сами сте си виновни  Twisted Evil След 3 прекарани мастита с паузи по 2 дни между тях гърдата ми най-накрая се успокои, поомекна и започна да пуска от 3-4 каналчета. НО тъй като тези мастити засегнаха гърдата, на която ми откриха фиброаденома, сега около него е твърдо, подуто и доста червено. И доста болезнено на допир. Вече 4 дни. Вчера започнах да пия лецитин, ще видим дали ще се оправи положението. Предната седмица като ходих на ехограф тогава фиброаденома си беше добре, не беше засегнат. Ако не се успокои положението, пак ще бягам на лекар, но този път на гръден хирург, а не на ехограф.

# 673
А вие слагате ли търлъци на бебета си? Не Shocked А трябва!!!
Днес една баба така ми каза Simple Smile  Бях отишла да взема баткото от у-ще, и то се знае - Камен е ревнал и аз съм го извадила от количката.
Идва една баба от чакащите при мен и ми казва:
- Може да ми се разсърдите, но това, което правите не е много (зебележете какво не е) меродавно  Mr. Green
- В количката завивате ли му краченцата? - потвърдих, че ги завивам, а тя:
- Търлъчки нямате ли си???
- Не ползваме.
- Тогава Аз лично ще ви оплета и следващата седмица ще имате!
Опитах да обясня, че не ползваме, не защото нямаме, а защото не искаме, обаче май следващата седмица ще бъда причакана с търлъци  Mr. Green Горкото ми бебе - принудено е да живее без търлъци, а като знам какъв нрав има - сигурно и без пантофи  Mr. Green
Нощем бебето спи с дрехите, с които си стои през деня - памучна блузка+ританки. Завивам го с една пелена.
А за свеки - мен изобщо не ме дразни да гушка бебето, но не мога да понасям майка ми как се спуска да го граби като хищна птица. И то защото все протяга ръце, точно когато бебето не е в настроение да се гушка, но тя вярва, че има магически способности да успокоява бебетата и да ги приспива. то верно де - като послушаш минута и половина песента й на изпаднал в транс шаман, няма как да не ти се доспи. А и тази песен се придружава с танц, който наподобява подскачане върху жарава.
И свекър ми по някаква причина ме дразни като гушка бебето, не знам защо.

# 674
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Янечек

И ние си имаме търлъци. ама нещо не ги носим.
То у нас топло, Янечек да ти ги донеса половината да не остане Каменчо без, а?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честно казано хубава работа вършат, но само ако стаите са студени и няма парно или климатик  Peace т.е. не са отоплени добре.

Иначе Тони го обличам като теб през деня в къщи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт