ЯНУАРЧЕ малко се смее сладко-сладко - тема 2

• 31 847
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • БГ
Някой спомена за блузи за кърмачки дайте линк да видя поне как изглеждат моляяя  Praynig

stefaniika ако съм в друг квартал май няма да ми дреме особено, ако намеря закътано място ама тук направо ме е срам откровенно казано. Няма и закътано местенце да се покрия малко. Писна ми да търча у нас да качвам количка 6 етажа и после пак да я свалям за на вън.

Ей, тези две блузки за кърмене съм си харесала:

Еvка, и аз съм в същото положение, тук даже няма къде в друг квартал да отида, навсякъде имам роднини, приятели, състуденти, клиенти...

# 571
Евка малката се роди сутринта.Като 1 ден броя деня на раждането.Попа  също така каза.Значи при нас днес е 40-ти ден.Но няма кой да ме заведе на църква.Попа каза ,че може да е на 41,въпреки ,че е по-добре да си е точно на деня.Но по-добре по-късно отколкото преди 40.

# 572
Evka, ще питам за перелината и ще ти кажа!

Hug

# 573
може и някой хубав широк шал, а за пелерина може да ползвате и парео. Аз е готвя да си ушия още един слинг и опашката му ми решава проблема.

# 574
Здравейте момичета Hug
Вчера се разходихме много хубаво навън за 2ч. в Морската градина, в Неделя също- нямаше никакъв вятър за пръв път и аз бях много доволна  Flutter Но днес с този дъжд ще пазим къщата  Crazy
Далечна, Копнеж,Таттит,Евка малките слънца са разкошни  Hug
Ela79 и Анди си смуче така юмручетата- просто в един момент започват да пъхат в устичката си ръчичките, а след това и всичко останало- нали така опознават света  Flutter  Като ги смуче усилено, а знам че не е гладен аз му давам биберона  , защото предпочитам него да смуче, а не ръцете.
Стефанийка когато Анди стана 5 260кг. и аз имах половин пакет неизползвани памперси- свърших ги и следващият взехме от 4-9 кг- ние ползваме Памперс. Определено те по- добре му стоят  Crazy Би ли ми казала  откъде мога да си поръчам тези блузки- сивата много ми харесва. Така като гледам ще са от някой чужбински сайт  Flutter

# 575
  • БГ
Стефанийка когато Анди стана 5 260кг. и аз имах половин пакет неизползвани памперси- свърших ги и следващият взехме от 4-9 кг- ние ползваме Памперс. Определено те по- добре му стоят  Crazy Би ли ми казала  откъде мога да си поръчам тези блузки- сивата много ми харесва. Така като гледам ще са от някой чужбински сайт  Flutter

Благодаря ти за отговора, относно памперсите.   Hug   И ние сме на Памперс, май наистина ще взема следващия размер, пък и да са му големи сега, няма да са излишни в бъдеще!   Peace

Блузките са от каталога на Премаман!   Peace

# 576
Стефанийка, видях в е-пей, че са ми преведени паричките вече, пише действително кога ще е направен превода, но кой да види Simple Smile.

А относно ваксината, днес мъжът ми ще ходи до Метро да пазарува и ще го накарам да провери в аптеката как стоят нещата с Пентаксима, някой беше писал, че там се поръчва и че струва 55лв, после ще пиша какво е станало.

За памперсите и аз съм в същата дилема, че днес като е ден за пазар, трябва да реша кой размер да вземе татито, но с тия големи пакети все се притеснявам пампите да не станат малки докато им дойде редът.

За кърменето, още не съм кърмила навън, но ако се наложи бих го направила. Баткото доста често е бил кърмен навън, на плажа, пред моите родили, пред свекърите и прочие, където се наложи общо взето.

Тук времето е скапано и много ме е яд, тая седмица ми е последна вкъщи и от другата на тръстиката.

Приятен ден на всички!

# 577
  • София
stefaniika  - и аз много си харесах сивата блузка! Имаш ли представа каква цена е?

И ние тъкмо бяхме тръгнали да излизаме вече с количката и времето така да се развали... Сега чакам с нетърпение вече да се стопли и да изгрее слънчице!

Ето и малко нови снимки от нас: http://january2010.snimka.bg/baby/danaya-na-wicky.466522.17638674

При мен се получи обратното - първия месец се справях що-годе самичка (майка ми ни носеше наготвено, защото аз нон стоп бях с бебока). Иначе по цял ден си бях самичка с нея. Сега майка ми идва по-често и като трябва да свърша нещо ми помага - иначе сме като залепени с Даная Simple Smile А пък аз имам все нещо за рисуване и какво ли не странично занимание... Слинга е добър помощник също! Но домакинството все още ми е на заден план!
Нашата бебка си яде ръцете като е много гладна или притеснена - за успокоение. Въобще при нея сукането си е на първо място за всичко, което я притеснява. Затова и ние се разхождаме с биберон (срам не срам...)

# 578
Като ви гледах прекрасните снимки реших и аз да кача малко по-нови Simple Smile))))

http://january2010.snimka.bg/baby/viktoriya-na-zuzu-82.465945.17641612

Моята Вики също си суче ръчичките като е гладна или нервна, залъгалка не харесва, въпреки, че като е сама с майка ми тя успява някак да й я набута в устата Crazy

# 579
Здравейте,мами!Явно всички сме се запътили тези дни за памперси  Grinning Ние днес бяхме на пазар и взех вече размер 4-9кг,другите ми се струва,че до десетина дни най - много ще ни омалеят. Памперс са на промоция в Кауфланд - по 21лв пакета  Party .Навън е ужасно - за разходка и дума не може да става  Cry
И днес ядем на 2 часа  Tired,дано скоро свърши тази криза на растежа...
Днес питах за ваксината Пентаксим в няколко аптеки,никъде няма налична,до няколко дни могат да доставят.
И Ицко си смуче юмручетата,яде си ръкавичките като е с тях - биба не признаваме за добро или лошо!
Хубав ден от нас!

# 580
Същата работа-биберон не иска.Веднага го изплюва-било той каучуков или силиконов.И ръцете са в устата.
Памперси взехме вчера 4-9 ама са големи и пропускат  ooooh! Взехме ги защото бяха на промоция 20 лв - 94 бр. в
Карфур.Иначе не съм доволна от марката и с нетърпение чакам да свършат та да взема на Хъджис или Пуфис макар и по-скъпи.

# 581
  • Mediterraneo
И ние сме още на двойката. Купих още като бях бременна два пакета от Кауфланд, по 94 бр., тогава ги пуснаха по 19 лв.

# 582
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 wavey Ето ни и нас.

Пак два кисели дни имаме. Беба заспива трудно и плаче от умора. Май ще се окаже, че все пак е когато аз ям шоколад.  Confused Нямам друго обяснение. Но слава Богу - нощите все пак си спи.

Днес чакам колегите на гости!  Sunglasses Малко социални контакти и разговори на служебни теми. Хубаво ми е.

За памперсите - нашия пакет 2-ка свърши и купихме 3-ка. Добре са и.... Даже като че ли по-добре от другите. И ние сме на Памперс. Защо не сте доволни от тях?

Времето ме побърква. Хубавите дни ние не можахме да излезнем от гости. А сега пък е отврат. Милото детенце. И майка му де...  Mr. Green

Wicky, Zuzu - ама много сте сладки - пупу.......

# 583
  • на село
Гледам че за кърменето навън сте се заговорили. Аз вече кърмих навън. Пък и за капак половината град се беше изсипал на центъра  Mr. Green. Ама като ревне чаавето - гладно ли да го държа  Rolling Eyes Не е кой знае какво - загръщам го с якето малко и нищо не се вижда. Ако си намеря и аз от тези блузи за кърмачки и аз бих си взела 2-3. Виждат ми се практични.

А за Памперс - с каката въобще не бях доволна от тях - пропускаха отвсякъде и вечно беше зачервена. Като ги смених се оправиха нещата. Затова сега ги заобикалям отдалеч. Ползвам в момента двойката на Молфикс. Хем съм доболна от тях, хем са по- евтини, защото със коликите ми се е случвало сигурно по 15 на ден да сменям. Сега като минаха коликите, може да се преориентирам на по- скъпички. Ще видим...

# 584
Искам да попитам мамите които дават Еспумизан Л-по колко капки давате...пише по 25 преди хранене...но някъде четох че тези 25 били за 24-часа-знаете ли дали е така или си е по 25 пред всяко хранене?

Общи условия

Активация на акаунт