Звездни компромати - 58 част

• 72 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Тази снимка на Преслава и аз я взех от нета, има я на доста места, така че едва ли е взета от тук. Не е моя, нито съм я правила аз. Нито съм аз на снимката, както ме попита една съфорумка. Peace

За Мария може би аз съм пристрастна, защото от няколко години много харесвам начинът по който се облича. Пък и самата аз в момента съм голям фен точно на роклите с такава кройка. Макар че от доста хора не се харесват, аз си ги нося с кеф. Иначе не смятам че беше супер тупирана или нещо от тоя сорт, съвсем ок ми се видя на мен:
http://www.bliasak.bg/uploads/newBroi/file9683.jpg?1266310270762

# 151
  • До морето

Иначе не смятам че беше супер тупирана или нещо от тоя сорт, съвсем ок ми се видя на мен:
http://www.bliasak.bg/uploads/newBroi/file9683.jpg?1266310270762
Naughty И аз така мисля.Точно тук много ми харесва косатай, в сравнение с това какво е причинявала преди това на косата си, например http://spisanie.lichna-drama.com/uploads/images/large/maria111.jpg или http://www.prikachi.com/users/valennceto/463P.jpg, не че изглежда лошо на снимките, но кагато я видиш на живо и в цял ръст е съвсем друго.Просто Мария е мноого нисичка и като си сложи половин кило екстеншъни на главата, че и ги топира освен това, става страшно!Винаги като я видя така и имам 4увството, че косата я забива още повече в земята. Naughty

# 152
Роклята е супер! Десена не ми е идеалния, но кройката е върха! Изобщо, добре изглеждаше според мен и добре говори, като се има предвид, че няма дар слово по принцип.

# 153
Много ми е симпатична Мария. Blush
Авче,имаш ли представа роклята откъде е? Hug

# 154
  • Стара Загора
И на мен много ми хареса Мария и роклята.

# 155
Много ми е симпатична Мария. Blush
Авче,имаш ли представа роклята откъде е? Hug

На Кавали е нейната.
Иначе кройката ми е любима в момента и доста марки я предлагат. В нета можеш да си намериш.
Аз от месец съм си взела такава черна, със затворено деколте, и екстравагантни къси ръкавки, специално за 8-ми март, тъй като е официална. И нямам търпение вече да я облека. Crazy
Извинете за спама. Blush Blush Blush

# 156
  • pomorie

Само една снимка ли? Никой ли не е попадал на повече негови скорошни снимки?  Blush

ето
smile3508 Heart Eyes   оооох невероятен е......

# 157
  • София - град
Теодора /на снимка е с Тони Стораро/прави ми впечатление, че се облича нормално. А е и много красива, поне на мен ми харесва де  Peace
Има страхотни очи, виждала съм ги на живо и не са лещи  Hug
/Съжалявам че давам целия сайт ма няма как да взема само снимката/

Калин Вельов - много остарял ми се вижда не знам защо така...
Анджелина и Пит пак последно

# 158
Утре адреналинката Яна ще е в На кафе. Гледайте и вместо мен, дали ще я питат за клипчето Rolling Eyes

# 159
  • Варна
Утре адреналинката Яна ще е в На кафе. Гледайте и вместо мен, дали ще я питат за клипчето Rolling Eyes

Хм, май е наистина самореклама. И без това се чудех, как изобщо съпругът и е имал достъп до това клипче. Rolling Eyes

# 160

И в Тази сутрин по Бтв  Mr. Green

# 161

Хм, май е наистина самореклама. И без това се чудех, как изобщо съпругът и е имал достъп до това клипче. Rolling Eyes

Стига с тая самореклама. Ти гледа ли клипчето ?Извинявайте, ама ако е реклама дали клипчето ще изглежда по този начин- в някаква пълна мизерия, и две дървета в леглото. Да не говорим на нея колко й е скучно, само дето един вестник не взе да чете. С това реклама няма как да си направи. Mr. Green Чак на човек му доскучава 8 минути да ги гледа... защо първо не изчакаме да видим тя какво ще каже? Дали ще намеси мъжът си и т.н. а бързаме с изводите?

# 162
  • София - град

Стига с тая самореклама. Ти гледа ли клипчето ?Извинявайте, ама ако е реклама дали клипчето ще изглежда по този начин- в някаква пълна мизерия, и две дървета в леглото. Да не говорим на нея колко й е скучно, само дето един вестник не взе да чете. С това реклама няма как да си направи. Mr. Green Чак на човек му доскучава 8 минути да ги гледа... защо първо не изчакаме да видим тя какво ще каже? Дали ще намеси мъжът си и т.н. а бързаме с изводите?
Peace напълно съгласна, това не може да е самореклама ако беше така нямаше да си покаже всичко от отдолу. А и вярно доста скучно й беше, поне според мен.

# 163
Точно. Щеше да е малко по-прикрито. То само дето до яйчниците й не стигна тая камера, толкова чисто и отблизо ни показаха всичко.

# 164
според мен Авчето е много права, това не е клип за реклама, просто някой си направи лоша шега с нея
точно поради тази причина не се снимам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт