Звездни компромати - 58 част

• 72 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Може наистина с цел реклама да е пуснат клипа.Вече е време Яна да започне работа .Роди,детето е поотраснало и понеже скандала продава по-лесно ще започне в някоя телевизия.

# 241
  • София
Може наистина с цел реклама да е пуснат клипа.Вече е време Яна да започне работа .Роди,детето е поотраснало и понеже скандала продава по-лесно ще започне в някоя телевизия.

Не ми се вярва след този скандал да я вземат в някоя телевизия newsm78

# 242
Само на мен ли дупето на Кардашиян ми се вижда нереално голямо, сякаш има подплънки  Crazy Crazy

# 243
# 244
# 245
Е що бе.Тя си го е пазила в пощата...явно й е трябвало Rolling Eyes Laughing
Още веднъж да си кажа, че тази история направо ме порази, ужасно грозна.

Обаче започнах да се замислям, че монетата си има 2 страни. А каква е тази поща, която може да съхранява 10 минутен клип Rolling Eyes? Обикновените не могат. За gmail пак не съм убедена.

# 246

ooo не тя има страхотен задник
http://www.whyfame.com/gossip/2008/june/13/kim_kardashian_in_a_b … once_main_322.jpg[/url]

много си го харесва и обича да си го показва  Wink

Егаси "страхотния' задник  Rolling Eyes Ако това е страхотно...  Confused Всъщност да, страхотно ГОЛЯМ е. Цял дирник  Stop

А вероятно не толкова си го харесва, колкото иска да превърне дефекта в ефект, да покаже колко не и пука, и съвсем целенасочено да остави хората с впечатлението, че и е добре така... Но може и да греша, кой знае..Всякакви луди има  ooooh!

# 247
Kaто си говорим за Ким, това видео е уникално!  Grinning

# 248

Егаси "страхотния' задник  Rolling Eyes Ако това е страхотно...  Confused Всъщност да, страхотно ГОЛЯМ е. Цял дирник  Stop

А вероятно не толкова си го харесва, колкото иска да превърне дефекта в ефект, да покаже колко не и пука, и съвсем целенасочено да остави хората с впечатлението, че и е добре така... Но може и да греша, кой знае..Всякакви луди има  ooooh!

На мен ми харесва и не бих го нарекла дефект, много е секси даже. Като Джей Ло  Heart Eyes.Хора всякакви , но луди не  Laughing

Joy hahaha hahaha

# 249
# 250
  • Belgium
Ким Кардашиян е с отвратително голям задник, по-голям от на Джей Ло.

Обаче щом набляга на дефекта и изкарва пари от него, евала  hahaha

# 251
Ким Кардашиян е с отвратително голям задник, по-голям от на Джей Ло.

Обаче щом набляга на дефекта и изкарва пари от него, евала  hahaha

Така е, Джени направо е манекенка в сравнение с тази особа, незнайно с какво е известна.  Laughing

# 252
 hahaha hahaha Как да не сравни човек това:

с това:... Едната е гротеска, а другата е прекрасна!

# 253
Много ми е интересно какво е това, гледах че хората отдолу са коментирали кръвоносни съдове или сухожилия, но пак ми се струва невероятно, най-интересното е че не го е прикрила това чудо Simple Smile)

# 254
По-голям ли е от на Джени  Rolling Eyes На мен ми се виждат еднакви  Laughing Добре де щом казвате  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт