СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Ооооо Миринда, добре дошла Hug Wink

Мамимко, за там не зная, не съм ходила. Но тук на Албена има доста добри семейни оферти и не са скъпи, ако резервираш от зимата. Курорта е затворен, спокоен и идеален за малки деца Peace

# 166
  • Karlovo
Голям съм заплес  ooooh! Честит рожден ден на Божидар на Атракция .
kri6kami6ka много е джотин Попо  Hug ,нас още ни мързи да се обръщаме.
Аз да си излея яда при вас ,че не ме свърта на едно място от нерви .И така историята : на 25 януари платих глобулските телефони и казах на момчето ,че искам единия да го прекратя ,понеже му изтича договора ,а и няма кой да го ползва .Отговора беше - Ами ела началото на февруари и ще го спрем. Отивам днес (защото за да го спра трябва да съм си платила сметката за миналия месец,която е засечена на 9.2) и ми отговарят - А ми той договора е подновен от 10.2  smile3511 ,не можем нищо да направим. Аз съм трябвало един месец преди изтичането на договора да подам молбата за спиране , а също така това е можело да стане на 25.1 когато съм плащала ,но това не ми го казаха тогава разбрах го днес.Говорих с оператор от където получих същия отговор т.е. да съм го спряла януари ,без да ги интересува че не съм била запозната с измененията .Писах няколко имейла които намерих на глобулския сайт пък дано някой ги прочете .Аз няма да платя нито една сметка повече ,бясна съм им .Лоялен клиент съм от не помня вече колко години .Нека ме съдят .Ако не отговорят на писмата съм решила да пиша и на "Защита на потребителите" . Излях си го и още пуша  smile3515 .

# 167
О,на мен също така ми отговориха и на следващия ден се обадих да ми блокират картата- казах им, че е открадната и толкоз Crossing ArmsСлед като ми излезе сметката си я платих, питаха ме нова карта искам ли със същия номер, отказах и това е.

# 168
  • Karlovo
Лошото е че на мое име са 3 карти -тази ,моята и на мъжа ми .Всички сме на глобул и ни устройваха тарифите. Е сега като се наложи ще минем на Мтел.

# 169
Най - после ви изчетох.
Честито на рожденика на Атракция да ти е жив и здрав и много да те радва.  bouquet
Честито и на месечинките.
Миринда  Hug
за чистенетоооо - мога да чистя, мога и да не чистя  Whistling. Най - много след Мартин, който умира да си остри моливите по килима ooooh!
Но не се втелясвам - повече викам по него да си го изчисти.
Маминко - за съжаление и аз не мога да помогна /къде е това  Blush/.
Абе според мен всичко опира до желание за "къщна" изява. 

# 170
  • Варна
Аз пък искам да питам, дали някой, знае къде продават, виждал е някъде или знае от къде да си поръчам торба за торбички.
В Джъмбо видях, платнена, но не беше такава красива Simple Smile По-проста.
Уиш, Във Варна знам една жена, дето ги шиеше, сега обаче е в чужбина, мога да питам майка и дали нямат у дома готови...Ние цялото семейство имаме такива, с косичка и копчета - очи Crazy  Симпатяга...

Арлина, и аз съм с две ръце за Албена, с деца...Моя приятелка ходи две години подред там, а са от Варна...Супер изгодно+условия на ниво.

За другото, нямам к'во споделя... bowuu

# 171
  • София
Маминко - за съжаление и аз не мога да помогна /къде е това  Blush/.
Абе според мен всичко опира до желание за "къщна" изява. 

http://miramar-bg.com/bg/ ето това е хотела. Непрекъснато попадам на позитивни мнения за него.

Уиш, Във Варна знам една жена, дето ги шиеше, сега обаче е в чужбина, мога да питам майка и дали нямат у дома готови...Ние цялото семейство имаме такива, с косичка и копчета - очи Crazy  Симпатяга...

Да много интересно звучи, след като вече разказвате за тези торбички.

# 172
# 173
Мерси ви  Hug
За Албена-ние ходим в Ралица супериор , много сме доволни  Peace

# 174
feliz, kriskata, kri6kami6ka, ivilda, благодаря ви, много сте мили  Hug
Честито на ЕмиР за новата придобивка - безаварийно шофиране пожелавам.
Стефи Стефи, tsveta, кажете моля ви за стийм мопа не пуска ли много пара, че и аз като tchopar се чудя да не трябва да подсушавам после. Все се каня да си купя, но сега като прочетох, че за паркет било супер и пак се ентусиазирах  newsm78
maminko, ето едно линкче, има цени и ранно записване до 28.02, дано да се вредите. Не съм почивала там, нещо ми е много претъпкано по такива модерни места, обичам по-затънтени  Hug Ние си купихме една селска къща миналото лято и мисля там да почиваме...поне ние с Дени, а тати ще ни идва на гости, че не ни е много близо, не става да пътува всяка вечер  newsm78

# 175
Здравейте мамчета Simple Smile
Първо - Честито на Божидар на Atrakcia, нека да порасне голямо момче и да е на мама и татко гордостта.
Ние сме добре. Вчера пак дадох на Андреа картофче и този път нямаше негативна реакция от нейна страна. Хапва си детето с голямо удоволствие. Днес пак дадох и определено й допада. Като спрях да й давам, тя сама си взе лъжичката и си я тъпчеше в устата и я облизваше и след като установи яе по нея няма нищо останало чак се размрънка, но мама я утеши с цица  Laughing Явно нейните истерични истории са били от прекалено дълго неакане.
Едно въпросче към по-опитните . За сега не мисля да замествам цяло ядене на бебка с пюренце, та се чудя до колко лъжички трябва да стигна най-много да й давам  newsm78 Или ако правя пюренцето с кърма, трябва ли всъщност да го заместя цялото.... уж говорих с педиатърката и така и нищо незапомних. Та искам който има опит да ми каже какво точно да правя и ако си имам за момента достатъчно кърма за да й стига на бебка, кога да й заместя обяда? И друго се чудех, като се замести цяло хранене не ти ли намалява кърмата. Трябва ли да се цедя или не е необходимо?
Стана ми много интересно за тая кукла за пликчета....може ли ако някой има да я снима и да покаже  Whistling
Айде целувки от нас за сега  Hug Peace

# 176
Аз пък искам да питам, дали някой, знае къде продават, виждал е някъде или знае от къде да си поръчам торба за торбички.
В Джъмбо видях, платнена, но не беше такава красива Simple Smile По-проста.

Нямаш представа колко благодарна ще ти бъда!  Hug

# 177
  • Испания и Стара Загора
Леле,какви са тия цени ShockedЧе то хотелите тук са по-евтини ,отколкото по черноморието. ooooh!

# 178
Атракция, Честит ти Рожденик. Пожелавам на малкия мъж много здраве и  щури игри!

Mirinda , добре завърнала се   bouquet.

wish, сестра ми има същата кукла, която описваш, знам че е купувана от София, но и е подарък и не знае от къде, не знае и как се казва.....но предполагам от сувенирен магазин, колкото и странно да звучи .
Май хич не ти помогнах  Laughing.

Аз пък хич не обичам да чистя , ама хич  ooooh!.Виж да готвя-много обичам.....както и да правя разни торти, сладкиши, кифлички.....много обичам да се заигравам... да  меся.Само дет няма кой да яде в къщи  Rolling Eyes, ако направя торта - изяждаме 1/4, пращам и на майкини  ... другата отива в кофата.Със сладкишите същата работа  Rolling Eyes.

Да питам нещо, но да не ми се смеете, ей .
Изцедих се днес, но кърмата една така сивееща, що така?
Направо си е  сиво - бяла ?
Еййй, 8 отговора ....после ще ви чета, Sorry.

# 179
  • Бургас
Атракция, да ви е жив и здрав Божидар!!!   bouquet

Всички са по леглата и вече тайно мога да надникна какво се случва тук. Ами толкова много сте писали по всички въпроси, че вече е супер тъпо да се включа и аз.
Като цяло Бу доста ме е облекчила щото спокойно мога да си копна последните й постове и да сложа по едно "подкрепям". И не само Бу де! Кажи речи с повечето девойки съм съгласна аз.

На анита да кажа, че заради едно нейно изречение не можах да спя вчера цяла нощ. И днес пак го мисля и някаква буца ми е заседнала в гърлото.

Вчера исках прошка само от свекър ми.Нямаше начин-човека ми се обади по телефона,на мен да иска прошка и викам си какво пък толкова,няма да ми падне езика,ако кажа едно "Прощавай".
тъпо ми е, че не казах и аз на майка ми едно "прощавай". И щом го мисля вече толкова часове, значи наистина съм "тъпо парче" след като не успях да го изрека. Утре ще отида обаче и ще го направя, въпреки, че не е Сирни Заговезни.

Емир, честита ти придобивка! Много полезен подарък! Пожелавам от сърце да ти служи вярно!  Hug

Вчера не получих никакъв подарък (не е неочаквано за мен, което не означава, че не ме натъжи допълнително). Вечерта му казах- поне един шоколад можеше да ми подариш. А той- еее, не бъди тъжна, утре ще ти купя.  Sad При една дълга, алкохолна женска вечер едната ми приятелка заяви:" в една връзка винаги единия обича повече от другия" и понеже никой не възрази тя реши да подплъти тезата си с допълнение- "ето например, при Кики (така ми казват) и Пепо, Кики обича повече Пепо, отколкото той нея. Другата ми дружка я атакува с контра въпрос- "а във вашето семейство кой обича повече другия" и отговора беше: "естествено, че той мен".  Tired Такива ми ви работи. Много ме натъжава наистина доста често моя мъж, но го обичам и това е. И буца имам в гърлото (за втори път го пиша тва за буцата, ама наистина я има).

Mirinda , добре завърнала се!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт