Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 57

• 24 400
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
нееееееееееееее миличкото си е добре
гледаме края на пета серия,когато Мелиха го пита той ли е Омер(най-общо казано)
а Езел тайно и пуска пръстенчето в джоба

ше пална един фас,за центровка на нервите.....и се връщам,никой да не мърда само ако му трябват салфетки

# 106
Много силна сцена.

# 107
Погледнах! Не издържах на реакциите ви.

Ще си призная нещо: заради тази сцена започнах да гледам Езел. Тя беше капката, която прелива чашата и взимаш окончателното решение. Невероятна емоция! Прави сте. Но защо ревете - драматично, но прекрасно.

П.С. Този филм ще ме побърка. Искам да си направя харем от мъжете в "Езел". Тук Езел е невероятен - грабни го и бягай...

# 108
То й отговаря "Не съм Ваш син,лельо.Объркахте се.Аз съм Езел,не съм Омер.Съжалвам за загубата Ви"

А музиката.... newsm45 newsm45 newsm45

Видяхте ли какъв сняг вали навън Shocked

# 109

П.С. Този филм ще ме побърка. Искам да си направя харем от мъжете в "Езел". Тук Езел е невероятен - грабни го и бягай...
Сега остава да ни дадеш двама като бонус.Тази вечер нали сме в промоция Mr. Green

# 110
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Горката жена! Аз ако бях на нейно място щях да се побъркам тотално! #Crazy #Crazy #Crazy

# 111
В тр форума наричат Шебнем Шебо Mr. Green
Горката жена,да.Аз се чудя той как издържа да не и каже. #Crazy

# 112
Добре, де, майката се съмняваше още преди това. Може би аз да го знам от субтитрите, но по едно време говори, че не са й дали тялото на Омер и че гробът е празен. Тя си го чакаше да се върне. А откакто помириса шала, мисля че вече нямаше съмнение. За какво да се побърква - от щастие ли?

Сега остава да ни дадеш двама като бонус.Тази вечер нали сме в промоция Mr. Green

Ааааа, не! Яваш-яваш. И аз душа нося, няма да ги издържа в една вечер.  Embarassed По същата причина още отлагам сцената с Нил.  Embarassed
Тя в коя серия беше?  newsm78

Мисля да си лягам преди да съм изчаткала напълно. Лека нощ и сладки сънища. Спокойни.  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 113
Добре, де, майката се съмняваше още преди това. Може би аз да го знам от субтитрите, но по едно време говори, че не са й дали тялото на Омер и че гробът е празен. Тя си го чакаше да се върне. А откакто помириса шала, мисля че вече нямаше съмнение. За какво да се побърква - от щастие ли?

Ааааа, не! Яваш-яваш. И аз душа нося, няма да ги издържа в една вечер.  Embarassed По същата причина още отлагам сцената с Нил.  Embarassed
Тя в коя серия беше? newsm78

Мисля да си лягам преди да съм изчаткала напълно. Лека нощ и сладки сънища. СпокойниFlutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Горещата ли- в 12

# 114
Лека нощ и от мен!!! Hug Hug Hug Hug Hug

докато пушех се чудех хора ,като диария и траверса от Плевен(фена на дързост и...простота)
как биха изкоментирали тази сцена..........дали ще извадят от празните си глави пак турското робство и другите призраци,които ги тормозят

но както и да е,да са живи и здрави #Cussing out Mr. Green #Cussing out

обичам ви мацуранки!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 115

Лека и от мене! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 116

Бланка,ще разбереш в предстоящия епизод 5. Mr. Green
Лека нощ на всички. Hug Hug Hug Hug
VIVI много мълчалива беше днес.

# 117
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Аз го виждам така. Първо преживяваш влизането в затвора на сина си,после смърта му.След време усещаш миризмата му в чужд шал.Прегръщаш го, целуваш го, а той отрича да е твой син. Въпреки това ти сякаш усещаш. Когато всички това ти се струпа на едно,особено на възрастана жена.Аз бих превъртяла много по-рано.

Оф, вече май превъртях в това време пиша разни безмислени неща.

Както и да е! Лека и от мен.
Ще се опитам да поспа няколко часа! Утре за един ден ще ходя до София и после ще се връщам. А  в други ден съм сутринта на работа. Хич не ми се мисли. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 118
Сид,не са безсмислени,а напълно логични и нормални мисли. Peace

# 119
сидче къде да те чакаме в София Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

гледах и края на шеста серия......е познайте там какво ви се готви ooooh! ooooh! ooooh!
айде наистина си лягам вече,че се обезводних Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт