Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 57

• 24 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Лека нощ Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро!  Hug Hug Hug Hug bowuu bowuu bowuu. Много сте плакали снощи  Hug.

докато пушех се чудех хора ,като диария и траверса от Плевен(фена на дързост и...простота)
как биха изкоментирали тази сцена..........дали ще извадят от празните си глави пак турското робство и другите призраци,които ги тормозят

Щяха да направят паралел с еничарството  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 122
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добро утро! Hug Hug Hug Hug bowuu bowuu bowuu bowuu

# 123
Добро утро..  Grinning
малко рейтинг за 8.02.2010г.
1 ezel atv 01:35 18,16% 38,81%
2 ezel (ozet) atv 00:29 11,19% 27,67%
3 arka sokaklar kand 01:41 8,92% 19,01%
4 ugur dundar''la star haber star 00:33 7,55% 20,93%
.. и т.н. ама те не са важни 
не зависимио за какво са процентите нашите водят доста Party

# 124
вики ти скоро да си писала на Тонито от нова тв Mr. Green
да му драснеш пак някой  ред Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing,може и линк към наносет да му цъкнеш,нека хвърли едно око човека Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 125
може и да му пиша,ама той дали ще отговори  Laughing че като ги знам колко са заети там  Mr. Green пък и да не ги безпокоя те нали сега превеждат Езел,че по-скоро да го пуснат,като видяха какви рейтинги и колко фенки има Flutter

# 126
превеждат те.....овците от един баир на друг Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 127
  food010  Добро утро!!!

# 128
абе ако искат да превеждат и свинете,ама да го пускат,сигурно няма да е с перфектен превод,ама поне ще се гледа по ТВ-то,заболяваме задника на компа  Laughing

# 129
  • СТАНДАРТНО.
 Аз предпочитам да ме заболява задника на компа, но да го гледам със субтитри, щото нашите с техния дублаж ще развалят целия филм.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 130

# 131
Аз предпочитам да ме заболява задника на компа, но да го гледам със субтитри, щото нашите с техния дублаж ще развалят целия филм.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

и аз така,а пък ако вземат и да накълцат сериите ooooh! ooooh! ooooh!
всъщност,съм си решила проблема с двд,което има юесби.....качвам серията на флешка и си гледам на тв-то

# 132
ще ги накълцат няма как,ако дават в прайм тайма от по 1 час,че след това да дават някой друг.. Sick гласят още един от 9 , утре почва.. Confused

# 133
Добро утро от снежна София HugОтново сняг Sick
Многооооо голяма грешка ще направят ако ги накълцат Naughty

# 134
  • при най-добрия мъж...
Добро утро!
Снощи голямо разкостване сте заформили.Този сериал няма слаба серия.
Искам да кажа,че съм свободна за преводи и сега е момента да ме натоварите.Кой е следващия свободен епизод?

А,мислили ли сте,че сценаристите могат да уморят Бахар преди да разбере за истинския живот на сестра си?Дали е възможно?

Общи условия

Активация на акаунт