Те проблемите покрай НОИ и работодатели край нямат.....
.
А за пневмонията- гълтай Аповете и бързичко да се оправяш 

Офф, не е работа да се занимаваш с работодателите. Моят нещо се ослушва и не иска да ми изплати отпуските - има ли някой на когото са му ги платили
Според майка ми (счетоводител е) трябва да се изплатят неизползваните платени отпуски за целия период на майчинството - и двете години и едната година неплатена 
Нали се борим за точки. Аз мисля, че нямам право на още 6 м неплатвен. Ще измоля 20-тина дни, за да мога да започна през април. Мамите в ясленския форум твърдят, че имам право да си взема неплатен за тази година,ако щефът се съгласи. 
+ здраве 
Ще започна с болничните,ще ходя в НОИ за тоя ПИК код (дано е бързо,както Сладкишчето ми обясни).Хич не съм наясно с тея болнични-кога,къде, как.Личният лекар ли ги издава?Трябва ло белешка от Велев с датата на термина 
. 
. 
така ме разсмя
. Аз съм му голяма фенка
Еееех, Клуни ще го видим тука, ама... друг път, както онова сладкото момченце от "Куче в чекмедже" ли беше- "Тати ще ми купи колело... ама друг път" 

Наесен Яни ще е за детска градина, а в момента е в списъка с чакащи за 2-ра яслена група, родени 2007. Класиранията пролетта излизат, нали? Той ще е още 2 годишен и няма да е влязъл в списъците за първа група в детската... Нещо са ми мътни тука историите, някой наясно ли е? Щото ако е така, докато стане на 3 и дойде време тепърва да се редим на опашка за място в ДГ... ами то до тогава вече няма да е останало незаето место 
отдавна ни говорят звездите
, ама не винаги се вслушваме в тях
/следобед гледах един филм Пророчеството с Никълас Кейдж и там имаше нещо за шепнещи хора /, та така и на нас ни шепнат понякога