Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 994
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Варна
Ъъъ, тенкю за рефреша..Отразили сме ги вече, изпоприпадали, посъвзели сме и отново....няма лошо  Mr. Green
Добре дошли, нови здрачни душици!!!!
Цвети, трайкаш си, а?!!!
Мастъра е абсолютен, толкоз откачено същество...Лудвам с честата му смяна на настроенията, за секунди става
Само като каже... Did you just rolled your eyes on me, Miss Swan или Don't bite your lip, you knоw what you do to  me (цитирам по памет  Blush)...Ако знаеше на мен какво ми прави, гоу-гоу Фифти  Mr. Green

# 182
slaveto75, добре дошлааааа Hug Разкажи малко за манията, ние тук сме перманентно обсебени Crazy

Джес, това включване беше направо страхотно Mr. Green

Красе, няколко глави ми останаха Sunglasses Умирам от смях с Едуард и неговата twitchy hand hahaha

# 183
Здравейтеее  Hug
Изписаха ни от болницата и да чукна на дърво всичко е наред!  Praynig
Вече съм на линия нааааай-накраяяя, толкова ми липсваше темата! Искам да погълна наведнъж всичко Робско, Тейлърско и здрачно!

Добре дошли на новите попълнения! В нашата лудница е весело!  Crazy

ПП. Още не съм излязла от порочния кръг на лошия късмет, сутринта ми падна акумулатора на колата и с 300 зора стигнах до офиса, сега пробвах пак да запаля ама нъцки та трима колеги ме бутаха  Mr. Green
На всичкото отгоре си скъсах в джоба без да искам една банкнота от 50 лева, в момента е в насипно състояние....
Оплаках се! После пак!  Mr. Green Heart Eyes

# 184
Момичета искрено ви завиждам, че знаете английски  Peace. Но няма ли го този Master of the Universe, някъде преведен и на БГ. Като говорите само за него .... имам едно желание да го прочета .....

# 185
  • Варна
Момичета искрено ви завиждам, че знаете английски  Peace. Но няма ли го този Master of the Universe, някъде преведен и на БГ. Като говорите само за него .... имам едно желание да го прочета .....
Май беше майтап  Mr. Green
Аз лично не познавам такъв човек, който ще седне и ще преведе стойностно фик с дължина (засега при това) от 700 страници, при това безплатно. Съжалявам наистина, обичаме ви много , но все пак, това е непосилен и неблагодарен труд.
Хубавите фикшъни са с облик на завършени романи, прекрасен стил, големи по обем .. Така,ч е едва ли скоро някой ще се хване.
Може би ще пуснем любими цитати скоро преведни, но не очаквайте повече от половин уоърдска страница  от човек  Peace
С най-добри чувства обясних за какво става на дума...  Heart Eyes
Айде на пик-спама, Роб..олелеле
Beauty

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 16:52 от Красе

# 186
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

- НОВИ OUTTAKES НА КРИСТEН ЗА EW. За следните, твърди се, че са новите outtakes за EW, който ще бъде по щандовете от април. Да й се насладим отново   Peace

- РОБЪРТ ПАТИСЪН: „ДА, НИЕ СМЕ ЗАЕДНО” След месеци на спекулации и слухове, Робърт Патисън официално потвърди, че той и неговата партньорка от Здрач-сагата Кристен Стюърт са двойка.

- HD Трейлър на новия филм на Келан WinkНе е страшен, но все пак ако не си падате по ужаси, по-добре не гледайте
  Peace

- ВНИМАВАЙ, КАМ!    Peace

- ЧАРЛИ, О ЧАРЛИ! И ТОЙ НА НАГРАДИТЕ НА Elle  Peace

- Филмите на Кристен през 2010    Peace

- Нови снимки на Ашли от фотосесията й за Тайлър Шийлдс  Peace

- Кристен спечели награда за ELLE UK’s Woman of the Year  Flutter Много много интересна статия  Peace

- 2 нови промо снимки на Кристен и Дакота от The Runaways. СУПЕР СНИМКИ!!!   Peace

- Bryce Howard Photoshoot by Patrick Fraser  Peace

- Нови промо снимки на Тай и Тай от Valentine’s Day!!! СТРАХОТНИ СНИМКИ!! Crazy

- Kristen on ELLE Style Awards 2010 + КЛИП Peace

- Кристен в шоуто на Джей Лено  Party

- Twilight Tattoo Part II - манията цепи мрака  Sunglasses

- СТРАХОТЕН  ЛИЧЕН ФЕН АРТ ОТ НАШАТА МИРКА   Heart Eyes Heart Eyes  Peace

- Нови снимки на Анна, Кристен и Роб от BAFTA Awards 2010   Party

Меню на португалското ДВД на Новолуние -ДИСК 1 Peace

- Меню на португалското DVD на Новолуние – Диск 2  Peace

- Клип № 23456768 за Remember me    Laughing

-Роб в Today Show. На 1 март Робърт Патинсън ще бъде гост в Today Show, за да промотира новия си филм Remember Me Peace

- Ашли Грийн във фотосесия на Тайлър Шийлдс - ОщЕ СУПЕР СЕКСИ СНИМКИ  Blush

- МОДНА BAFTA и малко модни клюки:  невероятен фешън пост на Веси  Crazy

- Кристен за своята BAFTA награда и Здрач  Peace

- Джак Хюстън(a.k.a. Ройс) в списание InStyle UK    Peace

- BAFTA Afterparty pics! Хехе супер готини са  Party

- СТРАХОТЕН ЛИЧЕН ФЕН АРТ НА НАШАТА СУРИ    Hug

- Принц Уилям и принц Робърт най-добре облечени мъже на наградите BAFTA 2010  Peace

- Kristen Stewart – BAFTA Awards 2010Кристен спечели награда за изгряваща звезда! Браво Кристен, браво!!!!  Peace

- Robert Pattinson – BAFTA Awards 2010Голяма доза Роб! Роб представя награда *sweet*   Heart Eyes

# 187
  • Срещу планината:)
 Rolling Eyes На "Да,ние сме заедно" не смея да се израдвам какато трябва, да не се окаже поредният бош лаф(но да знаете че за момента вътрешно ликувам  newsm44)

И мисля,че новият филм на Келън си е доста страшен newsm43

хубав бюлетин 10х Мона

# 188
Колко да са заедно нашите хора   Grinning   За себе си съм убедена, че са, но не точно по този начин, както се иска на Робстените.  Аз съм Нонстен, но ако Роб е щастлив с Кристен, ще го преживея  Joy

Мона, благодаря за бюлетина. Мирка и Стефи - поздравления за арта  newsm74

Красе, за преводите е ясно  Hug  И цитатче преведено да е, ще се радвам.  Все ще добием представа как се пише. От пик спама ти отмъкнах 5 броя  Joy

Никка, радвам се, че сте оздравели. Сега ви е ред за късметлийски цикъл.

# 189
Благодаря за топлото посрещане  Hug
Не мога да опиша с няколко думи това, което изживях гледайки филмите "Здрач" и "Новолуние".Мислех си, че "Ван Хелзинг" ще е единственият филм, който съм гледала над 15 пъти.Да ама Не!Почти всеки ден си пускам ако не целия филм,то поне част от него(а през почивните дни се гледа целия филм  Laughing ).Вече научих всички реплики, и спокойно мога да изиграя всяка една роля  Mr. Green Тотално съм зарибена.Да си призная в началото не харесвах особено Робърт Патинсън(много странен ми изглеждаше и доста сух), а Кристен Стюърт ми се стори малко бавна и спъната (не ме бийте, това беше само при първите няколко гледания на филма), но сега вече съм на съвсем различно мнение.А книгите ги изчетох почти на един дъх.Харесаха ми и 4-те.Докато пуснат филма "Затъмнение" ще гледам предните два, и ще чета книгите, за де не изкукам до юни.В общи лини това се случи с мен  Heart Eyes Безнадеждна романтичка съм си   Mr. Green

# 190
Една молитва преди лягане :

"Робърте мой, ти който си на плаката, да се свети косата ти, да дойде премиерата ти, да бъде секси погледът ти. Както в нета, така и на живо. Насъщния ни пик спам дай ни и днес и прости нас греховните помисли, както и ние прощаваме на другите Робини!!!!!"

Славе добре си дошла, както виждаш тук е весело  Hug Виждам че си придобила всички симптоми на "болеста" Здрач Simple Smile Болни сме ама ни е хубаво   bouquet

# 191
Бел Ами, страхотна молитва  smile3501 Joy Жалко, нямам все още плакат, че да я отправям вечер преди лягане  Laughing
Това пък са моите творения  Mr. Green колажи

# 192
  • Бургас
За bicho malo и всички останали неговорещи английски! Embarassed Дойде деня на истината, срам не срам ще си призная през какво минавам, за да чета ФФ - в момента съм на Master_of_the_Universe, ами минавам през Google преводач Tired Face Всички вие, които говорите езика , не ми се смейте много. Знам , че превода е куцичък на места и при всички случаи ощетява текста, но нямам сили да се лиша от тази тръпка и удовлетворение! Освен това тази игра с езика и търсенето на най-точната думичка, е много приятно предизвикателство за мен! Така че
bicho malo давай, заслужава си! Тръпката е страхотна! На места чувството за хумор е разбиващо!

# 193
  • Варна
 ladi Koup, ти си герой! Върши ли ти работа тоя преводач изобщо?! Обаче да знаеш така ще научиш и езика по-добре. Браво!
Аз се помайвам и още не съм подхванала нищо ново. Като метна ще се похваля..ама още ми държи влага Мастъра и препрочитам  Blush

# 194
  • Бургас
Красе, за съжаление никога не съм учила английски, навремето учих френски в у-ще! Преди 3-4 години след като изслущах и изгледах 500000000..... пъти Фантома на операта ``започнах да различавам някои думи`` Mr. Green На тези мои години и с моята работа чувствам мозъка си абсолютно пресушен и не мисля, че мога да науча език вече, но винаги съм имала отношение и любопитство към ЕЗИКА, като начин на изразяване и общуване и безкрайните възможности и нюанси на ДУМИТЕ! А тези преводи не са толкова зле , на мен контекста ми е достатъчен да попълня празнотите и неточностите и дори е голям кеф, когато след 2-3-то препрочитане , след като съм прехвърлила няколко думи попадам на най-точната! Мастъра малко ме колебае, аз съм голям рогач и всяко покорство ме бунтува, но се надявам на добра развръзка! Пък и щом е Едуард не мога много да го виня, лесно му прощавам  Embarassed

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 22:09 от ladi Koup

Общи условия

Активация на акаунт