Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 964
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
arween44, добре дошла сред Робините и Тейлърините  Joy Hug

До обед нямахме ток в офиса и беше голяма скука. Нищо не съм свършила цял ден!
На всичкото отгоре малкия е болничък и може да се наложи дори да влезем в болница....  Confused ooooh! Дано ни се размине!
Ако не се мяркам няколко дни тук да знаете защо...  ooooh!

Лелеее снимката на Едуард на пианото ееее  Oha! smile3538 Shocked Heart Eyes

# 61
Край, фръц, аз съм ужасно обидена, никой не ми чете коментарите. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Нали още вчера ви писах за филма Деня на влюбените....

Като казахте трейлър, този трейлър наистина ли е онзи трейлър, който всички чакаме?

Отивам да се обзавеждам по профилно му  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 62
tanzen, отдавна се каня да те питам за подписа ти. Ти ли ги правиш тези фотокниги? Много интересно звучи!  Grinning

Извинете за офф-а  Mr. Green

Има ли желаещи да ходим заедно на "Свети Валентин"??

# 63
 wavey Добър ден на всички, благодаря за бюлетина.
Ако някой се интересува за това да него безпокоят докато спи ..... да си сложи това.
Сладки съниЩа, довечера !!!  Joy

# 64
Ха, not even close, никой не ме отрази.  Laughing Laughing Laughing

Никка, дано малкия да оздравява по-бързо  Praynig Какво му е на душичката?
 Фотокнигите аз ги правя, да, много са ефектни и са страхотен начин за съхранение на спомени, снимки...амам да не влачим офф топика, пиши ако те интересува Simple Smile

# 65
wavey Добър ден на всички, благодаря за бюлетина.
Ако някой се интересува за това да него безпокоят докато спи ..... да си сложи това.
Сладки съниЩа, довечера !!!  Joy

Laughing Страхотно e!!! Май ще си го принтирам и ще си го ползвам Embarassed Mr. Green Мона Лиза, бюлетинът е невероятен! Изтекоха ми очите от толкова красоти  bouquet
arween44 , супер сайтче си дала, отивам да се разкрасявам до Роб Sunglasses

# 66
Мона,  bouquet   за бюлетина.  Клипът с  белъото беше  екзотиката ми за деня   Joy

Покрай старата снимка от Италия изпаднах в Едуардовска меланхолия.  Липсва ми Едуард от Здрач и това е.

Аруен, аз вече си направих колажче от онзи сайт.  Joy

Ника, стискам палци за детето ти.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 20:52 от lili0909

# 67
И на мен ми липсва...много, много, много...първата едуардова снимка е Heart Eyes Да се "затъмнява" по-бързо Laughing Mr. Green

# 68
Най-накрая се наканих днес на темата, че от обед й се пъна Mr. Green

Никка, дано бързо се оправя твоя мъник Hug

За филма на Тай и аз се ослушвам, само да не си остана с каненето. Ако е като Наистина любов ще е супер, защото там са много и все хубави сюжетни линии преплетени Heart Eyes all you need is love ла ла ла Heart Eyes

Сега прочетох епилога на CWIA и трябва да почерпя някак...

Heart Eyes
Някой друг освен Красето да следи?

Още нещо щях да пиша, но се омотах Mr. Green нищо, ще допълвам после Flutter

# 69
 Слагам началото на деня в темата визуално посредставом чашките кафе   Grinning      За който се спойлира с удоволствие - видях в Twailight Ladies, че са постнали клипче, свързано с  RM.   http://twilightladies.com/2010/02/17/bts-remember-me/

Между другото, възглавниците "Едуард" и "Джейк" са големи карикатури. Те ще водят до сънуване на кошмари според мен  Mr. Green

Не мога да не споделя тези гифчета, които ме разхилиха от сутринта                                            

http://twifanzone.wordpress.com/2010/02/17/%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0 … 1%80%d0%be%d0%b1/

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 11:01 от lili0909

# 70
Добро утро   bouquet
Люси, мерси за кафенцето  Hug
Никка, дано всичко с малкото съкровище да е наред, стискам палци.
Мише, радвам се, че се появи. Как е сесията?
Дами, вчера направих едно гифче с Келан от рекламата на СК - Enjoy!  Laughing
Малко като телеграма пост се получи  Confused

# 71
Мда, добро утро, и аз веднъж да се разпиша сутрин с благодарност за кафето, Люси.
Цвети, аз следя CWAIA, разбирам, че има епилог, сега ще го видя, харесва ми много между другото този фик.
Ще почерпя без да съм изчела края... с една много е секси снимка.

# 72

Мише, радвам се, че се появи. Как е сесията?

Сесията се очертава да е тежка. Има време, ще разберем. Знам само, че е последната (да се надяваме  Grinning)

Ника, стискам палци за малкия и да не ви се налага да стигате до болници.

# 73
  • Варна
Ина, как нацели една снимките в темата на телефона ми  Mr. Green На челно място е наредена тази

Ррррроберт......
Опатках Master of the unverse, потъвайте смело, хубав фик. Не се шашкайте не е като The Submissive/The Dominant/The Training....

# 74
Влизам аз тук и всеки пост е eye candy Crazy Whistling
То не е теракот, то не е Рооооб...рок Роб.......Роб с цигара...или цигара с Роб Mr. Green
Нищо, че е обед, аз имам нужда от на Люси кафето между лекциите сега, че умирам от скука и ще се заспива иначе Laughing

Спойлирам се на поразия с РМ, клипчето го гледах Heart Eyes Не знам дали някой около мен ми е отчел замечтано-зареяният поглед Heart Eyes

Нека продължа снимковата поредица на тази страница Flutter Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт