Радостта ми е голяма, сладко ЮНЧЕ чака мама! - 15

• 22 411
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • по света и у нас
Добро утро! Hug
Пепси,честито,госпожо!  bouquet

Лиденцето,честита количка! Hug

Някой да знае нещо за djidji_p?От седмица не е влизала и писала и се притеснявам  Rolling Eyes ?

# 241
  • Варна
При Цветкова съм, аз и там си водя ЖК-то. Днес ми е ден за видеозон и затова решихме направо 4Д да направим, да си вземем и дискче.  Hug

Пепси,честито,госпожо!  bouquet
Хихихи, "госпожо", супер ми е странно.  Joy

# 242
  • Варна
Здравейте, муцунки!

Пепси, честито! Много любов и разбирателство ви пожелавам от сърце!   bouquet

И аз съм съгласна за поръчка от mothercare. Чудя се само дали не би било по-удобно да правим поръчките по градове... Има ли някой вещ, който би се наел за Варна? Аз съм от прохождащите в тази област.  Blush

Относно хобито по време на бременност, аз още преди да я плануваме си бях набелязала такова - декупаж. Много ми харесва, но така и не съм стигнала до него... Първо ходех на работа повече и доста се измарях, сега пиша магистърската теза и пак... Надявам се след това да навляза в тънкостите на декупажа и да се отдам на почивка и разходки, че то не остана... Laughing

Лулу, радвам се за резултатите, вече си отдъхна, сега се наслаждавай с пълна сила на бременността!  Hug

Силви, как си?  Hug  

Усмихнат ден, тумбачета!  Hug

# 243
Pepsilight , честито мила   bouquet много щастие и любов ви желая  txtloves
mar4ela5 , аз също съм съгласна с организирането по градове , така ще бъде и по-лесно с паричките и после и с доставката на стоката. Аз обаче съм доста "босичка" в интернет пазаруването. До сега все се присламчвам към някоя колежка или приятелка и така и не ми е много ясно кое как става  newsm78

# 244
Пепси, честито  bouquet

# 245
  • Варна
Блягодаря ви, момичета.   bouquet
По принцип мога да пусна поръчка за Варна, но наистина не знам, как ще съм с времето. Единствено това ме притеснява. Може да я направи polkidot и след това да ги пусне на някоя от нас. Така ще имаме повод за срещичка, да си разпределим нещата. какво ще кажете за този вариант?

# 246
Пепси, аз съм съгласна и на този вариант . И без това още не съм се срещала с никоя бременка от Варна   Laughing

# 247
Добро утро!

Пепси, честито! Желая Ви дълъг семеен живот, изпълнен с много любов и разбирателство!

Днес мислех да посетя лекцията в Бейби Мола, ама нещо това време ме разубеди. Кой знае каква пързалка е под прясно навалелия сняг. Ще си остана в къщи с книжчица в ръка.

Относно спането по гръб - Опитах се една - две вечери да спя само на страни, еми засега не става. Удобно ми е да си легна и по гръб. Отделно, явно от двете страни, спя повече на лявата и имам чувството, че тазобедрената ми кост е като натъртена  newsm78
За пореден път се убеждавам, че преди 8 години, когато бях за 1-ви път бременна, предимно съм се вслушвала в сигналите на тялото си, нямаше толкова инфо - не лежи така, не прави така. И определено ми беше по-спокойно. Сега сестра ми ми казва, че съм се психясвала отвреме на време вглеждайки се и замисляйки се за 1000 неща. И сигурно е права.  Joy
Трябва да се опитаме да бременнеем спокойно и да се наслаждаваме на всеки миг от този магичен период в живота на жената. Тялото ни и природата си знаят работата.
Хубав ден от мен!

# 248
И аз искам да участвам в поръчката. Поликдот, как ще стане?

За гоблените - не са моето занимание. Наистина трябва голяма дисциплина и търпение там. Виж рисуването върху всякакви повърхности е друга работа. Замислила съм едни неща за бъдещата детска стая, само да си остана вкъщи, ако ги направя, и то като хората, ще споделя.

mama jeia, съгласна съм - и аз се психясвам повече сега.

# 249
Добро утро Simple Smile

Пепси, честито! Много любов и разбирателство ви желая!   bouquet

# 250
Пепси, честито
дълъг и красив семеен живот

# 251
Добро утроSimple SmileАз пък съм вдъхновена от времето,макар,че е дъждовно е меко и ми е много хубаво,дори дойдох пеша на работаSimple Smile
Пепси,честито.Бъдете много щастливи заедно,обичайте се и се дръжте един за друг  bouquet
Благодаря на Силви и Булабанк за отговорите.Изследването ще ми го правят тук в Добрич,но явно предварително трябва да се чуя с лекарката.Чудя се дали да не взема някого с мен,много кръв ли точат?
Да се наредя и аз в клуба на гобленарките  Mr. Green от 3 год шия 1 напила съм около 5 см,последните 4 от които като бременна.Ама сама се уча,ама една красота,какво да ви кажа.Къде съм объркала,къде съм пропуснала шевче,но ще се науча,имам огромно желание.Другото ми хоби са книгите,много обичам да чета.Искам да се науча и да плета,но трябва да отида на уроци при баба на село  Laughing
Хубав и усмихнат ден  bouquet

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 10:53 от tenderseducer

# 252
Мартеа, благодаря за приветсвието  Simple Smile Лек ден на всички!!!!!!!!!!!!!!

# 253
iv4eto mz, пиши повече, кога ти е терминът, май не спомена?

Пепси, честито! Да сте винаги влюбени и щастливи, дълги, дълги години прекрасен семеен живот!!!

# 254
Пепси, честито!  loveuuu
Да се оплача днес бях на ЖК,но лекарката я нямаше и сега трябва да чакам до понеделник за де се видим с бебка!А така ми се искаше да я видя! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт