Радостта ми е голяма, сладко ЮНЧЕ чака мама! - 15

• 22 411
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
zlatnata , много гадно така  #Cussing out То не стига , че едвам дочакваме , и се настройваме и хоп.... #2gunfire
И аз утре съм на ЖК , ох от кога я чакам  Rolling Eyes

# 256
  • С-я
Девойките (по-скоро бивши), които искат да участват в обща поръчка- изберете си какво искате да си поръчате и ми дайте информация до утре вечер, защото много размери се изчерпват и накрая може да не поръчаме нищо от много умуване.
Всеки, който ми е писал съм го потърсила в скайп- някои не са ми отговорили Simple Smile
Който не работи със скайп- да пише ЛС, за да му пратя мейла си, на който да праща желанието си.
Елиска, ти си все до късно на работа- ще ти пратя мейла ми, на който да си пуснеш желания модел и размер.
За момичетата извън София- няма проблем да се поръчва и за вас, после ще пращам по пощата или с куриер.

# 257
Момичета,

Разглеждах условията за доставка от Mothercare и това, което разбрах е, че тези 25 паунда са за доставка до 2 кг. Ако наистина е така, то тогава ще ни излезне доста скъпо дори и с обща поръчка. Моля, някоя по-веща да погледне отново условията за доставка и да пише.

# 258
  • в белята
И аз съм навита за поръчка от MOTHERCARE.БРОЙТЕ МЕ!
Тендърче ,не се точи много кръв ,при мен беше на два пъти по една колбичка като за БХС.

# 259
Момичета,

Разглеждах условията за доставка от Mothercare и това, което разбрах е, че тези 25 паунда са за доставка до 2 кг. Ако наистина е така, то тогава ще ни излезне доста скъпо дори и с обща поръчка. Моля, някоя по-веща да погледне отново условията за доставка и да пише.

И аз така видях! newsm78

# 260
Мне, пише, че доставката е 25 паунда плюс 2 за килограм.

# 261
Maretu, права си, аз въобще не съм погледнала, че има паунд пред кг. Благодаря ти за информацията  Grinning

# 262
  • Обетованата земя
Pepsi, честито и от мен! Желая ви много щастлив и дълъг семеен живот!!!  bouquet

# 263
sherie , за нищо!
Аз не се отказвам от поръчката, колко пък да тежат тия бебешочески дрешки... При всички положения ще излезе много по-евтино, отколкото, да речем, ако пазаруваме от Мол-а.
Призовавам и аз като polkidot да се организираме възможно най-бързо, докато не са ги разпродали нужните ни размери от нещата, които си харесваме. Аз с моята поръчка вече съм готова.
http://www.mothercare.com/Mothercare-Unisex-Farm-Sleepsuits/dp/B … 2031&mcb=core (0-3 m.)
http://www.mothercare.com/Unisex-Farm-Short-Sleeve-Bodysuits-7-P … 2031&mcb=core (3-6 m.)
Тези двечките само.

# 264
Пепси, добре дошла в отбора на бракуваните Laughing

Пожелавам ви здраве и дълги години семейно щастие и доверие!

# 265
  • Бургас
Пепси, честито!   bouquet Дълги години семейно щастие и пълна къща с деца ви пожелавам!

И на мен много ми се иска да се включа в поръчката, ама ще ме бият вече. Crazy Поръчах някои неща, а още не съм видяла какво ще ми влезе в употреба от баткото и племенниците, затова за сега се спирам от всякакви покупки.

Аз се записах за лекцията на 24 в Бургас.Ще се организираме ли да се видим?

# 266
Аз пак неразбрала  Blush , че да питам : (за поръчката) : Пише че плащаш 1 и взимаш 1 на половин цена, нали? А това дето го взимаш на 1/2 цена всъщност пак същия продукт ли ще е? Дали ме разбра някой  newsm78

# 267
  • Пловдив
Пепси честито и от мен  smile3525.Иначе и на мен ми се иска да се включа в поръчката,на нали още незнаем пола,и ще се въздържа за сега  smile3516

# 268
Пепси, честито, пожелавам ти много щастие, разбирателство и много детски смях. smile3525

# 269
Термина ми е на 1 юни. Беше определено за 4 юни, но леко се смени  Simple Smile За сега се опитвам да изчета написаното, но смятам да се включвам активно занапред  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт