ЖЕНСКИ КЛУБ 40+ - ТЕМА 3

• 23 049
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • България
 Относно детокса - главоболието е част от пейзажа. Аз не съм пила лекарства в тези случаи, но за това навсякъде пише, че е нужна почивка и повече сън. G.D. правилно си е взела отпуск за случая.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 15:31 от SofiaV

# 676
  • София
Добре дошли на прекрасна и стубборн! Hug
Боби, ще ти завидим за трона Wink Върнала си си спокойствието и ведрото чувство за хумор! Свеки ще е преживееш. Няма дълго да издържи както я описваш.
Писане във форума - обикновено вечер, когато си приключа нещата и "домашните любимци" са отишли по леглата. Но сега госпожицата пита "Кога ще ми освободиш компа?" Laughing
Мартенички - ще купувам в неделя.
Цветя за госпожата за 8-ми март - на учителката от нач. курс подарявахме с удоволствие. Страхотна жена. Настоящата класна - имам някои възражение, но мисля, че заслужава уважение. Обаче дъщеря ми отказа Sad

# 677
  • София
Bobi-кралицата, много се радвам да прочета приказката ти!
Ей, супер че си си  у дома и вс е наред! Сигурна бях!
За да те успокоя, напомни ми да кажа как мина моята бременност преди 15 години!
Сигурна съм, че няма такава блейка като мен  hahaha

Аз пък заете ли - изчистих зад блока! Хайде сега - чувам дружен смях , че и с пръст ме сочите! hahaha
Добе де - ще поясня: майка ми живее на 1 ет в съсения вход.
 Цяла зима 7 етажа над нея ползват градинката за кофа за боклук!(не кошче-кофа!!)
Няма чистачка на входа, та аз всяка пролет се правя на такава и внасям малко ред! Peace
Времето беше много приятно - съчетах 2в1 така да се каже - хем малко физически труд, хем на въздух Mr. Green
Е, сега ми се обажда 'онзи' прешлен , ама аз съм доволна от свършеното!  newsm68

Сипвам си едно!  cheers
Да пием за здравето на Bobi40 и за Verano azul

Момичета, радвам се, че сте сред нас!  Hug

# 678
  • София
Лейди  Hug
Миналата година и аз направих същото. По-миналата година бяха разкопали градинката от Топлофикация. И освен това бяха нахвърлили парчета асфалт. Храсчетата бяха "закичени" с пликчета. Отврат. А времето беше хубаво. Сложих ръкавици. Изхвърлих асфалта, разчистих градинката от отпадъци. Придоби приличен вид и ми стана хубаво на душата. Не ме интересуваха другите.
Но сега пак е същото. Ще видя кога ще ме хване музата Simple Smile и ще направя нещо за околната среда и естетическите си възприятия. Wink

# 679
добре дошла на боби у дома си. лежи, поичвай и чети каквото си искаш.
вие вече си казвате наздраве, а аз съм още с кухненската престилка - до сега пържих палачинки, в момента пържа кИфтета за утре и изобщо се вкарах в някакви кухненски приключения в петък вечер.
включвам се с удоволствие при вас, защото ви обичам Wine Glass
а и ще ви разкажа как си повдигнах днес настроението, което беше стигнало почти на дъното Wink

# 680
Момичета, най-после свърши работната седмица. Не знам как е при вас, но аз,  за да не работя в събота и неделя, бачкам по цял ден. Имам възможност през седмицата да съм по-кратки смени и да работя в събота, но май не ми се иска.
Искам да споделя с вас, че преди 2 години разкопах пред блока и направих градинка. Никой не ми помогна - не съм и искала - само акъл ми даваха, как щели да смачкат всичко. Е, не стана тяхната. Вярно, че понякога виждам, че някой ми е смачкал цветята, минавайки напряко, но продължавам да садя и да копая. Съвсем различно е - имам здравец, невен, рози, засадих една туя, която расте по 2 см на година. Това ми е релакса. Подрязвам розите под прозореца, от известно време гледам що боклук се е събрал  и е време да изляза на ленински съботник. Хич не ми дреме, че никой не пипва, на мен ми е кеф да гледам как се събуждат цветята. И ако всеки имаше съзнанието да не изхвърля боклуци от прозореца, просто само щях да се радвам на гледката. Нооо...нали трябва да се поразкърша. Дай ми на мен цветя и градини и ме остави. Искам къщичка с дворче, това е мечтата ми.

# 681
Аз не съм пола лекарства в тези случаи, но за това навсякъде пише, че е нужна почивка и повече сън. G.D. правилно си е взела отпуск за случая.
И за това G.D. цял ден си почива! Joy
На мен детокса ми действа много добре! Не знам защо, но изобщо не съм гладна.Сигурна съм, че ще издържа още два дена!

bobi40, arween44 търпение момичета!
Не знам дали свеки няма да ти наруши спокойствието! Не й се давай! Hug

Браво на всички, които се грижат за чистотата около блока и поддържат красиви градинки.
За сега едвам смогвам да почистя вкъщи и нямам време да участвам в подобни инициативи.

Лека нощ дами! Hug

# 682
Привет и добре дошли на already stubborn и красива белла!! Hug
Lady-B newsm51 Hug
arween44, много ми се иска да ти кажа нещо окуражаващо, но...просто не знам какво може да бъде то. Weary Тук много хора са съпричастни с твоята болка, мислят те и искрено ти желаят да не губиш кураж и да ти стигнат силите, за да се пребориш с проблема. И аз съм една от тях!  newsm17
bobi40, много се радвам, че вече си у дома. Колкото и да са грижовни в една болница, все пак си е болница и от вкъщи по-хубаво няма. grigori питаше дали ще си имаш мартенички и аз също се присъединявам към нейната чуденка? За мен този ден е много специален, защото дъщеря ми е родена на него и всяка година мислено се връщам назад и си спомням как визитацията ме завари размотала вълнени конци и маниста по леглото.Simple Smile То беше майсторене, то беше чудо! ooooh! 11 ч. и на лице нямаше никакви признаци, че бебето иска да излиза, но ме пратиха на един "профилактичен" преглед в манипулационната, установиха разкритие и ....после родилна зала и в 13 ч. вече си имах мартеничка.  ylinfant От тогава уважавам мартеничките още повече.  Peace Споделям мнението на много от момичетата тук, че по сергиите има много кич и полиакрил. Ей, направо настръхвам като ги видя тези пластмаси и синтетики - цялата традиция се обезсмисля и тези, които ги правят не са наясно какъв е символа на мартеничката. smile3511

# 683
Миличките, ще имам мартенички - мама ми е пратила , а мъжа ми преди да дойдем насам се запаси и ние за нас и да пращаме. За догодина - ще плета, защото запасите приключват Wink ще се накича в понеделник Wink
Много хубав уикенд на всички желая!

Радвам се като ви чета с градинките, майка ми така опита в Красна поляна, но така и ги изпотъпкаха преди няколко години, че плака от яд и безпомощност. А във Франция сградите , които се строят с апартаменти (ново строителство) имат задължително зелени площи и подземни гаражи, "отговорник", който като има нещо звъни по сервизите, като се пренася някой - слага едни красиви покрития в асансьора да не се нарани, изнася кофите за боклук в съответния ден, изобщо ръководи блока, има си студио, работно време, спешен тел (някои живеят в студията) и общината проверява дали тревата е подстригана, сменени цветята, чисти помещенията за боклук... нашия в парижкото предградие караше един спортен опел, страшен пич, бял - да не мислите печка Wink заплатата мисля, че му е около 1600 месечно, което е доволно да си поддържаш добро ниво живот и да не се оплакваш. Кога ще стане в България така?

# 684
  • София
Здравейте девойки,
жуженето и настроението подсказват че идва пролет.
Боби - браво момиче, много си храбра и браво че си у дома.
Прекрасна - добре дошла тук, радвам се че пак сме заедно!
arween44 - ние сме с теб в това изпитание. Кураж! Единствено можем да ти държим ръката виртуално - усещаш ли топлината ни!
already stubborn - добре дошла!
За мартеничките - сергиите са кошмар. Гледах по ТВ за едни деца (мисля от 5 училище), които вече 4 година правят мартенички и ги продават, за да помагат на дечица. Намират се до блок 43 в Младост, и макар че съм в другия край на София ще се опитам да ги посетя, предполагам че ще са оригинални мартеничките им. Някой спомена и други благотворителни продажби - дайте координати.
Лейди - браво за почистването, как ще се смеем,напротив - така трябва да сме всички и градът ни ще стане малко по-красив. Ние също пред блока си направихме градинка, направихме си алпинеум, купихме си косачка и тичам с нея по тревата лятото. Малко позанемарихме последното лято, но сега смятам да сме по-активни, защото е много красива градинката. И не ме интересува кой слиза и кой не. Ние сме 3-4 съседки, все едни и същи дето чистим, плевим и садим, но ни доставя удоволствие, така че се чустваме добре.
И последно за седенето пред компютъра - денем много рядко съм във форума, защото работя (пак пред компютър), но вечер след вечеря е моето време и никой няма право да ми го отнема. Тогава се срещам с приятели, със вас, гледам хубави филми... и така

# 685
  • да има едно лесно - на мотора
Хубав ден Дами  Hug
Само положителни емоции
Боби , радвам се , че си у дома и се пази
arween44  Praynig
Лейди , как ще се смеем - умирам за градинка и цветя - пред нашия блок също сме си направили , но вече децата пазят  Peace
Моето време пред компютъра е сутрин ( както сега , когато всички още спят  Mr. Green ) и вечер , когато сме се приключили с вечерята . На работа от време на време за почивка влизам да ви чета .
Как сте детотокси-момичета  Hug

# 686
По едно кафенце за всички в съботното утро:

И чайче за бременните ни мами  Grinning

Имах красива утрин, с надежда за хубав ден. Пожелавам и на вас същото  Hug

# 687
  • тъгата в мен
Както никога кацам рано-рано сутринта Joy да ви кажа "Добюрутро!"
Снощи никаква не я свърших с доплитането на мартеничките,защото очите си казаха своето.В Бургас е базара,ама тъй като гледам от нашия град май само аз пиша в темата Flutter
Снощи правих по нощите хляб и тесто за закуска на домочадието.Да не си помислите,че сме много-трима души,от които един(моята персона) е на псевдо диета + едно хайванче-домашен любимец(костенурка).Самото и споменаване ме подсеща,че ако не аз,то няма кой да и изчисти аквариума Twisted Evil А какви само обещания валяха преди да я закупим... ooooh!
Айде,хубава влажна,спокойна и мързелива събота ви пожелавам.

# 688
Добро утро и от мен!
Благодаря за кафето! Hug
Днес се очертава един натоварен ден!
Приятен уикенд и успешни диети на всички!

# 689
  • София
Elica676, много добре ми дойде, благодаря! Hug

Момичета, коя от вас писа в предната тема за филм с Леонардо, който ще излезе по кината скоро и бил много добър?
Опитах с търсачката, но не съм мн веща явно  Thinking

Хубави почивни дни на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт