ЖЕНСКИ КЛУБ 40+ - ТЕМА 3

• 23 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Ммммм,ухаещо кафенце!Благодаря!
От мен едно изпитано средство против мигрена,не помня от къде го знам,но помага и не вреди!
Една седмица,един път дневно по един валидол/смуче се/.Премахва гвавоболието и дискомфорта.Проверено!
Хубав и усмихнат ден!

# 691
Добро утро и от мен,хубав ден ви желая. Hug
Много съм гладна,хораааа,не мога вече,ще умра от бавна и мъчителна лакомия. Joy Joy Joy това диетите са грозна работа,глдна и дебела ще си ходя явно.Стискам палци на останалите,аз се предадох и захапах една пържола в ранни зори.Но съм решила да наваксам с водата,вместо 3 литра днес да се удавя с 5.Ще направя и един бърз фитнес метната на стълбата и ще си го искарам на прозорците и без това не се вижда през тях.Никакво готвене днес,ще гладуват с мен,нали трябва да има съпричастност някаква,а ма ха. Mr. Green
Слънчево и весело време ви пожелавам.До по късно.
Това с валидола ще го пробвам. Peace Благодаря.

# 692
  • Sofia
Добро Утро  newsm51
Благодаря за Кафенцето!!!!
като чета какви сте ги свършили ,направо се размечтах да станем  съсъеди  newsm10 smile3501
Браво момичета!!!
Аз днес ще се поглезя с малко йога и пилатес за тонус Wink
Хубав Ден !  Бъдете все така красиви и лъчезарни!!!!!

# 693
Момичета, коя от вас писа в предната тема за филм с Леонардо, който ще излезе по кината скоро и бил много добър?
"Злокобен остров" на Скорсезе
Очаквам го с нетърпение!
http://www.cinefish.bg/Zlokoben-ostrov-S-balgarski-subtitri-trailer5589.html

Може да следиш и тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467121.510
 Hug Hug Hug

# 694
Само наминавам, да ви поздравя и да пожелая приятна събота!  261uu

# 695
 Hug Привет от мрачна и студена Варна!
Приключих с работата за днес /и за утре има/ и да ви погледна. И кафенце има- нали може да е следобедно?
Добре дошли на новите дами Hug. Извинявам се, но трудно помня имена / не е от ЕГН-то/
Bobi40, много се радвам, че вече си у дома. А и титла имаш- поздравления! За свекървата- изненада ме. Мислех, че само нашите БГ свекърви са такива чудеса, но явно НЕ!!!Вярвам, че няма да и позволиш да ти развали настроението.
Arween44,  днес звучиш по-добре Hug. Когато бях в подобно положение една възрастна жена ми каза, че просто трябва да премина през изпитанието.  HugС теб съм и стискам палци да приключи по-бързо и по  най-добрия начин .

# 696
  • София
Привет на компанията!
Много ми сдухано от вчера и днес вече съвсем се скапах.
Вчера бях на мамограф - резултатите ще излязат във вторник.Понеже бях за първи път - много болезнена и неприятна процедура ми беше.
Днес бях на АГ преглед и цитонамазка.От прегледа - откриха ми миоматозен възел /външен/ и въпреки , че бях подготвена , че може да ми се случи нещо такова - ми стана гадно.Да уточня само - баба ми / на мама майката/ също имаше,но изсъхна по време на климакса.После откриха и на майка ми - тя я "носи" 16 години,докато започна да прави много големи кръвоизливи и беше станала много голяма с 9 възела.Оперираха я и отстраниха всичко.
И аз заради това ходя всяка година на профилактични прегледи,защото май има някаква наследственост и така да съм спокойна.Е , сега ми откриха и на мен.Сега чакам резултатите от цитото - дано поне там всичко да е наред!
Съжелявам,ако съм ви натоварила , но имах нужда да споделя,а вас ви чувствам вече толкова близки и винаги позитивни.Благодаря ви ,че ви има!

# 697
  • Sofia
rehab Миличка  една голяма  Hug за теб,имай вяра че нещата ще се оправят и че другите изследвания ще имат добри резултати.
Опитай се да не мислиш за бъдещите резултати,гледай някой филм,  разходи се,ние сме до теб!

# 698
  • да има едно лесно - на мотора
rehab , и от мен  Hug и много позитивна енергия . "всичко е в главата "- казва една съфорумка . Мисли позитивно , знам че е трудно , ние сме с теб  Hug Hug

# 699
  • София
rehab spoko
Вярвам, че  нещата ще се подредят!
Не мисли за това,..
Съвет, труден за изпълнение, но повярвай ми - мисълта прави чудеса!
Китайците казват: "Умът лекува, умът - разболява"
 Hug Hug Hug

Фран Джонсън , благодаря ти за темата - веднага се записах! Simple Smile
И за филма също! Харесвам много Леонардо  Heart Eyes

# 700
  • В светлината на слънцето
rehab, горе главата. Не унивай, миомите са нещо обичайно за повечето жени. Аз си имам една, не особено малка при това, която ми се появи в седмия месец. Износих си бебето, родих си го нормално, после си забременях отново, пак лека бременност и пак нормално раждане. И сега само си я следи да не започне да нараства. Моят лекар е против махането - освен, ако не е належащо. Сигурна съм, че резултатите от цитото и мамографията ще са добри. Стискам палци. Praynig Hug
Филмът аз го препоръчах горещо. Нооооо... Не го чакайте по кината. Засега се отлага. В четвъртък ме изненадаха от фирмата-разпространител с вестта. Няма да го пускат засега по независещи от тях причини. Както и още три добри филма. Така че дебнете в торентите за този филм.
Оставям ви, че трябва да готвя вечеря... Crazy

# 701
rehab, разбирам, че ти е гадничко..Аз яко се бях сдухала, като ми намериха. И хубаво правиш с тези профилактични прегледи.
И на мен ми казаха, че е наследствена предразположеност. На майка ми така "почистиха" всичко и аз естествено юрнах и дъщеря ми на преглед.
Наготвих и почти не се сдържах да не хапна и аз. Луда работа-готвих вкусотии и после сервираш и бягаш от кухнята  Laughing

# 702
Рахаб, Hug всичко трябва да бъде на ред.Трябва и това е.
Тази вечер нещо ми странно настроението,не ми се гледа филм,не ми се чете,ще взема да си сипя едно,така и така опропастих диетата Joy Joy
Ще я почна от утре на ново.Хайде нздраве и лека нощ. Hug

# 703
  • София
rehab - незнам дали ще ти помогна, ама преди няколко страници и аз оревах орталъка че не само имам миома, ами искат да ми я оперират. Статистиката показва, че 40% от жените над 40 имат миома (миомозен възел). Аз доста четох за нея като я откриха преди 2 години. Ако не те притеснява (нямаш големи кръвоизливи, анемии и т.н) си я наблюдаваш и не се безпокой. В моята фамилия не знам някоя жена да е имала, освен братовчедка ми. Попитах лекаря на какво се дължи, отговорът беше кратък и нищо необясняващ - генетично. Така че не изпадай в паника. В климактериума изсъхва.
На мен Elica676 ми вдъхна много кураж и надежда. Разбира се да не пропусна и Zuri. Най-много помагат хора минали през това изпитание. А ние сме много. Този форум е незаменим.
Спокойна вечер дами!

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 00:27 от margaritavass

# 704
Или съм най-ранобудна или първа списваща тук  Grinning
Закуска по избор и кафе. Аз лично ще си взема ябълка..(въздиша много тежко..)

Отивам на среща с едни чудесни момичета от форума, така че моето утро е чудесно. Същото желая и на вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт