ЖЕНСКИ КЛУБ 40+ - ТЕМА 3

• 23 052
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • В центъра на мръсотията
М-м-м-м... страхотна закуска...  Grinning
Аз ще си взема само сокче, че се детоксикирам...  Mr. Green
Хубав ден на всички!  Hug

# 706
Невероятна закуска, Елиnewsm10 Hug Вземам си от всичко, а за диети ще му мисля след 2-3 месеца.
Отново имам въпрос към варненки - бихте ли ми препоръчали педиатър. Наближава времето да избера такъв, при който да се води беба, а нямам никакво мнение по въпроса - не познавам никого, просто не ми се е налагало да контактувам с такива специалисти тук. Да не пропусна да отбележа, че живея близо до Окръжна болница - това все пак е от значение, защото ако има добър специалист в Младост, например, няма да ми е удобно да го посещавам.

# 707
Благодаря за закуската...
Аз съм на кафенце, вода и грейпфрут! Mr. Green

Сама съм у дома.
Едната дъщеря е на екскурзия.
Другата кара колело навън.
Съпругът ми изведе дребния на разходка.
Аз...няма да правя НИЩО!!!

Elica676, прочетох те случайно в една друга тема.
Възхищавам ти се!  bouquet

rehab ,margaritavass , с вас сме! Hug
Здравословните проблеми в тази възраст са налице. Дано повечето дами се разминат, но като ви чета почти всички си имаме по нещо за което да притесняваме.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 12:00 от Фран Джонсън

# 708
Привет дами!
Изчетох ви...не бях влизала няколко дни и много нови събития са се случили тук.
Rehab i margaritavass-  Hug -сигурно ви е трудно, но мислете си колко много положителни флуиди летят към вас само от момичетата от този форум!Не сте сами!Аз да си призная съм доста "немарлива" по отношение на профилактични прегледи, но като чета само тук колко случаи на миоми са открити на нашата "крехка" възраст и  се замислям за посещение на специалист  Thinking
Тази седмица ми беше доста натоварена и днес съм решила и аз да се отдам на пълна почивка.И без това съм сама.Мъжът ми и синът ми са на състезание, дъщеря ми излезе с компания на Витоша. Изтеглила съм си 2 филма и после разходка с приятелки и денят ще мине бързо.
Слънчево настроение на всички!  bouquet

# 709
  • София
Добро, утро!
Благодаря за закуската, Ели! Ммм-вкусничко!
Успешна детоксикация! Смятам да се включа следващия път
Рехаб, кураж! Надявам се другите ти изследвания да са наред! Съветвам те да опиташ с билки. Дано помогнат! Ние сме с теб! Hug
Да ви препоръчам едно заведение - Къща за чай и мъдрост. На ъгъла на "Гладстоун" и "Христо Ботев". Малко, приятна атмосфера, седи се на възглавници на пода, голям избор от чайове и здравословна храна. Който е ходил в "Чайната във фабриката", му е познато. Предполагам, че собственикът е един и същ. Сервитьорът е същия. Малко отнесен Wink

# 710
Ехо, как сме момиченца - кокиченца? Аз съм като ходеща по острието на бръснач. Аха и излизам от равновесие - викам и се сърдя, а в следващия мог съм кротка и едва си местя клепачите. Тоя сок ме повреди мещо. Или е от насола? Странна работа. Като тремирях чувството беше по-различно. Вчера в сауната на два пъти бях пред тотална загуба на съзнанието, ама нейсе- оправих се. Днес при нас е много топло и слънчево. Синът ми замина на олимпиада и обеща да си натиска дупето до края, но час и половина по-късно вече беше на вън с уверението, че всичко е решил...колкото и невероятно да звучи. Сега морят в парка скейтборди, а аз правя...пържоли. Каква съдба... Успокоява ме само факта, че избора си е мой. Не ям, не ям, ама аз съм си го решила. Никога не бих си причинила това ако друг решаваше вместо мен действията ми.
Рехаб, прочетох какво си преживята, много съжалявам. И аз като повечето дами бих те успокоила с мисълта, че всяка 2-ра е с миома. Как мислите, дали ЧЕРНОБИЛ не ни издокара така?
Ох, под секрет ви казавам, че ме крепи мисълта за почивната сряда - ужасно обичам почивни дни. Само тогава мога да бъда себе си, и да правя неща които обичам, пък било то и пържоли през пости Laughing Laughing
На всички ви пожелавам хубав ден - дано никой не ви ядосва, и дано денят ви се развива според плановете ви. Целувки от мен - отивам да нагледам фурната и да викам малките чудовища на обяд.

# 711
Върнах се от среща с творящи дами от форума. Голяма тумба се събрахме, а някои донесоха и свои произведения. Напълниха ми се очите с красота, с уникални съвети за " от нищо нещо", със смях и съпричастност към общата ни лудост. Чудесна сутрин.  Grinning
Преди малко на компа мъжа ми донесе чинийка с печен сандвич..премрежиха ми се очите и го...изядох  Twisted Evil

# 712
  • Sofia
Привет и от мен,аз съм с ужасна мускулна треска от вчера,и го карам много мързеливо днеска.
zuri обожавам такъв тип заведения , ,дали ще има място там за среща на темата???
Аз за обяд ще си взема нещо от подноса на Ели Grinning
Хубав Ден!!!

# 713
  • тъгата в мен
Браво на благоверния на Елица!Ама си значииии-сега да ходя в декупажната тема да надничам Wink
Аз днес до 6.30 сабахлянта,си довършвах мартениците и най-после ги свърших.Дремнах час и нещо ,рогчета пекох и прескочих да си занеса скромната мартенска продукция.На всичкото отгоре имах и предиобядно гости-една моя дружка с детенце-наборче на нинджата Mr. Green е,как не се заиграха тия деца...Не само ,че не си чухме думата,ами и само подвиквахме като пъдари.Ужассссс.Повече такива експерименти-ноу!Хващаме се двете майчета под мишка-и кеф ти кафенце,кеф ти лафче,кеф ти цигарка(аз не пуша,де..ама днес опънах една в калабалъка Laughing)Че като си припомня,че и сладкиш правих за диванетата... ooooh!
Друг път ще ви пиша как разбрах за моите миомни възли и как заради тях,се наложи да раждам преждевременно и нинджата вися 1 месец в кувьоз...
Кураж на Рехаб и Маргарита  Peace

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 14:17 от сврачето

# 714
  • Sofia
сврачето Прекрасна продукция  smile3508

# 715
Elica676, прочетох те случайно в една друга тема.
Възхищавам ти се!  bouquet

Благодаря ти искрено за думите  Hug Подозирам в коя тема си ме засякла..17 мига. Сериозно ме разтърси тя...
Не само, че преобърна нещо в мен, ами я чета на глътки-да има за всеки ден.

# 716
Хоп и аз да се разпиша днес.Свраче,мацките от декупажната тема са страхотни,аз редовно надничам там и дори се опитвах да творя,всичките ми саксии са направени със салфетки,голяма красота е и е много приятно занимание. Peace
Да ви кажа във форума има теми които те карат да се вихриш в някоя област,аз сега редовно вися в готварския,дори месих питки за първи път в живота си,ма с теглото си се вкарвам в проблем и съм се зарекла да не ги отварям повече. Joy Joy JoyГрадинарките също проверявам и иде времето да се излиза и в градината,но от миналата година още си нося последствията,да не ви разправям какво се случи когато трябваше да се приберат,добре,че колибата е голяма,иначе не знам как щях да се справя,беше като в джунгла,за съжаление вече не е,парното и климатика им видяха сметката,сърцето ме болеше да ги гледам как съхнат.Тази пролет ще съм кротка,само на рози ще наблегна и това ще е.
Радвам се на сбирките със съфорумки,много е приятно да се запознаем истински,освен виртуално.
Зури,хайде и ние някой ден на следобеден чай,звучи да е много приятно това заведение.Аз съм винаги за. Peace

# 717
  • България
 Момичета, завърнах се!  Hug Изкарах чудесно, утре ще кача снимки.
 zuri , защо не си ме посветила в тази природосъобразност?  newsm78 Нали виждаш, че като оставиш всичко на мен, само по сладкарници и кръчми си висим  Joy Joy Joy

# 718
  • София
Свраче, страхотни неща си сътворила. С Елица двете сте много способни в ръцете.   bouquetАз съм с 2 леви Embarassed
Да питам - няколко пъти споменавате темата 17 мига - за какво е и къде да я търся? Пусто женско любопитство.
За чая - мястото е спокойно и ще можем да си чуем приказката. На горния етаж могат да се съберат 20 - 20 и няколко човека и да се насяда в кръг. Стига да се уговорим , взех им координатите и мога да направя резервация.
Софи, добре дошла. Е, аз поспестих информация. Не свърши вчерашния ден здравословно. След чая ходихме на акустични китари. Накрая се занесохме в "Кабаре". Окупирахме дансинга. И към 2.30 часа се изнесохме триумфално, наденсили се , ухилени и щастливи. Три от участничките ги знаеш. И ти е ясно що за стока сме Wink
Днес с детето изгледах "Предводителя на мълниите" . преди това за няколко часа бях изчела книгата. И филмът ми се стори куц. Е, изкефих се на П. Броснан в ролята на кентавър . Пусто голяма слабост ми е. Wink

# 719
Ето, Зури

Извинявай, че ти я пускам на 60 стр. ,ама стигнах дотам. Чета я на бавни глътки вече близо седмица май..не искам да свършва.
Свраче, "скромна продукция"? Разгледах ги и ако ти бях наблизо, само от твоите щях да накупя! Чудесни са!
София, чакаме снимки, та и ние виртуално поне попътуваме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт