ЖЕНСКИ КЛУБ 40+ - ТЕМА 3

• 23 104
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Чакам с нетърпение репортажа на SofiaV!

сврачето, какви красоти си сътворила!
Тези пеперудки направо при мен долетяха!
Страхотни са всички ти неща! smile3501

# 721
Свраче, прекрасни творения! Браво на сръчните ръце и въображението!!!

Вие пийте чай в София, аз тук пия чай от коприва, че с това лежане краката ми са като на оловния войник!

Ментова още ли е в Рим? Нещо ми липсва обаче Арбанашката кокона, г'де се изгуби?

# 722
  • тъгата в мен
Бижуто и то се запиля нанякъде....
Благодаря ви,момичета.От утре трябва да се стягам и за Великденския базар.Ама днес ЕГН-то си каза думата и следобяда капитулирах с изкривен кръст .Даже не можах и да дремна като хората,защото ми беше адски студено..
Както и да е ..Сега ходя пет за четири Laughing

# 723
Свраче, прекрасни творения, браво! Аз пък днес обиколих пазара и по най-незатормозяващия ме начин купих мартенци, утре трябва още да взема, че няма да стигнат. Младежите поръчаха да им купя мартеници на Реал и Манчестър smile3511 Ужас, имаше синя мартеница на Левски с червени конци открая и на ЦСКА. Като се прибрах им казах, че не е имало мартеници на отбори!!!!!!!!!!!!!!
О, ВРЕМЕНА, О, НРАВИ!

# 724
  • София
Благодаря ви , мили момичета , за положителната енергия и подкрепата, която ми оказвате.Няма да изброявам,защото най-вероятно ще пропусна някоя от вас, а не искам,за това БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ!
Споделих с вас вчера просто , защото ми беше сдухано и имах нужда от това , а иначе не съм се отчаяла или пък да се чувствам обречена.И по-страшни диагнози са ми поставяли -- дъщеря ми беше бебе на година,аз току що се бях развела с баща ,родителите ми не приеха добре решението ми за развод и в следващия момент ми поставиха диагноза - тумор на мозъка.Съответно ми препоръчаха операция,която аз отказах,просто защото не можех да си позволя да плащам на някой,който да се грижи за дъщеря ми и за мен след операцията.Преди да подпиша,че отказвам операцията,лекарката ми "обясни",че ако не се оперирам,ми остават от 1 до 6 месеца живот.Е, минаха много по 6 месеца от тогава до днес,но аз си знам как се сринах психически тогава и колко време ми трябваше да се съвзема.За това сега гледам по-отгоре на болестите, а и вие ми помагате много  bouquet
Сврачето пита за Бижу -големи проблеми са и на главата от вчера на милата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=477614.0
да и помогнем поне виртуално с подкрепа - никой не заслужава такова нещо!
Май нова темичка ще трябва да пуснем и дано тя е изпълнена само с позитивни и весели случки,които описваме, все пак женският ни месец почва от утре  Wink
Сега си сипвам едно бяло вино и  ви казвам НАЗДРАВЕ Wine Glass

# 725
Oh zagubih wi

# 726
Ох, прочетох за проблемите на Бижу и ми стана ясно какво й е на главата. Дано се оправят нещата!

# 727
  • В светлината на слънцето
Свраче, чудесни неща си изработила.  Peace
Четох за проблемите на Бижу... Ох, направо не знам какво да кажа... много е тежко положението, дано намерят решение някакво.  ooooh!

# 728
Благодаря ви, скъпи мои! Hug Не искам да ви занимавам с нашите неприятности в хубавата тема, защото по стечение на обстоятелствата ще се окажа отново най-популярна, пък не пожелавам никому такава популярност... Ще се оправим! Peace Ние сме силни хора, преживели сме много по-страшни изпитания, но сме заедно и това ни пази.
Чета ви и ви се радвам. Във вторник съм на гинеколог в Токуда и онова с палците... вие си знаете! Wink Laughing Hug
Лека нощ и хубави сънища от мен!  bouquet

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 23:11 от Бижy

# 729
Бижу, четох в темата, но не писах, че не мога да дам реален съвет..Ти си умно и силно момиче, с умен  и силен мъж до теб. Заедно ще преодолеете всичко..като досега.
От нас остават палците  fingerscrossed

И детелина за късмет  Hug

# 730
  • София
Бижу писах в другата тема - ние сме с теб. Вземи твърди мерки, това не е нормално поведение. За Токуда - стискаме палци и на ръце и на крака (аз бях там на същия преглед в понеделник) Късмет.
Свраче - ама това са плетени мартеници, ти ли ги плете, ...браво, много са красиви.
Лека нощ момичета, да се молим за Бижу, да намери мир и спокойствие!

# 731
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МОИ ВИРТУАЛНИ ДРУЖКИ!

Почерпете се за здравето на порасналото ми момиче :

СТРАХОТНА ДА Е НАСТЪПВАЩАТА СЕДМИЦА ЗА ВСИЧКИ ВАС!!!

# 732
Честита Баба Марта и от мен.Мигрената в петък ме довърши,изравниха ми се двете граници на кръвното и бях на системи.Днес вече съм във форма.Хубав и лек ден момичета.

# 733
честита баба марта! много пролетно настроение днес.
дано с настъпването на пролетта проблемите и грижите на всичи да са решат и сведат до минимум.  bouquet  bouquet  bouquet

# 734
Първо поздрав:
Пролет Пукна
По една мартеничка за всички вас:

grigori, това е наистина доста лошо, надявам се да няма повече такива моменти.

Общи условия

Активация на акаунт