мъчно ми е

• 3 868
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
 Писах,писах и изтрих всичко.
 Само ще кажа ,че и аз се чуствам по същия начин,само където вече имам три деца,но въпреки това боли Cry
 Hug

# 16
Не мисли за миналото.Всеки прави грешки и се учи от тях.
 Hug Hug Hug

# 17
Радвам се за подкрепата, която ми указвате в този тежък за мен период.  Hug   bouquet До преди няколко дни се чувствах добре, но един получен смс на 14-ти ме върна отново назад. Понякога съумявам да не мисля за миналото, да живея за днешния ден, защото не смея да мечтая вече, но често нещо ми се случва, което да отключи всичките лоши спомени, които се старая да подтискам дълбоко в мен. Дори ми е трудно да опиша как се чувствам, всичко е вътре в мен, задушаваме, лишаваме от възможноста да се радвам на живота, да му се наслаждавам, да се смея от сърце, да мечтая. Имала съм и други душевни болки, но всички взети заедно не могат да се сравнят с болката от това да отнемеш възможността на едно невинно създание да види бял свят. Каквото и да направя сега, каквото и да напиша, колкото и сълзи да изплача, колкото и да викам няма да променя нищо. Дано поне това ми бъде обица на ухото и за напред бъда по-разумна и смела за да поемам своите отгорности. Дано никога не бъдете изправени пред толкова труден избор, пред какъвто бях изправена аз. Дано този кошмар свърши по-скоро , дано по-скоро душата ми спре да се бунтува и страда и бъда истински щастлива  Praynig.

# 18
  • София
Хайде сега, още малко и убиец ще се наречеш  Peace Приеми думите ми, като съвсем добронамерени. Всяко нещо има причина, за да се случи. Приеми това, като нещо което е било неизбежно. Естествено само ти си знаеш за причината, довела до това решение, но все пак случките в живота ни си приличат  Peace
За да вземеш съвсем доброволно решението за прекъсване на бременност, едва ли ти е било леко. Ей така махваш с ръка и айде готово. Преценила си , че това е правилното, така го приемай и сега  Peace
И аз съм правила аборт, и аз взех това решение съвсем доброволно.............. и не се обвинявам. Напротив. Тогава беше най- правилния избор  Peace
Ако не бях постъпила така тогава, сега нямаше да се радвам на прекрасния си син  Peace
Горе главата. Един ден малка душичка ще запълни целият ти свят. А може и повече душички  Hug

# 19
Цитат
Горе главата. Един ден малка душичка ще запълни целият ти свят. А може и повече душички 
Praynig  Praynig  Praynig

Hug   bouquet

# 20
D12,  Hug Не се измъчвай така мила. Сега ти е болно, сърцето те боли, задаваш си въпроса "Само ако...". "Ако" е най-тъжната дума на всеки едни език. Защото носи в себе си пропуснатите възможности. Обаче живота предлага нови. Всяко зло за добро са казали хората и са били на 100% прави. Всеки провал в моя живот е бил за добро. От опит ти го казвам. Знам колко трудно се прежалва желана бременост от обичан човек. Но си направила трудния избор и предполагам разумния, за което имаш моите адмирации. Не всеки може в такава ситуация да се довери на разума си. Преди доста години аз направих същия избор. Трябваха ми около 5 години, да го забравя напълно. Не мисля за това, така е трябвало да стане.
Сега съм щастлива мама на неродена от мен дъщеря, което след малко трябва да взема от детската градина Laughing И не съжалявам за избора си, защото иначе нямаше да срещна НЕЯ.

Hug

# 21
Всяко зло е за добро. Не е трябвало да стане. Може да си мислиш че това е банално, но е така.
Според мен болката трябва да се изживее. Независимо дали става дума за осъзнато действие или импулсивна постъпка, болка има винаги. Но първо трябва да си простиш. Не бива да живееш с чувство за вина. Всички плащаме някаква цена или търпим някакво последствие от действията си и това е нормално. Но никъде не се казва че трябва да се чувстваме виновни. В момента в който си простиш, ще видиш, че ще почне да ти просветва.

# 22
  • Талант на 2012,2013 г.
Сигурно не ти е лесно.Но... вече се е случило. Гледай напред. Не можеш да върнеш миналото! Peace

# 23
Беше най-разумното решение, най-правилното за всички, но дали е било за мен- времето ще покаже. Надявам се то да излекува раните, но най-вече се надявам някой ден корема ми да стане огромен и да гушкам един пухкав бебок-желано от всички, плод на една истинска, разумна любов  Praynig.

# 24
Имам 4 аборта  и две деца,времето не ме излекува,усещането е ужасно!Такова нещо не се забравя,лесно!

# 25
След всичко, което са ти казали момичетата, мога само да кажа : някъде в бъдещето те чака твоето дете.  Hug

# 26
Ди, прости си, сама на себе си, за да ти олекне и да продължиш напред.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт