Само ще кажа ,че и аз се чуствам по същия начин,само където вече имам три деца,но въпреки това боли

До преди няколко дни се чувствах добре, но един получен смс на 14-ти ме върна отново назад. Понякога съумявам да не мисля за миналото, да живея за днешния ден, защото не смея да мечтая вече, но често нещо ми се случва, което да отключи всичките лоши спомени, които се старая да подтискам дълбоко в мен. Дори ми е трудно да опиша как се чувствам, всичко е вътре в мен, задушаваме, лишаваме от възможноста да се радвам на живота, да му се наслаждавам, да се смея от сърце, да мечтая. Имала съм и други душевни болки, но всички взети заедно не могат да се сравнят с болката от това да отнемеш възможността на едно невинно създание да види бял свят. Каквото и да направя сега, каквото и да напиша, колкото и сълзи да изплача, колкото и да викам няма да променя нищо. Дано поне това ми бъде обица на ухото и за напред бъда по-разумна и смела за да поемам своите отгорности. Дано никога не бъдете изправени пред толкова труден избор, пред какъвто бях изправена аз. Дано този кошмар свърши по-скоро , дано по-скоро душата ми спре да се бунтува и страда и бъда истински щастлива
.
Приеми думите ми, като съвсем добронамерени. Всяко нещо има причина, за да се случи. Приеми това, като нещо което е било неизбежно. Естествено само ти си знаеш за причината, довела до това решение, но все пак случките в живота ни си приличат

Не се измъчвай така мила. Сега ти е болно, сърцето те боли, задаваш си въпроса "Само ако...". "Ако" е най-тъжната дума на всеки едни език. Защото носи в себе си пропуснатите възможности. Обаче живота предлага нови. Всяко зло за добро са казали хората и са били на 100% прави. Всеки провал в моя живот е бил за добро. От опит ти го казвам. Знам колко трудно се прежалва желана бременост от обичан човек. Но си направила трудния избор и предполагам разумния, за което имаш моите адмирации. Не всеки може в такава ситуация да се довери на разума си. Преди доста години аз направих същия избор. Трябваха ми около 5 години, да го забравя напълно. Не мисля за това, така е трябвало да стане.
.
Препоръчани теми