90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 28 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен. Танитка, бравооооооооооооооооо!  smile3501 Ужасно стимулиращо ми подействаха резултатите ти. Аз днес съм варивна - този път ще наблегна на пикантни картофки на фурна със салатка. Достатъчно прегреших с банана за закуска - бях се зарекла да не хапвам банан заради калоричността му, но имаше 2 вкъщи, кото утре трябваше да хвърля и... малкия изпапа половината и аз 1 и половина. Дано не ми даде кой знае какво отражение след плодовия като се кача на кантарчето.  Много обичам банани и ми липсват сега.  Sad Лек и минусв ден на всички - отивам да си правя картофките  Hug

# 121
Имам един въпрос и който е най-компетентен нека ми отговори.Във въглехидратния ден сладкиш се яде само вечерта ли?Защото аз ям само вечер така го разбирам,а някои къде съм чела не тука ядат и на обяд и вечерта.Ако на обяд е яла пица и сладкиш,вечерта половин пица и поливин сладкиш плюс лентичка шоколад. Rolling EyesЕй това не мога да си го обясня.Вечертае сладкиша нали?Танита поздрави и от мен браво newsm74

# 122
Танита , поздравления и от мен за прекрасните резултати smile3501 smile3501 smile3501
Харизанче, и твоите не са лоши, предполагам като увеличиш водата все ще има раздвижване на Кантарев
 Hug

# 123
Здравейте момичета, вчера нямах почти цял ден време да ви видя и вие изписали 6 листа.
Криси , мерси за кафенцето. Като гледам днес плодчетата са много, успех  Hug.
Да си направя отчетчето за вчера: закуска 1 фреш мандарини, обяд 1 пакетче брускети пица, вечеря - 2бр. мини кроасана с шоколад и малко халва.
Минусов ден на всички.
П.С. Ще бягам, че днес безжичния нет се е побъркал все ме изплюва.

# 124
Искам да попитам, за да видя дали съм разбрала правилно. В белтъчния и бобовия ден на обяд се пие булон, а само във въглехидратния вечер се яде лентичка натурален шоколад. В плодовия ден е позволена зеленчукова супа??? newsm78

# 125
Бульона май почти никой не го пие, шоколада е за въглехидратния, а в плодовия може неовкусена салата, така че предполагам това означава че не може да се яде зеленчукова супа

# 126
благодаря за подкрепата ви, момичета   bouquet
Без васедва ли щях да успея  Hug Hug Hug

# 127
Плодче, може зеленчукова супа без всякакви подправки и олио.Не мисля, че някой е такъв мазохист, че да си го причини.

Салатка с лимон по бива. Simple Smile

# 128
tanita-81, Лаленце, Харизанче страхотни сте   bouquet, супер резултати. Харизанче, само пийвай повечко водица.
Джиджи , избираш си или на обяд или на вечеря да ядеш сладко, ако не ти се яде можеш да ядеш солено и сутрин и вечер.

# 129
bibeto много ми беше полезна благодаря ти много  bouquet

# 130
а обед и вечер сладко???

# 131
До колкото знам не може.

# 132
  • София
Браво на хубавите резултати.  Hug

Танита ти си супер.  newsm10

Аз за първия цикъл имам -6 кг, -11 см на талия и - 10 см на дръжките.

Искам до края да сваля още 4 кг и 5 - 6 см на талията.
Надявам се да успея!

# 133
Бибе, аз това за сладкото го чувам за пръв път.Колкото пъти съм започвала съм си ядяла квадрати и за обяд и за вечеря.Ако не се прекалява количествата мисля, че не е проблем.Имаше момичета преди, които ядяха по два квадрата за обяд и един за вечеря.Май всичко си е до вкуса на човека и колко му се яде сладко. Wink

# 134
Здравейте! Включвам се след обяда, защото бях умряла от глад  Laughing
Харизанче, резултата ти е супер, много по-добър от предния път Wink натискай на вода  Grinning
танита, ванеса, браво! Страхотни резултати!!!! Особено в сантиметри!

Аз изядох 100гр сирене с едно варено яйце и филийка хляб, 1 домат и сега си допивам бульона. Него почти не го пропускам.

Общи условия

Активация на акаунт