90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 28 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
благодаря ти много, аз сама си я правя бисквитената торта, няма яйца в нея, но това кисело мляко явно обърква нещата. а ако нямам възможност да си готвя кексчета през седмицата, кой готов продукт би бил подходящ?
Според мен за въглехидратен не може- ако си правиш домашен сладкиш по-добре не слагай яйца и кисело млеко ( разгледай рецептите, има едни постни шоколадови квадрати - те са много вкусни и напълно режимни). Иначе за купешката торта най- вероятно е да има яйца, но не му мисли толкова, ако ти се хапва, хапни си едно парче Peace
Ето ги квадратите  http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#photo=3

# 106
Добро утро мили момичета!Много отдавна ви чета може би още от началото.Аз съм на диета от 07.02. бях 73 кг.а сега съм 70 кг.той кантара ми не е верен но по него се водя.Ако отида на др място ще съм може би др  кг но се водя да сега от този и по дрехите ми се осеща и в см.Днес съм на варива,сутринта бих кафе 1 портокал и пия по много вода на ден по 2.5 тя някога и 3л.Има ефект тази диета важно е количеството и както четох преди това с тия количестава се свиква почва се с едни порции и постепенно се намаляват просто организма иска по малко.Моя воден се пада на 07.03 но мисля да го направя 2 дни плодов не знам дали ще изтрая!

# 107
 smile3506 Да взема да ви послушам....и без това съм се наканила днес да си ям салатата маруля с кисело мляко:-)
Иначе не мога да се оплача - за 9 дни 2 кг smile3521.
Това слънце навън ме разсейва....не ми върви писането на поемане на общински дълг... усещам се, че все във форумчето чета...

# 108
  • Бургас
Добро утро,мацки.
Аз днес съм на работа вече.Стискайте палци всичко да мине наред.
Целувки и лек и усмихнат ден на всички!

# 109
Добро утро Фиданки-Сладуранки Hug Hug Hug как сте днес????
Албенка прати мъничко топлинка и на нас Simple Smile
Мариетка стискам ти палци и дано работния ден е спорен Peace
Желая много минусчета днес,много усмивки и воля на всички момичета тук smile3525 smile3525 smile3525

# 110
Добро утро, момичета
Включвам се малко късно, защото водихме мъника на лекар - от 2 дни е с температура, и макар да не ми се искаше ..., нямаше как, изписаха ни антибиотик  Sad
А ето и обещаният от мен отчет:
След края на 1-ви цикъл:
тегло: -7,400кг
свалени см.:
ханш: -5см
талия: -5см
бедро: -4см
ръка: -3см.
Много съм доволна от резултатите  newsm68 newsm44 и се надявам и през останалите два цикъла да ме радват кантарчето и сантиметъра  newsm17

ПС: Много пишете, момичета, връщам се да ви чета  smile3529

Лек и минусов ден  Hug Hug Hug

# 111
tanita-81 страхотен резултат.  newsm10

# 112
Леле, Танита, супер резулатати!!! 4естито!
Днес съм на въглехидратен ден и съгреших, като изядох 4-5 бейк ролса преди да дойде времето ми за обед(закусвах в 8 4аса)...
Ужас много ми се дояде и като знам, 4е има направо.....и така.

# 113
Здравейте момичета!
tanita -81   --- резултатът ти е страхотен!
Аз днес съм само на водичка...........днес ми е първият воден ден.
Едва 11 часа е ,а аз вече съм гладна. За сега идеята ми е да си го спазвам стриктно и да съм на водичка само,но........ ако много прегладнея ще си направя чай.
Лек ден на всички

# 114
tanita-81,   smile3525 Заслужаваш поздравления  smile3501 smile3501 smile3501

На мен днес ми е четвъртия плодов ден от началото Simple Smile Утре ще се претегля и аз, че не мога да изтърпя дълго да стоя далеч от кантара, пък и така ми се иска да ви се похваля  newsm17

# 115
Добро утро!
Танита, браво, страхотни резултати.
Лек и отслабващ ден на всички.

# 116

Аз днес съм само на водичка...........днес ми е първият воден ден.

Успех! Виждам, че имаш завидни резултати  newsm10

# 117
Благодаря missy 8008,
но с тази диета до сега сум свалила само 3-3,5 кг,а другите са от 9 дни на японското чудо.Веднафа след него почнах този ревим.Повечето сантиметри обаче се смъкнаха тук. Утре сутрин ще се претегля и премеря и ще ви кава точните ми резултати след първия цикъл.

# 118
  • на малък остров в океана
Браво Танита, страготни резултати! Поздравления!

kokotseva, принципно се избягват яйцата и млякото, но има рецепти за сладкиши с яйца в книгата, така че предполагам, че веднъж можеш да си хапнеш.

Аз имам палачинки в къщи, че трябваше да имаме гости, ама са болни и пропадна. Та имах дилема дали от тях да си хапна на обяд. Ама реших да съм режимна, та лучник ще хапна. Отивам да го правя. Благодаря на всички за идеите с бутертестото.

# 119
Добро утро, момичета!Обещах да се отчета днес.За 14 дни са 2,3кг.Ще го мисля накрая.Не мога да се справя с водата, затова реших да изпивам по 200 мл. на всеки кръгъл час, за да мога да ги докарвам до 2л на ден поне.Работата иначе няма да стане.За днес менюто ми е булгур с гъби и меденки, само че може и да го пропусна.И да съм на чайчета и водица.Искам малко да пораздвижа кантара, че ей сега ще дойде края на първия цикъл.

Танита, прекрасен резултат!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт