90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 975
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Гергана, това ми е второ започване за тази календарна.Но си карам докрай и каквото сабя покаже.Аз грам вода не пия и ето ти резултатите.Сега ви казвам "Лека нощ!". Hug
[/quote

Добро утро момичета!Днес ми е любимия плодов ден,заредила съм се с ябълки и портокали:)
Харизанче,много е вредно да не пиеш вода,опасно е  за бъбреците.От диетата се натрупват токсини които се изхвърлят от организма чрез водата.Затова и не сваляш,а по този начин ще си навредиш и на здравето.Опитай се да приемаш поне по 1,5 вода на ден.Насилвай се.
Успех и страхотен ден на всички!!!Пожелавам ви минусчета  bouquet

# 91
   Добро утро маймунки!Много спите бре! HugАйде на маймунско кафе ви каня:

Харизанке - калпазанке, що не пиеш вода?Според мен основно там ти е проблема.И туй нощно катерене по кантара Hug

Албенче, как ти завидях за 27-то градуса.Иде ми да ти дойда на гости  Hug  Относно другите ти въпроси незнам, но и не се вълнувам толкова.Американци-руснаци важно е ефект да има Hug

Ани, и аз съм на плодове днес.Любимият ми ден и на мен.Имам киви, мандаринки и портокали.

# 92
Крисси, благадаря за кафенцето, май трябваше и по едно бананче да поднесеш с него Joy и без това сме плодови днес!
Аз пък днес мисля да изкарам с 1 грейпфрут, 1 портокал, 1 ябълка, 1 банан и 2-3 кивита, че тези 3 дни имах все режимни прегрешения, поне днес да съм изрядна Embarassed
Лек ден от мен  bouquet

# 93
добро утро и от мен  Hug и аз днес съм плодчета   bouquet лек и минусов ден на всички  Heart Eyes

# 94
Добро утро на всички. Вчера така и не успях да се запиша с пост-че и да се похваля, че на 14ти удържах да не прегреша (ако не се брои половин чаша вино).
Но за това пък вчера трябваше да съм плодова. До 8 без 15 всичко беше наред. И като ме лепна един глад, легнах си аз да гледам филма и да не мисля за ядене, но уви. Станах по едно време уж да ям помело, но като отворих хладилника и гледам - остатъци от миш маи и печена пържола. #Crazy Зачудих се кое от двете е по-малко грешно..... newsm78.И да си призная се наядох....с пържолата. doh
И за наказание -  днес пак на плодове!!!

# 95
Добро утро,момичета !Чудесно кафе !
Да се отчета и аз, 7 ден- въглехидрати.
закуска- 1 банан, черно кафе;
обяд- пица с доматен сос, кис. краставички, маслинки и лук;
вечеря- парче бисквитена торта и блокче черен шоколад
и най- вече поне 2 л. водичка ;
Утре съм на плодове !
Приятен ден и повечко стопени килца ! Grinning

Сиси 8227 - моята тортичка е с крем нишешсте, но не с млекце, а с гола водичка и две-три супени лъжици захар ! Мисля, че е режимна, само дето блокчето шоколад ми се вижда повече, но ще видим до довечера.
Слънчев ден !  bouquet

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 09:51 от balusheva

# 96
Добро утро фиданки-калпазанки  Laughing  bouquet.

Мимозка  не дей да се мъчиш повече ,карай си го белтъчен днес не карай втори плодов , че ще си объркаш организма.

Харизанковка  #Sniper стига не се мери вечер мила и наблягай мноооого на водицата, те и другите са ти го казали.

Аз пък съм като водоноска ,непрекъснато има чаша с вода около мен и почти винаги съм си била така.

Бисквитената ви торта трябва да е не е с млечен крем , а чисто нишесте, направено с гола водица  Laughing,аз точно от тогава кагатосгафиш с бисквитена млечна торта и си влача едно излишно кило.

# 97
Добро утро! Благодаря на Крис за кафето  Hug
Мимозка-та, бих те посъветвала да не правиш пак плодов ден днес, а да караш по график с намалени количества.
AlbenaLV, страхотно звучат 27 градуса. Да ни пуснеш малко снимки от Вегас, да го видим малко по различен от това, което виждаме само от филмите  Grinning
Харизанова, спокойно ще тръгне в един миг Кантарев стремглаво надолу и ще се ядосваш, че пък много бързо слабееш и ще ти останат стрии  Sunglasses
Днес май ще правя пица за вечеря, а за обяд арабски питки със салатка

# 98
Крисси   Peace  кафенцето е супер, поднесено с много настроение. Пък гледам, че и слънчице се подава навън, така че ви желая весел и слънчев ден!
Да взема да се оправдая - ябълка и киви в комбинация ми харесват много затова ги смесих. Само ябълка не ми върши работа. Натуралния сък е от нискокаларичните от 2 л. И понеже си имам ендокринологичен проблем, въглехидратния ден го заменям отново  с белтъчен. При условие, че не хапвам  нищо сладко и хляб и подобните им, 1 кафенце със захар сутрин е добре, защото тази захар се изразходва през деня. В повечето случеи си пия кафето без захар, но когато започне да ми се мотае главата си слагам малко захар, но това е до обяд.  
Мое правило е след обяд никакво сладко и хляб.
Друго важно правило е количеството на храната.  По добре е да се "прегреши" с 150 мл. сок за 40 ккал., отколкото една порция ядене според деня /това е мое мнение от опит/.
УСПЕХ  на всички и незабравяйте да се усмихвате, така по-бързо се отслабва.  Grinning Grinning Grinning

# 99
Добро утро и от мен!
Крисси, благодаря за кафето.
Мимозка, и моя съвет е да караш дните по ред.
Харизанче, браво за 1,5кг.
Денизает, успех с водния или плодов.
ванеса, Танита, браво за вчера.
Добре дошли на новичките и успех.
Днес съм на боб.Като салата и яхния.
Лек и минусов ден на всички! Hug

# 100
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Няма по-хубаво нещо от любимото капучино  Heart Eyes

Днес бях приятно изненадана от резултатите след последната петорка ( 3 режимни + един омазан плодов св.валентин + един воден).
Сантиметрите ми не са мръднали от предишното мерене преди 5 дни. Това е добре, защото си мислех, че след 14.02 ще имам някой друг отгоре  newsm44 . Килограмите не ги знам, тъй като нямам кантар, но за мен сантиментрите са по важни.

Пожелавам режимен ден на всички  Peace

# 101
добро утро,
ще се самоцитирам, ако може някой да ми отговори на поста от снощи?
Бързам да се похваля - днес след плодовия (3-ти от втори цикъл) съм -1 кг. Остават ми още 4 да преборя! Интересно, че и в първия цикъл започнах да отчитам резултати чак след 3-тия плодов. Не знам има ли някаква връзка..
Днес, за белтъчния, моят мъж ми приготви нещо като Ceasar салата - накъсана маруля, маслини, яйце, бяло пилешко месо, крутони, и залято с домашно приготвен сос от майонеза, горчица, зехтин и лимон. Много беше вкусно. Същото ще е и за вечеря, но вместо пиле ще сложа риба и скариди. 
И за да ви поядосам малко, при нас май лятото дойде - вече 2 дни сме по къси ръкави и е над 27 градуса. То това не е изненада за Вегас, ама след толкова дъждове тая зима си е супер!
Вили, много хубав резултат. Дори и да свалиш килата по-рано, нищо не ти пречи да си изкараш диетата до края, защото така ще си минала пълния цикъл за оправяне на метаболизма, а и тялото ти ще е готово за здравословен начин на живот след това.
Тали, Нели 11, това е лично моя теория и хич не знам дали е правилна, но така или иначе засега работи при мен и освен това ме устройва напълно. Все пак да подчертая, че моето основно прегрешение е алкохола (малко количество) и не-меренето на порциите, иначе за 42 дни се е случвало 1-2 пъти да хапна малко следобед солети или пуканки и това е.
Ужасия, браво и на теб за минуса - май тия кантари най-сетне се поразмърдаха във втори цикъл.
Петка, весело изкарване в България и не забравяй диетата!

Аз имам следния въпрос - цитатите и разясненията на 1-ва страница откъде са взети? Друго, книгата е издадена на руски език, но в линка към американския сайт пише че диетата е разработена от американци - това означава ли че книгата е разработка или някакъв превод и как решаваме че това е оригиналната книга? В тази връзка, някой беше попитал за торта - та в американския pdf. формат се казва: "2 small slices of cake or sweet bread, or even 3 scoops of ice-cream and 1 piece of bitter chocolate." или иначе казано: 2 малки парчета торта...Между другото, пак там е казано, че отслабване с 15-20 кг се отнася за хора с голямо наднормено тегло.http://www.ibs-b.hu/portal/page/portal/intra/health/health_portl … 20day%20diet1.pdf

Харизанка, радвай се защото това си е само за 15 дни. А и не забравяй че ти почва, прекъсна, пак...това сигурно има значение!

# 102
извинявам се Embarassed,
нова съм още и цитирах грешен пост Rolling Eyes

# 103
ето това исках да стане:
здравейте момичета,
откакто прочетох за тази диета и аз се реших да я започна, идват летните месеци и ми се иска да се приведа в "приличен вид" Embarassed имам въпрос относно въглехидратния ден, по-точно тортите и сладкишите за вечеря могат ли да съдържат мляко или яйца или са напълно забранени? малко съм объркана какво да ям и то за наи-вкусния ден от диетата! Confused правя бисквитена торта, но вместо с крем слагам кисело мляко това разрешено ли е? извинявам се предварително, ако е имало вече такива въпроси.

# 104
Според мен за въглехидратен не може- ако си правиш домашен сладкиш по-добре не слагай яйца и кисело млеко ( разгледай рецептите, има едни постни шоколадови квадрати - те са много вкусни и напълно режимни). Иначе за купешката торта най- вероятно е да има яйца, но не му мисли толкова, ако ти се хапва, хапни си едно парче Peace
Ето ги квадратите  http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#photo=3

Общи условия

Активация на акаунт