90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Hexina Аз доде ти отговоря малко по нагоре през един пост е писала и Pety .На нея се извинявам ма вече нямам навика да чета като ми изпише че е побликуван нов отговор,  Joy .Ами и на мен ми бе трудно първите 3 дни да ми свикне корема с по малко храна и да мине на режима.Така че винаги са най критични първите дни.

# 76
Принцесска, права си.Друго звучи 1,8кг за 15 дни. Joy

# 77
  • на малък остров в океана
Hexina, в началото можеш да си позволиш да са ти по-големи порциите. С времето ще свикнеш. На мен даже вече ми става тежко и не смогвам да си изям и обедното меню. Пий вода да притъпи глада. Ако пък се изкушиш да ядеш, то нека да е парче плод.

Харизанова, споко, карай си пък след водния ще видим какво е положението.

# 78
Харизановаааа, ти беше обещала нещоо Laughing 1,5 - ама е вечер, удари еидн кантар и утре сутринта, като е тръгнало така
Напълно съгласна...

# 79
Ужасия, спокойна съм.Даже ме избива на тотален лигоч.Каквото, такова. Crazy Party

# 80
  • България
Роси, какъв е тоа НАП?Да не видиш нещо от мен значи. Joy Joy Joy Hug
харизанка първо звъннах на номера които ми даде-благодаря отново-наистина са мн любезни и обесняват-около 30мин разговаряхме,мн неща трябваше да се уточнят.днес отскочихме и до нап в сливен-то тук няма-там гоооооооооолямо чакане,компютрите им се скапаха накрая но подадахме декларациите.
за тегленето не мисля че си постъпила правилно-вечер не отчита правилно!сигурна съм че го знаеш.така като те чета дълго време си на диета,после не и така-малко в омагьосан кръг си и заради това тялото ти се е имунизирало и доста трудно ще се подаде на отслабване.ама ти да не вземеш да му се дадеш-ти си посилна и ще успееш тоя път.
чакам сутринта резултат ако се срешнеш с Кантарев! Hug Hug Hug Hug
нещо не става побликуванетооооо.........

# 81
Тези пилешки брушети от рецептите на Петя нещо ми смигат за следващия ден с белтъчини.  Wink
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,792.msg35937.html#msg35937
Ако махнем галетата и заменим маслото със зехтин, май стават идеално. Е, почти идеално, де - само ако приемем, че могат да се ядат месо, яйца и сирене заедно. Wink
Стават за белтъчния.В белтъчния се разрешава да ядеш филийка хляб ,така че галетата са ок(а и ти няма да изядеш 4 филета),а пармежана можеш да го пропуснеш. Wink

# 82
Да не би Луната пак да не е на кеф нещо, за да съм толкова?Другата стратегия е да повтарям менюто на отличничките. Wink

# 83
  • България
или да скриш кантара Hug Hug Hugне му се вразваи мн мн
как си чустваш дрехите харизанка
 Thinkingот колко дни си на режима сега.....

# 84
Днес беше 14-и.По дрехите също не виждам разлика.Не ям огромни порции.Идея си нямам.

# 85
Днес беше 14-и.По дрехите също не виждам разлика.Не ям огромни порции.Идея си нямам.

е как 14 би..
нали отдавна пишеш..Simple Smile)

# 86
Гергана, това ми е второ започване за тази календарна.Но си карам докрай и каквото сабя покаже.Аз грам вода не пия и ето ти резултатите.Сега ви казвам "Лека нощ!". Hug

# 87
Лека нощ и от мен след 3 л вода днес - направо се подух, но поне устоях на изкушенията. Само дано всеки ден не е такава борба, че ангелът ми не е толкоз силен.  Mr. Green

# 88
здравейте момичета,
откакто прочетох за тази диета и аз се реших да я започна, идват летните месеци и ми се иска да се приведа в "приличен вид" Embarassed имам въпрос относно въглехидратния ден, по-точно тортите и сладкишите за вечеря могат ли да съдържат мляко или яйца или са напълно забранени? малко съм объркана какво да ям и то за наи-вкусния ден от диетата! Confused правя бисквитена торта, но вместо с крем слагам кисело мляко това разрешено ли е? извинявам се предварително, ако е имало вече такива въпроси.

# 89
Бързам да се похваля - днес след плодовия (3-ти от втори цикъл) съм -1 кг. Остават ми още 4 да преборя! Интересно, че и в първия цикъл започнах да отчитам резултати чак след 3-тия плодов. Не знам има ли някаква връзка..
Днес, за белтъчния, моят мъж ми приготви нещо като Ceasar салата - накъсана маруля, маслини, яйце, бяло пилешко месо, крутони, и залято с домашно приготвен сос от майонеза, горчица, зехтин и лимон. Много беше вкусно. Същото ще е и за вечеря, но вместо пиле ще сложа риба и скариди. 
И за да ви поядосам малко, при нас май лятото дойде - вече 2 дни сме по къси ръкави и е над 27 градуса. То това не е изненада за Вегас, ама след толкова дъждове тая зима си е супер!
Вили, много хубав резултат. Дори и да свалиш килата по-рано, нищо не ти пречи да си изкараш диетата до края, защото така ще си минала пълния цикъл за оправяне на метаболизма, а и тялото ти ще е готово за здравословен начин на живот след това.
Тали, Нели 11, това е лично моя теория и хич не знам дали е правилна, но така или иначе засега работи при мен и освен това ме устройва напълно. Все пак да подчертая, че моето основно прегрешение е алкохола (малко количество) и не-меренето на порциите, иначе за 42 дни се е случвало 1-2 пъти да хапна малко следобед солети или пуканки и това е.
Ужасия, браво и на теб за минуса - май тия кантари най-сетне се поразмърдаха във втори цикъл.
Петка, весело изкарване в България и не забравяй диетата!

Аз имам следния въпрос - цитатите и разясненията на 1-ва страница откъде са взети? Друго, книгата е издадена на руски език, но в линка към американския сайт пише че диетата е разработена от американци - това означава ли че книгата е разработка или някакъв превод и как решаваме че това е оригиналната книга? В тази връзка, някой беше попитал за торта - та в американския pdf. формат се казва: "2 small slices of cake or sweet bread, or even 3 scoops of ice-cream and 1 piece of bitter chocolate." или иначе казано: 2 малки парчета торта...Между другото, пак там е казано, че отслабване с 15-20 кг се отнася за хора с голямо наднормено тегло.http://www.ibs-b.hu/portal/page/portal/intra/health/health_portl … 20day%20diet1.pdf

Харизанка, радвай се защото това си е само за 15 дни. А и не забравяй че ти почва, прекъсна, пак...това сигурно има значение!

Общи условия

Активация на акаунт