90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Ели, към Кашкавал ще се обръщаш само в белтъчен ден. Joy Joy Crazy

Ох, чета и чета и накрая схванах ooooh! Joy Joy Joy И между другото избягвайте млечните за по-добри резултати заложете на крехките меса като пилешко, пуешко и риба. smile3534
От опита ми в Дюканстването да се изкажа - от рибата мнооооого се сваля!За утре съм намислила рибено меню.

# 61
  • България
след многото прочетени страници от последната тема установих че почти всички на 14 сме прегрешили-но да ни е простено в името на любовта и заговезни,а и в името на виното-трифон зарезан! Hug
последните 3-4дни не мога да кажа че съм била 100%режимна.още плодовия на 12.02 си беше провал-стана белтъчно/плодов,в събота режимна.на 14.02-обяд белтъчен/вечеря бобов и днес изцяло въглевхидратен,само дето позакъснях с вечерята.утре е ред на разтоварване голямо-мн плодове и мн вода.
портокали,греифурт и зеле има в хладилника.дано открия да си купя тиква и някакви семки.
днес мн нерви с едно голямо чакане в НАП,после и за здравна карта....и мн дъжд.....
надявам се утре да е меко времето  да съчетая плодовете с една дълга разходка в парка.
ако има средношна дискотека свиркаите....тук съм.... newsm78ех да имаше и водчица.... Hug

# 62
Роси, какъв е тоа НАП?Да не видиш нещо от мен значи. Joy Joy Joy Hug

# 63
Добър вечер!!! И аз най- накрая да се запиша в новата тема... Дано ни донесе много минуси.
Имам един въпрос, вечерях в 7 (картофено пюре и зелева салатка), но в момента съм мн гладна, ще е погрешно ли да си направя чай с мед или 1/2 бульон???

# 64
Добър вечер!!! И аз най- накрая да се запиша в новата тема... Дано ни донесе много минуси.
Имам един въпрос, вечерях в 7 (картофено пюре и зелева салатка), но в момента съм мн гладна, ще е погрешно ли да си направя чай с мед или 1/2 бульон???
Благодаря на Харизанова за отговора по ЛС!!

Утре е въглехидратният ми ден. Според вас това достатъчно ли е за утре? Закуска: ябълка, обяд: зелева салата и 1/2 спагети Джоис, вечеря: малка вафла?

# 65
Момичета, пращайте морална подкрепа, много ми стърже стомахът... Това дребно стекче и зелената салата хич не ме заситиха.  Cry  Освен това си лягам към 1-2 вечер и направо не знам с вечеря в 19:30 как ще издържам.  newsm45
Ето, оплаках се, белким ми поолекне...  Embarassed
Направи си един чай и пий,аз така правя ако ми престърже след вечеря. Simple Smile

# 66
Добра вечер

Аз приключих успешно и въглехидратният ден. Та да се отчета

Закуска - 2 банана
Обяд - спагети с доматен сос и гъби
Следобяд - 1 банан
Вечеря - тиквеник

И понеже малкият ме накара да дойдем до майка ми, реших въпреки че се бях зарекла да не се меря, все пак да се премеря на кантара на брат ми. Резултатът ме впечатли наистина - минус 3 килограма съм. За три дена  Mr. Green
Надявам се да продължа все така  Wink

браво!! Ти си желязно момиче..желая ти много минусчета..
Целувки

Аз бях на въглехидрати..ядах жито..
за вечеря изядох една филийка с лютеница и малко торта..Simple Smile)
утре..зеленчуци който не яде той голям не ще да порасте..Simple Smile

# 67
  • София
Момичета, пращайте морална подкрепа, много ми стърже стомахът... Това дребно стекче и зелената салата хич не ме заситиха.  Cry  Освен това си лягам към 1-2 вечер и направо не знам с вечеря в 19:30 как ще издържам.  newsm45

Номера а да свикнеш поне 3 дни да се свие стомаха,ама ако си много гладна изпии чаша вода или чай,недей да се мъчиш.

# 68
Момичета, благодаря за подкрепата (Харизанова, най-вече на теб за всички информационни и подкрепщи ЛС)!  Hug  Честно казано, ако ви нямаше вас, като нищо щях да му тегля една и да съгреша.  Embarassed
Сега се наливам с течности и гледам да преодолея глада.  Peace
didolinaа, а дано пустото шкембе се свие след няколко дни и вече не е толкова тежко.  Praynig

# 69
И аз съм като теб, вечерях в 7, а ще си легна към 1... В момента се наливам с вода... дано да помогне..

# 70
Aaaaa, без СЪгрешаване, тука се толерират само леки ПРЕгрешения  Joy

# 71
  • София
Добра вечер

Аз приключих успешно и въглехидратният ден. Та да се отчета

Закуска - 2 банана
Обяд - спагети с доматен сос и гъби
Следобяд - 1 банан
Вечеря - тиквеник

И понеже малкият ме накара да дойдем до майка ми, реших въпреки че се бях зарекла да не се меря, все пак да се премеря на кантара на брат ми. Резултатът ме впечатли наистина - минус 3 килограма съм. За три дена  Mr. Green
Надявам се да продължа все така  Wink

браво!! Ти си желязно момиче..желая ти много минусчета..
Целувки

Бе ще дойдат, къде ще ходят  Joy

# 72
Тези пилешки брушети от рецептите на Петя нещо ми смигат за следващия ден с белтъчини.  Wink
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,792.msg35937.html#msg35937
Ако махнем галетата и заменим маслото със зехтин, май стават идеално. Е, почти идеално, де - само ако приемем, че могат да се ядат месо, яйца и сирене заедно. Wink

# 73
Да се похваля с големия си минус за 15 дни 1,5кг свалени. Joy Не издържах и се претеглих.Гавра с труп си е това. Laughing

Усещам, че от утре започвам двете си водни седмици. Laughing

# 74
Харизановаааа, ти беше обещала нещоо Laughing 1,5 - ама е вечер, удари еидн кантар и утре сутринта, като е тръгнало така

Общи условия

Активация на акаунт