90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Добър вечер фиданки!
Имам въпрос, задължително ли е каквото се хапва на обяд да се хапва и вечерта и то наполовина, и кога се хапват ядките?
Между другото Криссс, Кашарел сънувах наскоро, че вместо Кашарел съм се обърнала към теб с наименованието Кашкавал, прощаваш ми нали  Hug

# 46
Ели, привет радвам се да се да те прочета макар и 3 реда !!!  Hug  bouquet

# 47
Здравейте фиданки! Grinning
Приемате ли нови попълнения? Wink
От няколко дни ви чета, и след голямото заговяване  Laughing от днес  минавам на тази диета, като днес ми беше белтъчния ден, да видим колко ден ще издържа....малко ми е трудно да издържам на глад.
Искам да сваля 6-7кг. Simple Smile
Но, имам няколко въпроса:
1.Може ли след вечеря, преди да си легнем да се пие чай-пия сание
2.Защо ориза и картофите са към бобовия ден, та нали и те съдържат въглехидарати, да питам щото нали утре ми е 2ри ден, та да знам какво да си приготвя
3. Може ли следобяда, преди вечерята ако се огладнее много да се яде плод, защото аз обядвам в 13.00, а вечерям в 19.00

Хайде, желая ви да сте упорити и бързо, бързо да топите килцата! Grinning

# 48
  • София, родом- Силистра
Здравейте момичета пак много сте изписали, но няма да мога да ви изчета за двата пропуснати дни.
tanita-81 браво на теб остана още малко и от утре пак хапване.
vanessa-princessa защо са ти е неуспешен нали момичетата коментираха, че даже е добре да изкараш вместо воден плодов ден за да не стресираш организма, така че не смятам, че един портокал е фатален. Аз също днес съм на воден и следобед хапнах един малък резен помела, че много ме заболя гастритът, но сега не чувствам глад, но не знам през нощта как ще е и се чудя дали да не хапна малко салата от маруля вие как мислите момичета newsm78

# 49
Елинор, ще падна от смях с теб Joy Hug На въпроса няма да ти отговарям пък  smile3534 прочети си първа страничка Joy Чакам те на ЛС да знаеш.Като имаш време де. Hug

Alt
, добре дошла.Ориза и картофите си ги яж когато е описано на първа страничка.Ако искаш да четеш защо в предната тема доста се писа.Няма смисъл да се ровиш де, но ти си знаеш.Ако не издържаш хапвай плод следобеда, но спазвай интервала между храненията упоменат на първа страница.Успех Peace

Танитка, браво на теб!Утре сутрин на отчет!Ох, събота и неделя и мен това ме чака ooooh!

Сиси
, другиден ще правя твоето зеле на тиган с мръвки вместо яйца.Благодаря за идеята Heart Eyes Hug
denizaet , недей.Щом не си и гладна пък съвсем недей да нарушаваш. Hug

# 50
Здравейте момичета!Днеска ми е плодов ден ядох 1 банан и 1 ябълка,а и малко семки  Embarassed Embarassed

# 51
Да се запиша и аз на 3та станица, че утрве сигурно ще сте стигнали до 20та  Laughing Докато си пусна поста и стана 4та  Mr. Green

Криси мерси много за темата. дано сме много режимни в нея.
Моя въглехидртен завърши със супа от топчета. Реших, че ще ми се отрази по-добре да хапна супа, отколкото неща сладко.

Много се радвам, че утре съм на плодове.
Решила съм след като се върна от България да почна да не смесвам никакви белтъци и да ям на вечеря половината ото обяд.
Чудя се това, че правя спорт дали влияе на по-бавното сваляне на кг? Но пък обиколките определено са ми се пребрали доста, осоебенно в корема.

vanessa-princessa това изобщо не е фатално, че си изяла 1 портокал.

Спокойна вечер, че мен багаж за събиране ме чака

# 52
  • София, родом- Силистра
Крисси ок няма да хапвам просто ме е страх да не огладнея и пак да ме свие гастритът че не ви се пият хапчета, но няма да прегрешавам.

# 53
Ели, към Кашкавал ще се обръщаш само в белтъчен ден. Joy Joy Crazy

# 54
Ели, към Кашкавал ще се обръщаш само в белтъчен ден. Joy Joy Crazy

Ох, чета и чета и накрая схванах ooooh! Joy Joy Joy И между другото избягвайте млечните за по-добри резултати заложете на крехките меса като пилешко, пуешко и риба. smile3534

# 55
Elinor, забрави да попиташ дали закуската е задължителна и дали смесваме белтъците  Heart Eyes Много си готина, да знаеш  Hug Hug Hug

# 56
Ето ме и мен, и аз да се цопна в темичката. Обаче се цопвам с мнооого голям обем - толкова боб не съм яла в живота си, колкото днес: сутринта киви,на обяд една великолепна зелена салатка с царевичка, кисели краставички и печени чушки + боб  чорба. И сега вечерта: боб яхния и сега ще се пръсна. Просто няма къде да сложа още и вода. Струва ми се режимно, но май количеството като е много, кантарчо пак ще наказва...
Denizaet, а дали диетата се комбинира добре с гастрит? Ти си знаеш най-добре.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 21:47 от Nelly11

# 57
Alt [/b], добре дошла.Ориза и картофите си ги яж когато е описано на първа страничка.Ако искаш да четеш защо в предната тема доста се писа.Няма смисъл да се ровиш де, но ти си знаеш.Ако не издържаш хапвай плод следобеда, но спазвай интервала между храненията упоменат на първа страница.Успех Peace
Крисси, чета аз, чета  Grinning, ама все по някое въпросче ще излезе. Благодаря ви за бързите отговори! Hug

# 58
Днес ми е плодов ден и засега минава супер. Simple Smile

Добре дошли на новите момичета!!!

# 59
Момичета, пращайте морална подкрепа, много ми стърже стомахът... Това дребно стекче и зелената салата хич не ме заситиха.  Cry  Освен това си лягам към 1-2 вечер и направо не знам с вечеря в 19:30 как ще издържам.  newsm45
Ето, оплаках се, белким ми поолекне...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт