90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 992
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте и от мен за днес!

На минусите браво, на прегрешилите - няма страшно и утре е ден  Hug

Откакто прегреших на 14.02 се усещам, че увеличих порциите. Но се взимам в ръце, твърде добре ми действа този режим, за да го проваля.

След като се оплаках, искам да попитам - може ли утре (въглехидратен ден ) на обяд да хапна малко фурнетки с вкус на пица и след това едно парче бисквитена торта?
МНого ми се е прияла и смятам сега да си напрая, разбира се нишестето ще е с вода Simple Smile

# 421
Има ли някой на воден с мен на 14 март???

# 422

След като се оплаках, искам да попитам - може ли утре (въглехидратен ден ) на обяд да хапна малко фурнетки с вкус на пица и след това едно парче бисквитена торта?
МНого ми се е прияла и смятам сега да си напрая, разбира се нишестето ще е с вода Simple Smile

Щом е на обяд няма проблем  Party

# 423
Пухинка, може би няма да е лесно, но не е и невъзможно

# 424
Ванеса, щом нишестето ще е с вода, не виждам проблем  Peace

# 425
Росито, какъв вид разделно хранене ще правиш, я сподели!

# 426
  • България
Роси, моите промоцийки ще ги спестя, не искам да дразня никого и часът не е подходящ. Simple Smile
ок сподели ги след 23часа.ако трябва ще сложим и червена точка за 15 годишните фиданки Joy Joy Joy  bouquet

# 427
  • София, родом- Силистра
Здравейте мацки, аз нямам време да влезна и да се отчета след водния, не че има кой знае какво да отчитам  Sad, но все пак когато започвах се претеглих и за целия цикъл съм смъкнала само 3кг., не се бях сетила да се измеря с метър и го направих преди две седмици и за този период/две седмици/ съм смъкнала по 2см от всякъде. Не знам защо при мен се получи така, че няма много добър резултат. Аз имам само две три прегрешения които не са кой знае колко фатални, хляб не ям. Пия около 2.5-3л. вода. Закусвах плод, обядвах каквото се полага според деня, след обед не съм хапвала нищо, вечеряла съм половината от дажбата на обяд. Не знам къде бъркам.

# 428
Миси права си мила, аз съм се уверила че за да постигнеш добър резултат (независимо с какво си се захванал) трябва да си постоянен  Hug така че ще се подкрепяме и ще издържим   bouquet

# 429
Здравейте мацки, аз нямам време да влезна и да се отчета след водния, не че има кой знае какво да отчитам  Sad, но все пак когато започвах се претеглих и за целия цикъл съм смъкнала само 3кг., не се бях сетила да се измеря с метър и го направих преди две седмици и за този период/две седмици/ съм смъкнала по 2см от всякъде. Не знам защо при мен се получи така, че няма много добър резултат. Аз имам само две три прегрешения които не са кой знае колко фатални, хляб не ям. Пия около 2.5-3л. вода. Закусвах плод, обядвах каквото се полага според деня, след обед не съм хапвала нищо, вечеряла съм половината от дажбата на обяд. Не знам къде бъркам.

Искаш да кажеш , че за 3 месеца си смъкнала едва 3 кг.  Shocked , ако е така може би тръгваш от много малки кг., или пък и преди диетата си се хранила предимно така и може би затова ... newsm78
По - опитните мацки ще се включат и кажат нещо по - компетентно , сигурна съм в това !

# 430
Роси, не съм участвала в оргия, само булгур ядох. Joy

# 431
  • България
Росито, какъв вид разделно хранене ще правиш, я сподели!
албенка четох много форума за разделното хранене и пиша там на момичетата за съвети.
та казаха ми да си избера един автор и да следвам неговите принципи на съвместимост на храните.при различните автори има малки разминавания.
оказа се че у нас имам две книги с рецепти.едната е за микровълнова и двете са  на д-р Хеис.към тях има малък увод и таблица на храните.
принципа е на обяд въглехидрати,вечеря белтъчини.за закуска съм се спряла пак на плодовете.неделята съм я нарочила неразделна,а понеделника плодов.
хубаво е да има неразделен ден-някакви сокове се отделят при такъв,ако се храним само разделно те изчезват или нещо подобно беше.не помня къде го четох,може и в феиса да е.
то от там излизам ли?!както от тук-НЕ.
за намаляване на теглото препоръчват въглехидратите да са малко като количество,или да се сведът до 2-3пъти в седмица.
ами това е общо взето.все още навлизам в темата.малко ми беше объркано в началото,защото има големи разминавания с нашия режим-кое въглехидрат...и др такива.
една гооооляма тетрадка пред компа и пиша по храни рецепти от там и от тук,като отбелязвам кои за кои режим са,много от тях са и за двата режима.
мъжа ми забеляза за 3-4дни до като си беше тук,че мн нови неща умея да готвя.
 hahahaабе ти диета ли четеш там или си във форум за готвене?!хахаха
готвя много повкусно,здравословно и наивече отслабваЩООООО....  bouquet

# 432
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
AlbenaLV,
за сега не мрънка кой знае колко,но си похапва малко по-големи порцийки от мен и след обед си хапва по един плод иначе няма да може да издържи до вечерята.
Така е като спря рязко цигарите и качи килограмите,а аз нали не пуша от 2 години и само му се подигравах.
Тази вечр съм на 3 бисквити с една лъжица сладко и едно парче халва(язък,че не вечерях),но така е няма как ,особено сега като знам,че наближава МЦ хич не мога да устоя на пустото сладко,но ще стискъм зъби пък каквто стане де.
ааааа имам да свалям 30 кг,какви ги говоря за сладко,ще се гръмна вече................

# 433
  • България
колко време си на режима?не става ясно?с колко кг стартира?даи повече инфо моля... Hug

# 434
крисси как ще го караш тоя воден?
с болки и мц?!
как си с кръвното? Hug

Не ми се мисли Роси...намислила съм си занимания да съм заета..на мен втория ден ми е най-критичен.В събота е плодовия, лесна работа.В неделя на водния ще мия банята и ще си пренареждам шкафовете в кухнята.
  Кръвното ми е 60/90 Mr. Green

Роси, как ще го караме туй разделно без пица, пърленки, брауниз и щрудел??? ooooh! От сега ми е дерт.

Този последен въглехидратен ще се поглезя с пица и щрудел.Трудно ми е да намеря рецепта за щрудела без яйца ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт