Ноември(2010) е все още далече , че сме бременни разбрали сме вече!

• 39 660
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
честито от мен дано този път всичко е наред стискам палци baby_neutral

# 361
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
jdesika, честито.Лека и безпроблемна бременност newsm51 Този път със сигурност всичко ще е наред, а и като гледам нашите ангелчета ще са на 1 дата  newsm68

# 362
честито и от мен дано всичко е наред  Simple Smile jdesika и катенцетоо май групата се увеличаваме доста  Hug Hug

# 363
  • Асеновград
Добре дошли на новите мами  Hug Hug
Видях се на 1ва страничка-благодаря  Hug Hug Hug

# 364
Честито на новите мамчета  Hug 25ти ноември е много хубава дата  Embarassed тогава е и моят РД  Party

# 365
катенцетоо прочетох че твоят термин ще е на 25 ноември.имам въпрос вече ходи ли на лекар?

# 366
според калкулатора на бг мама съм за 27 ноември и мисля че е още рано да се види нещо

# 367
Вчера бях и си видях сакчето и точицата  Hug Забравих да кажа и ще редактирам поста си, че на 30ти съм пак на лекар да се чуе сърчицето...евентуално...Можеш да идеш ако искаш, няма да има още пулс малкото, но аз отидох, защото се бях притеснила, че е извънматочна, тъй като имах болки в корема ниско...И сега ми е по-спокойно Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 20:12 от Katencetoo

# 368
ще взема да отида другата седмица може да се види нещо,от първата си бременност знам че е рано но все пак ще ида

# 369
Мога да се похваля с първо викане на "боата"  bowuu

# 370
Здравейте,
искам да се присъединя към групата на ноемврийчетата 2010.
На 34 г.
термин 01.11.2010
бременност -3

# 371
честито биби и лека бременност

# 372
  • близо до Кресненското дефиле
Здравейте сладуранки! HugНадявам се да приемете и мен във вашите редици.Днес бях на преглед при д-р Владимиров и видяхме 3 сакчета! LaughingБезкрайно съм щастлива!
години 29
бременност 1
термин 18.11.2010г.

# 373
Здравейте сладуранки! HugНадявам се да приемете и мен във вашите редици.Днес бях на преглед при д-р Владимиров и видяхме 3 сакчета! LaughingБезкрайно съм щастлива!
години 29
бременност 1
термин 18.11.2010г.

newsm44 много готиноооооо  newsm44 Честито, rumibumy, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug Hug Hug

# 374
Здравейте, момичета, Simple Smile
тайно поглеждам в темичката ви, дано да имам късмета и щастието да се присъединя към вас в края на този месец. Стискайте ми палци! Hug

rumibumy, страхотна новина, моля се  всичко да е наред при теб и да гушкаш 3 бебчета на финала.  Heart Eyes

Bibi_34, поздравления за смелостта за трето детенце.
На всички бъдещи мами желая успех!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт