Ноември(2010) е все още далече , че сме бременни разбрали сме вече!

• 38 979
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет от още една миналогодишна ноемврийка.

Минавам да ви пожелая прекрасна бременност и здрави бебчета на финала. През ноември се раждат най-сладките бебета  Crazy. Ох, като ви чета такава сантименталност и носталгия ме обхващат...Бременността ми беше един от най-хубавите периоди в живота ми.
Винаги, когато имате някакви притеснения или въпроси - ние сме насреща  Peace.

За тестовете, които отчитат 7 дена след оплождането - правих такъв /не си спомням името/ 2 и 4 дена преди датата на менструацията и двата бяха отрицателни; на два дена закъснение направих Шуър Чек и имах две черти, които в момента спят до мен  Grinning. Според мен най-точния резултат при толкова ранна бременност е кръвен тест. Другия вариант е търпение, което обаче на всички ни липсва в тези моменти.

Това е от мен. Ще наминавам да ви чета   Hug

# 61
Аз пък имам болки в  гърдите и започнаха болки ниско в корема , същите като преди да ми дойде цикъла.Другата седмица по това време ще знам!Не издържам вече.Стискайте палци.Вече във всяка малка болежка виждам симптом на бременност. Crazy

# 62
И аз съм ужасно нетърпелива, като за първи път не съм смятала ову, но опитвах сериозно. Изкупила съм всички тестове, едвам се сдържам да не си правя всеки ден, а трябва да чакам до 08.03. Не можах да намеря само този presto-за ранно диагностициране. И аз постоянно си въобразявам-болки, гадене, а сега прочетох и за безсъние и ето-вече не ми се спи....Търпението е голямо изпитание

# 63
Здравейте и аз се присъединявам към вашия отбор,засега само тест съм правила,но в понеделник отивам на лекар,това ще е моята втора желана бременност

# 64
И аз съм ужасно нетърпелива, като за първи път не съм смятала ову, но опитвах сериозно. Изкупила съм всички тестове, едвам се сдържам да не си правя всеки ден, а трябва да чакам до 08.03. Не можах да намеря само този presto-за ранно диагностициране. И аз постоянно си въобразявам-болки, гадене, а сега прочетох и за безсъние и ето-вече не ми се спи....Търпението е голямо изпитание
Lynette,ако държиш да правиш тест купи си тест с ниска чувствителност (най-ниската е 20 mlU\ml),Sure check е с 25 името на теста няма значение,колкото по-висока е чувствителноста ,толкова по-късно ще установи наличието на бременност.  Peace

# 65
  • София
Presto-то е с 20. Wink
Днес го видях в една аптека.

# 66
  • Пловдив
здравейте бъдещи мами и в тази тема, аз незнам още какво се случва, днес видях две бледи черти, ден преди менструацията си, която е/не е утре. и сметнах че термина ми е на 8 ноември  Grinning
някой да ми помогне дали не греша, последна менструация на 1 февруари, цикъл на 28 дни, вероятно забременяване на 14 февр.
ще видим утре дали няма да изчезне тази бледа черта  Crazy

# 67
Стискам палци на всички  fingerscrossed за EFP И ние работим по въпроса и се надявам скоро да се получи  Praynig
 Hug на всички

# 68
Josefin правилно си изчислила мацко!Успех.Щом имаш 2 чертички според мен си бременна!Честито! Peace

# 69
  • Пловдив
хайде дано съм повлякла крак!  Hug   

ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ благодаря! стискам палци и на теб и ще се носим с тумбаците из Пловдив заедно.   baby_neutral

повече не мога да спя, леле, аз съм и ранобудна, но сега е 6 и изобщо не ми се спи повече  ooooh!

започнах да мисля как ще казвам на всички и ме побиват тръпки, пък и днес е датата на М и сега да видим, ще отида да направя още един тест поне   Whistling

# 70
  • Пловдив
да попитам по запознатите бъдещи мами - на 8 март мисля да направя първия преглед, какви изследвания да правя, само ехограф достатъчно ли е? ако потвърди на ехографа съмненията ми, в същия ден да правя ли и други изследвания?  Rolling Eyes

пс страх ме е да дам кръв дори  Joy  hahaha а като знам какво ме чака

# 71
  • Λάρισα
Хайде и аз да се запиша, тайно си четях темата и се надявах, но след 3 дни закъснение и 2 положителни теста мисля, че вече мога да изляза от нелегалност  Mr. Green Терминът ми е 05. ноември, утре съм на лекар и ще видим кое накъде.

Леко и безпроблемно бременеене на всички мами, а на тези, който още не са видяли EFP да им се случи мнооого скоро!  Hug

и мен ме кара на безсъние, ужас! в 7 часа не съм се ококорвала от години..

# 72
  • Пловдив
честито!!!   bouquet

# 73
  • Λάρισα
и на теб също!   Hug   bouquet

# 74
  • Пловдив
чувството ми в момента е като че ли ще ми дойде всеки момент  Shocked

само ходя до тоалетната през 10 мин да гледам, лошото е че като се пада почивен ден и просто не правиш друго освен глупости, ето ако си беше през седмицата се затрупваш с работа и не го мислиш през минути!  #Crazy

уви, неделята ще е дългааа

lammah аз още не смея да сложа такава лентичка, иначе ги гледах. мисля на 8 март ако всичко е наред да имам и аз  Blush

Общи условия

Активация на акаунт