Ноември(2010) е все още далече , че сме бременни разбрали сме вече!

• 38 970
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Λάρισα
plana, zuzi_beliata, при нас сърдечната дейност се видя и чу в 7 г.с. - с коремен ме гледат винаги. Ще се види скоро и при вас  Peace

Момичета, скоро трябва да пускаме нова тема, а нямаме заглавие..  newsm78 Давайте да мислим!

# 676
Здравейтеее  Hug

Аз идвам да се оплача, че от 2 дни съм като пребита.
Постоянно ми се гади, постоянно ми е зле нещо.
Главата също ме боли  ooooh!
Абе УЖАС !

lammah, честито ти сърчице  Heart Eyes

И добре дошли на новите маминки   bouquet

# 677
  • Λάρισα
Mishinatorka, благодаря, ама ти още преди 2 седмици ми честити  Mr. Green Къде си тръгнала с тоя бременния мозък, не знам!  Joy

# 678
Здравевей Mishinatorka ,
благодаря за приветствията. Имам приятелка, на която също и беше много зле през цялото време на бременността и си изстискваше лимон в чаша вода. Твърдеше, че само това я оправя от гаденето. Пробвай и дано се почувстваш по-добре!

# 679
добро утро и от мен нямаше ме малко време гледам че ставаме все повече и повече  bouquet честито на всички нови мами

# 680
Mishinatorka, благодаря, ама ти още преди 2 седмици ми честити  Mr. Green Къде си тръгнала с тоя бременния мозък, не знам!  Joy
ooooh!
Направо бебето ми е изпило мозъка  Crazy

# 681
  • Λάρισα

Е няма лошо, аз отдавна съм на тоя хал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Hug

# 682

Е няма лошо, аз отдавна съм на тоя хал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Hug

Направо още от преди да дойде бебето..  Joy Hug

# 683
Здравейтеее  Hug

Аз идвам да се оплача, че от 2 дни съм като пребита.
Постоянно ми се гади, постоянно ми е зле нещо.
Главата също ме боли  ooooh!
Абе УЖАС !

И аз бях така последните 2 дни, днес съм по-добре. Може и на теб да ти е паднало кръвното и затова да те боли главата  Confused Ако нямаш работа и ангажименти - в леглото, аз там се чувствам най-добре Wink

# 684
И аз бях така последните 2 дни, днес съм по-добре. Може и на теб да ти е паднало кръвното и затова да те боли главата  Confused Ако нямаш работа и ангажименти - в леглото, аз там се чувствам най-добре Wink
Възможно е, защото аз вече кафе не пия / и от него много ми се гади / , та нищо чудно, като няма какво да ми го вдига.
Мислех да остана вкъщи, ама викам айде, може пък като се разсея на работа може да ми мине..  Tired
Сега хапвам сандвич, уж ми е по-добре.  Party

# 685
  • Λάρισα
Ако нямаш работа и ангажименти - в леглото, аз там се чувствам най-добре Wink

Направо ти завиждам .. Аз още като седна започва да ми се  Sick , да легна изобщо не мога и да си помисля. Хоризонтирам се единствено вечер към 12, когато ми се е приспало най-много, тогава лягам и заспивам като пън.. а в 7 се ококорвам и до там. През деня ако не съм постоянно в движение започва да ми прилошава.

Отделно с апетита ми е голяма мъка, мога да ям като хората само сутрин; след това нищо вече не ми се яде и само при мисълта за храна започва да ми се повдига. Обаче кисели краставици и зелена салата мога да набивам денонощно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 686
lammah, при това положение с набиването на зелена салата, аватарът ти е чуууууден  Mr. Green

На мен включително и през нощта ми се гади. Будя се, защото ми е лошо  ooooh!
Дано до утре да ми е минало, че ми писна вече от гаденици.  Crossing Arms

# 687
  • Λάρισα
Mishinatorka, то на мен цялата ми работа такава  Mr. Green

Айде, оправяй се по-бързо! То не че ще се оправим де, но поне да му хванем цаката. Все има нещо, което помага, трудното е докато открием кое точно ни действа облекчаващо  Hug

# 688
Добре де, кога почна да ви се гади. Аз съм в началото на шеста седмица и ми става зле много рядко и за кратко, но се притеснявам, че май ми предстои. Това, което ме притеснява е, че имам болки в корема. Това нормално ли е?

# 689
Добре де, кога почна да ви се гади. Аз съм в началото на шеста седмица и ми става зле много рядко и за кратко, но се притеснявам, че май ми предстои. Това, което ме притеснява е, че имам болки в корема. Това нормално ли е?

На мен ми се гади вече трета седмица. Има дни в които изобщо не ми се гади,
но има и някои които са ми доста тежки.
Относно болките в корема незная.. Може би е добре да се консултираш с гинеколожката си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт