Ноември(2010) е все още далече , че сме бременни разбрали сме вече!

• 38 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
И значи, ако вярваме на вкусовете, cookieee и Мила от Марс чакат момиченца. А ние с киселяжите май преобладаваме - мъжки ноември се очертава Twisted Evil
Сега видях, че НаТ ни напуска... Sad Прегръщам те, мила, и ти желая скоро да минеш и да се похвалиш с новото начало!

# 661
Хмх аз по отношение на вкусовете май никъде не се вписвам. Нито кисело ми се яде, нито сладко (аз и никога не съм била голям фен на сладкото).  Солени и тестени неща и плодове и зеленчуци  мога да хапвам, въпреки че с това гадене дето ме мъчи последните дни почти нищо не ми се яде. Забелязвам, че почвам да се отвращавам от месото, а по принцип съм му любител. И с първата бременност бях така, не исках да погледна месо  Sick Не знам дали има връзка храната и пола на бебето, ако има значи пак трябва да имам момиченце  Heart Eyes

# 662
Добро утро! Дано днешният ден мине за всички без гадене и неприятн и усещания. Черпя ви с по едно фрешче.  Simple Smile

# 663
  • София
Айййй, 4 години по-късно ноемврийки са пак много активни. Прави ми впечатление, че сега в отбора ни има повече мами, които ще стават такива за 2-ри и 3-ти път. С първата ми бременност "старите пушки" се брояха на пръсти ,но ни бяха безкрайно полезни! Дано сега съм полезна и аз- за мазането на кожата установих след проби с какви ли не от реномирани, по-реномирани марки, че най-добре ми понасят продуктите на една БГ марка . "Кокона майка" се казва и ме спечели с деликатната миризма/мнооооого се дразнех от натрапчиви миризми Sick/ и с много добро усвояване на продукта от кожата- беше ми писнало да стоя мазна като пехливанин. Лосиона за тяло не ми хареса, но имат едно масло за бюст, което е вълшебно и ползвах за цялото тяло. В аптеките почти не ги зареждат, но си ги поръчвам и ми ги носят. Опитайте, защото аз за отскок се метнах на Мустела, а се оказа, че има нещо несравнимо по-добро и то за 5 пъти по-малко пари.
Да ви попитам- забравила съм с първата бременност кога започнаха да ми се "помпат" гърдите...пак съм полудяла дали всичко е ок и следя за симптомите , дали са на лице. Sad При вас кога започна повръщането и растежа на гърдите.
Благодаря ви за милото посрещане и.... Нат Praynig с цялото си сърце ти желая успех следващия път и дано той е скоро!

# 664
Ами при мен гърдите с първата бременност започнаха да растат от самото начало , бяха болезнени и до раждането се бяха утроили по размер ... после близо година кърмене изчезнаха тотално. Сега не бе болят особено , но пак ги усещам наедрели , само зърната са чувствителни и леко болезнени.

# 665
Мен засега не ме болят, не усещам и да са се уголемили. Само са малко по-чувствителни.

# 666
  • Λάρισα
Добро утро, момичета  Hug

Аз не повръщам изобщо, но гърдите ми наедряха и започнаха да ме болят около 4-5 г.с. Всичко е до организъм, пък и няма 2 еднакви бременности  Wink

# 667
Нат, много съжалявам,мила! Едно голямо гуш от мен и дано бързо, бързо се похвалиш с добри новини!   Hug

И аз много се радвам, че ноемврийките се увеличаваме, но ми прави впечатление, че термините са ни или в началото или в края на ноември. Тези от средата се крият все още Laughing .
Не се стеснявайте, записвайте се !  Hug

Кисело и сладко изобщо не ми се яде. Повече тестени неща: хамбургери, палачинки, препечени филии, пържени филии, всякакви банички и кашкавалки, поляти с айрянче  Heart Eyes
Колегите почват да се бъзикат. Преди сутрин изобщо не закусвах, а сега редовно си поръчвам някакви закуски. Един си ме попита: абе ти не ядеш ли за двама  Grinning, но той си е завзек по принцип и на всяка колежка дето хапне малко повече това и казва. След Великден като им кажа, се надявам да е се разкаврвам вече до магазинчето със закуски, ми да ме поглезват и те да ми купуват Simple Smile .
Вечер се старая почти нищо да не ям или нещо съвсем леко като препечена филия със сирене иначе ми е много тежко и ми се гади.

Ако вкусовете са определящи за пола на детето и е момиченце , супер много ще се радвам.  Blush

Лек и слънчев ден, без гадене и с много усмивки ви пожелавам!

# 668
Мойте гърди първия път започнаха да растат още от началото и едва ли не за две-три седмици от чашка B станах D ooooh! Ужасна работа, защото така се нацепиха, че само като си спомня ми се реве, после се нормализира положението и сега почти не се забелязват гадните стрии. А още като видях двете чертички започнах да ги мажа обилно с какви ли не мазила, но ефект нямаше. Сега се надявам повече да не растат, чеее........ ще заприличам на дойна крава  #Cussing out Обаче ги усещам леко болезнени, а според милото са и пораснали още  newsm78 ама това май беше визуална измама, че бях с една блуза дето ги прави да изглеждат по едри.
Да ви кажа за гаденето на мен ми помагат едни ментови бонбонки, едни такива мекички като желирани и поръсени със захар. От вчера съм се заредила с тях и горе долу е добре положението.
Сега ще се опитам да поработя, въпреки че ми е много мързеливо и ще хвърлям по едно око тук  Wink

# 669
Привет от мен момичета, вече официално се вписвам при вас. Днес бях на лекар и за сега всичко е наред - видяхме хубаво сакче, а за сърдечна дейност ме вика след две седмици. За протокола - на 34 съм, от Пловдив, втора бременност, термин - 24.11.2010

# 670
Здравейте!
И аз съм за този отбор, но гледам да не се надявам много много още.Първата ми бременност беше доста рискова в началото.След това имах още една, завършила със спонтанен аборт в 2ри месец.Сега пак съм бременна, термина ми е за 17.11.На лекар още не съм ходила, чудя се дали тази или другата седмица.Макар, че сравнително скоро беше, забравих кога се виждаше вече?В смисъл след коя седмица се вижда на ехографа?А сърчицето, питам принципно, знам че всичко си е индивидуално.
Иначе от една седмица и на мен много ми се гади, особено сутрин до обяд съм много зле, много ми се приспива.Апетит засега нямам много, за разлика от първата бременност.Тогава качих общо 25кг, от които 13кг първите 3месеца.Но след това до 4-5месеца си върнах напълно формата.
За стриите миналият път в началото се мажех с бебешко олио на Нивея, след това с Мустела.Но въпреки това имах много стрии, повечето изчезнаха вече, но пак са си доста.
Гърдите ми засега не са пораснали много, усещам ги леко по-чувствителни.С първата бременност още от самото начало страшно много ме боляха, не можех да спя по-корем изобщо.

# 671
Привет и от мен.
Да споделя и аз - през първата ми бременност гърдите ми пораснаха много - на втория месец вече нямах подходящ сутиен и купувах нови, гърдите ми бяха болезнени и твърди. След кърменето (1 г и 3 месеца) гърди не ми останаха  Tired Особено като спрях кърмата положението беше плачевно. После с малко физкултура и упражнения състоянието се подобри, но имаше какво да се желае. А сега - снощи се гледам в огледалото - бюст приказка  Laughing, все едно се върнах в ученическите години. Гърдите ми се увеличиха, болят ме само при натиск и зърната са много чувствителни на допир. Това за циците, а за мазането - предишния път започнах от 4 месец. Просто тогава започна да ми се разтяга кожата. Ползвах едно олио на Чико - Мamma Donna. Много добре ми понасяше и не знам от него или не, но нямам нито една стрия от бременността, качих 15 кг.
Гади ми се по-осезаемо от 4-5 дни. Апетит нямам никакъв, хапвам насила. Нищо не ми се прияжда - нито солено, нито сладко, нито кисело. Уморена съм и едва си върша служебните задължения, а вечер нямам сили да поиграя с детето. Добре,че мъжа ми помага много и ми е голяма опора. И да кажа - вчера АГ-то ми изписа едни таблетки против гадене за бременни - Емил, италиански са и са концентиран витамин В6. Засега с тях удържам положението, не е като да не ми се гади, но е поносимо все пак.

# 672
Добро утро и от мен!! Simple Smile
Много усмихнат и приятен ден Ви пожелавам!!

Относно гаденето, аз се опитвам да решавам проблема с препечени филийки със сиренце. На път за работа хапваме и се чувствам доста добре. през деня като усетя, че пак ми става кофти си вземам една -две бисквитки и ги ръфам 15 мин Simple Smile и се оправям.
Днес си лепнах на хладилника един лист, на който ще си записвам кг  Laughing. Приятеля ми го нарича календара на смъртта  Sunglasses. За сега съм +1кг (в 7ма седмица).

Що се отнася до кремовете за мазане, четох че и Себа- мед са много добри. Щом няма внос на Мустела, мисля да ги пробвам.

# 673
Здравейте и от мен,
При мен за сега гадене няма, не съм забелязала да ми се яде нещо, което преди не съм консумирала или пък да имам предпочитания към сладко или солено. Гърдите обаче ме болят и са наедрели, още усещам и боцкане в яйчниците, вие имате ли нещо подобно?

Аз другата седмица във Вторник съм на преглед, тогава би трябвало да съм в 7г.с, мисля че ще трябва да се види бебчо и сърдечна дейност  newsm78 вие как мислите?

Поздрави

# 674
Здравейте и от мен! Моя термин е 30.11, но съм сигурна, че ще се ражда декември  Simple Smile Аз днес влизам в шеста седмица и нямам никакви особени признаци все още. Гади ми се много рядко за по няколко секунди и ми минава. Само гърдите са ми наедрели и са доста чувствителни. Аз питах и в темата за Декемврийчетата, но вие сте по-напред с материала и вече знаете - кога може да се улови сърдечната дейност на бебешока? Надявам се всичко да е наред.
Поздрави и успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт