Ноември(2010) е все още далече , че сме бременни разбрали сме вече!

• 38 996
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Λάρισα
И аз бях така до вчера - постоянно ходех да проверявам, и нервна, нервна.. Накрая приятелят ми не можа да ме изтърпи и отиде за тест  Mr. Green

За лентичката и аз мислех да чакам, но се събудих с мисълта да я сложа и айде...  каквото- такова Mr. Green Надявам се утре всичко да е наред (и изобщо да ме вместят за преглед утре)... и така:) Неделята че ще е дълга - дълга ще е! Стискам ти палци и на 8-ми март чакам лентичката   bouquet

# 76
Josefin,lammah,ЧЕСТИТО!Отлично здраве и безпроблемна бременност ви желая!Дано наистина поведете хорото  Heart Eyes  Praynig  bouquet

# 77
Josefin,lammah Честито   bouquet
На мен ми е четвърти ден закъснение и не смея още да си направя теста Rolling Eyes

# 78
  • Λάρισα
ира79, Мечтание - благодарим   bouquet

И аз не смеех. Мислех си да изчакам закъснение поне 1 седмица и тогава да правя тест, че не ми се искаше да се разочаровам... Но добре, че се намеси половинката - сега поне не тичам да проверявам през час  Simple Smile

# 79
Josefin,lammah Честито   bouquet
На мен ми е четвърти ден закъснение и не смея още да си направя теста Rolling Eyes
Мила,направо ти се възхищавам на търпението Peace Аз не мога признавам си до сега 100пъти да се бях тествала Mr. Green !

# 80
Момичета имате ли някакви симптоми  newsm78

# 81
Мечтание хайде напишкай един тест де  Hug .Аз бях толкова нетърпелива, че 4-5 дни преди датата на МЦ си направих първият положителен тест.
Josefin , Iammah  честито момичета и безпроблемни 9 месеца.
Iammah не е ли рано утре за преглед? Аз когато ходих миналият понеделник - пуснах само ЧХГ, бях на четири седмици и 1 ден и ми казаха за преглед утре 1.03., когато ми е и първият ден на 6 та седмица.

# 82
Мечтание  Praynig Praynig Praynig!Много те гушкам и стискам палци! Hug

# 83
 lammah Честито мила!Много се радвам за теб!Дай - боже всекиго! Heart Eyes
Мечтание  давай какво чакаш!Чакаме с нетърпение да чуем хубави новини от теб! Praynig!

# 84
  • Λάρισα
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ, благодаря ти, мила - стискам ти палци скоро също  да видиш EFP, както и всички останали, които го искат Hug

KIARA_K, раничко е, ама половинката дава зор и ще идем. Плюс това тепърва ми се налага да избирам лекар, който да ме следи (дай Боже всичко да е наред, де) - препоръчаха ми един и ще ида поне да се запозная с човека, ако не друго Mr. Green

# 85
  • Пловдив
благодаря пак за честитките, май почнах да свиквам...
днес казах и на таткото, с който много се обичаме и това детенце съм сигурна, че също ще бъде много обичано живот и здраве  Mr. Green

Момичета имате ли някакви симптоми  newsm78

ами на мен ми беше интересно преди като четях кой какви симптоми има и даже си откривах някои преди да съм бременна, но сега когато съм отдавам умората именно на симптом на бременността, защото аз съм много активна и не съм чувствала умора почти от нищо - катерене на върхове, безумни пътувания без спане с дни, изобщо чувствах се различно да не мога да кача 10 стълби без да спра за почивка и точно по това усетих, а да - спрях да ям шоколад! а го ям (ядях) на килограм  Whistling  и гърдите като пред цикъл още са ми така, днес не ми дойде. имах и температура един цял ден, нито висока, нито ниска ....безсъние, задуха ... ще пиша като почнат да се ускоряват симптомите, надявам се не много лоши

# 86
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Дано ни донесе  EFP безпроблемно бременеене и много хубави емоции!  Hug

# 87
  • Пловдив
Честита Баба Марта на всички очакващи и всички видели двете черти! Бъдете здрави и обичани  Hug   bouquet

п.с аз още чакам ли чакам цикъла, ама го няма  Mr. Green

# 88
  • София
ехее, ами ти при 4 дни закъснение си си направо бременна и без тест! какво търпение имаш, браво. Simple Smile

Josefin, първият преглед е само на ехограф да констатира бременността. Ако сте много нетърпеливи първо ще види плодния сак, а след 2-3 седмици пак ще отидеш да се види вече ембриончето и сърчицето. Heart Eyes Самото следене на бременността става от 12-та седмица май беше, тогава те записват в женската консултация, кръв, урина и т.н. Wink

... умората именно на симптом на бременността, защото аз съм много активна и не съм чувствала умора почти от нищо - катерене на върхове, безумни пътувания без спане с дни, изобщо чувствах се различно да не мога да кача 10 стълби без да спра за почивка и точно по това усетих
това ми напомня когато забременях с големия Simple Smile, бяхме в Швеция с приятели и мъжа ми носи тежките чанти багаж, аз с едно куфарче с колелца и едвам ходех, толкова изморена се чувствах, чак ми се гадеше. Mr. Green Laughing Laughing като се прибрахме в БГ още първата сутрин напишках един тест, т.е. 3 щото мъжо не вярваше. Laughing

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 10:36 от Аня♥♥

# 89
  • Λάρισα
Честита Баба Марта, много здраве и сбъднати мечти!

п.с. аз моя се отказах да го чакам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт