Ноември(2010) е все още далече , че сме бременни разбрали сме вече!

• 38 987
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Mishinatorka , а ти в коя седмица си?

# 691
На лентичката пише Simple Smile

7.5 г.с.

# 692
Личи си, че съм нова тук  Blush
Mishinatorka, как да си направя и на мен да ми излиза така лентичка?
Благодаря предварително

# 693
Цъкни върху моята лентичка и тя ще те отведе до един сайт
в който трябва да си напишеш кога ти е терминът.
От там тя си изчислява в коя седмица си.
Копираш линка / директния / и в профила си я слагаш на подпис,
но слагаш така [url.] линк-ът [/.url]  / без точките които съм сложила вътре /
и ще ти излиза като нашите Simple Smile

# 694
Я да видим, дали се получи?

# 695
Нем Simple Smile
Кажи ми термина ти, аз ще ти го направя.

# 696
30.11.2010
Благодаря ти, чувствам се много невежа  Embarassed

# 697
30.11.2010
Благодаря ти, чувствам се много невежа  Embarassed
Недей Simple Smile Всички сме били така  Hug

П.П. Пратих ти ЛС

# 698
Ако нямаш работа и ангажименти - в леглото, аз там се чувствам най-добре Wink

Направо ти завиждам .. Аз още като седна започва да ми се  Sick , да легна изобщо не мога и да си помисля. Хоризонтирам се единствено вечер към 12, когато ми се е приспало най-много, тогава лягам и заспивам като пън.. а в 7 се ококорвам и до там. През деня ако не съм постоянно в движение започва да ми прилошава.

Отделно с апетита ми е голяма мъка, мога да ям като хората само сутрин; след това нищо вече не ми се яде и само при мисълта за храна започва да ми се повдига. Обаче кисели краставици и зелена салата мога да набивам денонощно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Малеее, а аз мога нон стоп да спя. Все ми е  Tired Ставам само да ям и после пак... Добре, че нямам кантар, че сигурно ще се уплаша ако се кача  Laughing
Иначе за зелената салата много добре  Peace И аз хапвам. А краставички до преди известно време ядях, ама сега вече нещо не са ми по вкуса. И изобщо киселото. Наблягам най-вече на соленичко и по-сухи храни - филии, бутерки, солени бисквити...
Сега ми се налага да излизам и да видим как ще ми се отрази разходката  Peace

# 699
  • Пловдив
На лентичката пише Simple Smile

7.5 г.с.

ама на лентичката го дава една г.с назад май, а?
аз реално съм в 9.2 г.с броено от първия ден на последния цикъл (1 февруари), а лентичката ми е седмица назад

# 700
Josefin , реално го дава ... моя цикъл беше 26 януари и лентата ми е точно по график, днес започвам 10 седмица ... лентата показва с точност , че съм завършила 9 седмици. Ти си започнала  9та ...

# 701
  • Λάρισα
Добре де, кога почна да ви се гади. Аз съм в началото на шеста седмица и ми става зле много рядко и за кратко, но се притеснявам, че май ми предстои. Това, което ме притеснява е, че имам болки в корема. Това нормално ли е?

Мен ме започна в края на 7-ма/началото на 8-ма седмица. А тъкмо си бях повярвала, че ще ми се размине  Sick Mr. Green
Болки в корема и аз имах, при мен се оказа, че са от газовете. Сега вече ми попремина, но пак ме наболява от време на време.

# 702
Здравейте всички, и добре дошли на новите попълнения  Hug Днес се засилих с големи амбиции на работа ... и час по-късно си тръгнах обратно към къщи  Sick Ле-ле с нетърпение чакам това гадене да премине вече, на ръба да полудея съм  #Crazy ... Относно циците и стриите - с нищо не съм се мазала, освен с тоалетно мляко както по принцип си се мажа след баня, нито по гърдите нито по корема и дупето имах стрии. Просто се разширих и след раждането се събрах като мама-барба  Blush Година след раждането не личеше по нищо, че съм раждала. Качих 20 кила и си ги свалих след това, но едва след като спрях да кърмя. Не знам що така  newsm78 Сега пак гърдите като че ли вече започнаха да понаедряват и са доста болезнени при допир, може да пробвам това мазило на Кокона мама, стига да го намеря.
Ако това , което пишете за вкусовете е вярно, значи пак се очертава да имам момченце, защото само киселото ми понася напоследък. Ние с Влади си се гледахме сами, защото таткото ни заряза още като разбра, че ще става татко ... С приятелят ми сме заедно от година, той също има момченце - първолаче, и учудващо сега си е пожелал трето мъжкарче. Направо цял футболен отбор. На мен обаче ми се иска да е момиченце, щото с четирима мъже вкъщи  newsm78 .... Това е майтапче де, каквото дойде  Hug
Много целувки и прегръдки на всички. Аз отивам до училището за единия, после до градината за другия, и се прибираме да готвим и чакаме третия, докато си мисля за вероятния четвърти ...  newsm03

# 703
  • София
Днес доста сте изписали. Това е хубаво  Peace.

lammah, при вас БХС и ФМ по здравна каса ли се поема или ходиш на частно? Тук до колкото зная не са задължителни.

grig, в 4-5 г.с. гърдите ми бяха чувствителни, а сега са си още същите и не са ми чувствителни. Мисля, че при предишната ми бременност оголемяването започна към 3-месец.
При мен няма повръщане, а само гадене и то започна скоро, т.е. 7 г.с.

EliK, добре дошла  Hug. От подписа ти виждам, че ще има кой да ти помага  Wink.

juja_, добре дошла и ти  Hug. Някъде към 6г.с се вижда на вагинален ехограф ембриончето, а сърчицето се чува към 7г.с.

plana, ще чуете и сърчицето в 7 г.с.  Peace.

zuzi_beliata, добре дошла и ти. Както писах по-горе, в 7г.с. ще се чуе сърчицето.

# 704
Благодаря за отговора, lammah. Аз също си повярвах, че на мен нищо няма да ми има, ама като гледам просто още не е започнало. Ще видим след 2 седмици как ще е  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт