Ноември(2010) е все още далече , че сме бременни разбрали сме вече!

• 38 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Ето ви нещо интересно - за цвета на очите на бъдещите наследници
 http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-cve … /menu-id-157.html

# 706
беше много зле през цялото време на бременността и си изстискваше лимон в чаша вода.
И на мен това ми помага, но направо ям лимона, нарязан на филийки. Колежките ми ме гледат облещени и ми се чудят  Laughing

# 707
Благодаря и на теб Dori, много си изчерпателна. Срам ме е да питам, ама какво значи "БХС и ФМ"

# 708
Благодаря и на теб Dori, много си изчерпателна. Срам ме е да питам, ама какво значи "БХС и ФМ"

БХС -БиоХимичен Скрининг
ФМ - Фетална Морфология

на 1ва страничка има подробности  Wink

# 709
  • София
БХС-биохимичен скрининг,  виж тук http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=651
 ФМ-фетална морфология, тук http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1590

Докато съм писала и Дарка ме е изпреварила.

# 710
  • Λάρισα
Dori, не съм сигурна дали се поемат, тъй като към момента все още не съм осигурена и си плащаме за всичко. Но пък в графика им ме водят към осигурените с еди-коя-си застраховка /знаят, че след два месеца ще съм осигурена там/, а и не са ме питали искам ли или не искам БХС и ФМ. Док каза: отиваш там и там, после идваш тук с резултатите.  newsm78

# 711
  • Асеновград
Здравейте и от мен  Hug
Момичета при мен  при 1вата бременност гърдите ми бяха многооо по-надути и много по-болезнени в началото.Сега ме болят,но не чак толкова,съвсем търпимо е.Незнам да не би да се дължи на веднъж разтегнатата кожа  Mr. Green Аз засега не съм качила нищо,нямам промяна в нищо,но днес си купих една ризка за корем  Mr. Green
Относно вкусовете-не ми се е яде нещо по-конкретно засега,но по-скоро и аз клоня към соленото.С дъщеря ми  не можех да погледна месо,направо ми ставаше гадно-някой назад пишеше,че е за момиченце-ето факт.Сега ,ако имаме момченце да ги ошарим,няма да е лошо  Laughing
Относно цвета на очите-точно по този калкулатор ми се падаше,че детето ми ще е 99 % с кафяви очи,а Ани е с много сини очи  Laughing наследила ги от моя брат,защото ние с мъжа ми сме с кафяви очи  Laughing

# 712
  • Λάρισα
На мен ми дава 72% кафяви, но все пак тайно се надявам да вземе на баща си сините очи  Praynig

# 713
Имам въпрос към мамите, на които не е първа бременност - протича ли ви кърма от гърдите ? Rolling Eyes  защото при мен е така от 2 дни

# 714
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз искам да помоля да ми преместите датата на термина от 25.11 на 17.11  Hug Грешката е била моя, много съм отнесена  newsm51 Днес бях на преглед - имаме си сърчице и сме 9мм. пораснали  newsm44  Всичко е наред и се надявам занапред да е така  Hug

# 715
Имам въпрос към мамите, на които не е първа бременност - протича ли ви кърма от гърдите ? Rolling Eyes  защото при мен е така от 2 дни
Когато стиснеш леко зърното се появяват понякога 2-3 капки ... това ли имаш предвид под "кърма"?

# 716
Когато стиснеш леко зърното се появяват понякога 2-3 капки ... това ли имаш предвид под "кърма"?

Това май се води коластра, но май е раничко да се появаява  newsm78 А и знам че не трябва да се стискат зърната по време на бременност.

# 717
На мен чак към 8я месец беше започнала да ми тече коластра , сутиена ми все беше жълт отвътре, но сега е доста рано ми се струва и на мен. И определено не трябва да се стискат зърната. Иначе ако се стисна и аз ще имам капчици.

# 718

Това май се води коластра, но май е раничко да се появаява  newsm78 А и знам че не трябва да се стискат зърната по време на бременност.

и аз мисля, че е коластра
не ги стискам, но толкова са ми наедрели гърдите, че преливат от сутиена и от триенето в ръба ми направи впечатление че са се появили бели капчици по върха на зърната

# 719
Може би все пак да се бях сетила и да ви задам въпроса си  Mr. Green 
понеже все още не съм си правила тест, а ми закъснява 3 дни и имам всички симптоми, смятате ли че това с протичането на коластрата е сигурен знак за бременност  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт