Машина за хляб-27 част

  • 47 742
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Мнения: 15
Здравейте пак аз,съжалявам че ви тормозя ама аз пак правя опити в кухнята.Сега пуснах машината и е на 2 рите 5 минути от месенето ето до каква консистенция е като не съм добавяла повече брашно.Кажете дали е добре или не
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17532100

Ми на пръв поглед ми изглежда добре. Не виждам обаче хубаво дали лиже под бъркалките.

Каква е причината ако се случи това лижене под бъркалките че един/два пъти ми се е случвало?

# 571
  • София
  • Мнения: 8 504
Става дума още при замесването на тестото. После вече при месенето е възможно да подлиже тестото, но това не е фатално. Някой път например ако тестото е с мазнина и тя се затопли, тестото омеква повече и слиза под бъркалката.

# 572
# 573
  • София
  • Мнения: 1 231

Метни кажи само къде да дойда.ако ли не Спиди работи  Mr. Green за такова чудо няма и да си мечтая още.

# 574
  • София
  • Мнения: 8 504

Метни кажи само къде да дойда.ако ли не Спиди работи  Mr. Green за такова чудо няма и да си мечтая още.

Ти не отклонявай вниманието ами кажи какво стана с хляба. Чакаме ние тука и тръпнем.  Laughing

# 575
  • София
  • Мнения: 1 231
Втасва в машината още час и 30 мин остават,даже го снимах как втасва сега.Моето вече е луда работа  Mr. Green ама искам да съм сигурна че поне сега ще го направя като хората.

# 576
  • Мнения: 9 785
...даже го снимах как втасва сега....

Да се надяваме на затворен капак Laughing. Иначе снимките няма да помогнат особенно Wink.

# 577
  • Мнения: 293
didolinaa , аз и без това съм тук до никое време , та като стане хляба , пусни една снимка да го видим как е  Grinning  Аз отивам да погледна пак онази рецепта , че нещо ме зачовърка, що така се е получило newsm78

# 578
  • София
  • Мнения: 1 231
Е на затворен де,чак толкоз луда не съм.Аз се шегувам вече ми е смешно та споко  Joy Ако и тоя път не стане месене на ръка му е майката,тая машина в шкафа и това е  Crossing Arms

# 579
  • Мнения: 9 785
... месене на ръка му е майката,тая машина в шкафа и това е  Crossing Arms

Да бе, да Crossing Arms. Зарязваш тая рецепта и хващаш друга сполучлива.

# 580
  • София
  • Мнения: 8 504
Е на затворен де,чак толкоз луда не съм.Аз се шегувам вече ми е смешно та споко  Joy Ако и тоя път не стане месене на ръка му е майката,тая машина в шкафа и това е  Crossing Arms

А да бе ще се връщаме ние в 17 век и ще месим на ръка. Хайде джанъм. Ако и тоя път не стане ще правим като Щастлива съм и онлайн ще работим заедно.

# 581
  • София
  • Мнения: 1 231
То уж четох,четох,май и за това не ставам  hahaha  hahaha Ама моя мъж да ми не чупи хатъра,купи ми машина,няма да ви казвам какви майтапи отнесох.Сега седи с мене и гледа машина и ми вика Жено ако и сега не стане,отварям прозореца и машината долу  Joy А за рецептата сега я смених опитвам с друга,за сега всичко ми изглежда наред ама да видим след час.

# 582
  • Мнения: 293
Е на затворен де,чак толкоз луда не съм.Аз се шегувам вече ми е смешно та споко  Joy Ако и тоя път не стане месене на ръка му е майката,тая машина в шкафа и това е  Crossing Arms

Е , чакай малко де , много бързо се отказваш  Laughing Виж сега , пак прегледах рецептата и ето какво излезе

Хляб с кисело мляко

Продукти:
1 ч.ч. кисело мляко             =  200 мл
½ ч.ч. прясно мляко            =  100 мл
2 яйца                                  =  160 мл

тотал                                    460 мл приблизително

½ ч.л.сода бикарбонат - въобще не мисля, че и е мястото в рецептата , поради причините , които ти изброих по-горе

1 ½  ч.л. сол
½ ч.л. захар
2 с.л. олио
3 ½ ч.ч. брашно              455 мл
½ ч.л. мая                         3 гр


Естествено всичко е приблизително  , но ако си спазила рецептата точно дядо хаджи е прав за мокрото тесто. Освен това 3 грама мая на половин килограм брашно е твърде малко според мен.

# 583
  • Мнения: 293
А да бе ще се връщаме ние в 17 век и ще месим на ръка. Хайде джанъм. Ако и тоя път не стане ще правим като Щастлива съм и онлайн ще работим заедно.

Е хайде, сега пък ти ....чак в 17 век ! Joy Joy Joy Аз до оня ден като си месих на ръка от къде идвам ? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 584
  • София
  • Мнения: 8 504
А да бе ще се връщаме ние в 17 век и ще месим на ръка. Хайде джанъм. Ако и тоя път не стане ще правим като Щастлива съм и онлайн ще работим заедно.

Е хайде, сега пък ти ....чак в 17 век ! Joy Joy Joy Аз до оня ден като си месих на ръка от къде идвам ? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бе така е думата дето се вика. Ти къде я прочете тая странна рецепта дето я цитираш в предходния пост, аз що съм я пропуснал.

Общи условия

Активация на акаунт