Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 93 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
oblak11, Hug Praynig Peace
успех утре и прекрасни резултати!

# 526
Здравейте,отдавна не съм писала в този подфорум...тази сутрин тръгнах да си запазвам час при Чаначев в клиника Малинов,но ми казаха,че той отдавна не преглеждал там,,,,  newsm78 някой знае ли изобщо дали преглежда още?направо съм в шах...

# 527
Ina, благодаря за вниманието.  Мария да чукна на дърво е добре, плува, ходи на учлище, спряхме баклофена малко на своя глава. Но тя няма никакви оплаквания вече. Мисля да я заведа доктора да я види другият месец, тогава трябва да ни е контролният преглед. Малчо е добре,расте, поразболява се от време на време - хрема , температура, но като цяло расте и дебелее. С хипоспадия е та изчетох къде какво пише, слава богу е в лека форма, и според това което прочетох с една операция ще се оправи. А и доктор Мирчов това каза. Аз все още не мога да си влезна във формата, седя си с него в къщи. Много ми липства активният живот и работата, но от друга страна ми доставя огромно удоволствие да го гушкам. Поздрави на всички

# 528
Меричери, честит бебешок! Отдавна не съм писала и съм пропуснала щастливото събитие. Да ви е жив и здрав, дано няма проблеми с нищо.

# 529
marychery,безкрайно съм щастлива за хубавите новини около вас! Hug Hug Hug
дано и д-ри ги затвърди и да нямате нужда даже от профилактични. Praynig Peace

# 530
Благодаря РА, надявам се да е така Ина, наистина се чувства добре, и се надявам да израстне всички проблеми с времето. Вече почти не се напикава, случва се инцидентно и много рядко.

# 531
Браво, Меричери!  bouquet Hug Радвам се много. Дано всичко лошо остане зад гърба й.
(какво е хипо...., че не ми се рови в гугъл, а и ти ще го обясниш по-добре Embarassed)

# 532
# 533
Ох, дано от злините поне да  е най-малката. Предполагам, че ви чакат операции евентуално. Всъщност защо се налага корекция?

# 534
ами всъщност е изместен самият канал, и пишка от една малка дупчица. Това което четох е че не се знае дали няма да има проблем някой ден когато реши да има деца.Това по надолу е отговор на проф. Бранков на въпрос по повод хипоспадия........
Публикувам дословно в нашия форум отговор на друго запитване. Мисля че е нужно като допълнение.

Цитат: .....Пениса не се криви,пишка много добре.
Но кожи4ката,която главата на пениса е само отгоре-като капа4е....

Здравейте ......
Вашето момче има най-леката форма на хипоспадия (т.н.коронарна), тоест отворът на уретрата е в основата на главичката. Това не му пречи да пишка спокойно и не деформира пениса. Но тя в бъдеще може да му попречи при създаването на деца. Това става поради неправилното изхвърляне на семенната течност.

В този случай оперативна корекция на отвора на уретрата се извършва около 3-годишна възраст. Тогава също се прави и пластика на препуциума (кожичката) и манипулацията е подобна на обрязване, но начинът на извършване става след взаимно решение с лекуващия лекар.

В "Пирогов" детските уролози, които се занимават с този проблем, са доц.Стела Кюркчиева, д-р Славчо Чаначев, както и други.
В Пловдив това се извършва в Клиниката по детска хирургия - примерно д-р Йонков.

Желая Ви щастие.

Ние сме точно с такъв вид хипоспадия

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 14:08 от marychery

# 535
Значи и аз не бих поела риска за детето ми. Пожелавам ви от все сърце успех при лечението Hug
(мисля си, че е и възможно ако се остави така, да възпрепятства изхвърлянето на песъчинки, което става при всеки човек Thinking)

# 536
Момичета, някоя от вас купувала ли е Инфектотримет и от къде? Горе-долу каква му е цената?

# 537
  • София
Имам 2 опаковки от Инфектотримета (75 ml). Срока на годност му е до януари 2011 г. Донесоха ми го от Германия, но детето се оказа резистентно кьм него. Не е отварян.

# 538
здравейте на всички, извинявам се че нахлувам в темата, но имам следното питане. На дъщеря ми (2.6 г) и направих всичките изследвания кръв, изследване на фекалии и една стерилна урина, в която излезе proteus spp 10/4 а всички други изследвания бяха нормални. Преди да излезестерилната урина правих консултация с пулмолог( защото има прекарани три пневмонии, последната преди 1 месец) и с нефролог, където я гледаха на ехограф. При нефролога нямаше никакъв проблем, но сега с тези бактерии какво да правя утре пак ще пусна още една стерилна урина, но докато излезе резултата  ще се побъркам, а тя няма температура и не ми е казвала че я боли докато пишка..

# 539
  • София, "Младост 3"
здравейте на всички, извинявам се че нахлувам в темата, но имам следното питане. На дъщеря ми (2.6 г) и направих всичките изследвания кръв, изследване на фекалии и една стерилна урина, в която излезе proteus spp 10/4 а всички други изследвания бяха нормални. Преди да излезестерилната урина правих консултация с пулмолог( защото има прекарани три пневмонии, последната преди 1 месец) и с нефролог, където я гледаха на ехограф. При нефролога нямаше никакъв проблем, но сега с тези бактерии какво да правя утре пак ще пусна още една стерилна урина, но докато излезе резултата  ще се побъркам, а тя няма температура и не ми е казвала че я боли докато пишка..

възможно е да няма проблеми
правят се до 3 изследвания да се изкл замръсяване
успех и споко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт