Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 93 905
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
...Днеска си взех резултатите от изследванията на щитовидната и всичко е ОК.Сега ще пия Конкор за пулса само.В събота мисля да си пусна и урината-да видим и там как ще е.Дано и там всичко е ОК.
Здравейте! danaeka радвам се че резултатите ти са са ОК. Дано и другите са добре. Имам неприятни спомени от 3-месечното пиене на Селен, и накрая не се получи нищо   Cry  Едната от ендокриноложките се изказа негативно за него...
Чудя са дали има значение какъв е селена? Ти какъв точно селен взема?

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 12:14 от Sega

# 76
  • shumen
Sega,аз пих Селена на Валмарк 1 месец,сега пия Селеногин.Момичета урината се отлага за по нататък да е пускам.Нали знаете как е като има женски проблеми-урина не може да се пусне.А мене нещо ме наболява бъбрека явно съм понастинала.  bouquet

# 77
Sega,аз пих Селена на Валмарк 1 месец,сега пия Селеногин... А мене нещо ме наболява бъбрека явно съм понастинала.  bouquet
  Благодаря Danaeka! Аз малко късно разбрах, че има няколко вида селен. Ендокриноложката ми бе предписала Цефасел 100. Разбрах,че се предлага и селен на Валмарк, който е и по-евтин дори. Питах докторката кой е по-добър и дали да го заменя с вносен, като го нямаше Цефацела по-едно време, но тя дори ми се скара, че много чета. И тъй си изкарах с Цефацел-а, но той не ми повлия. Дразнят някои доктори като държат на коя фирма и аптека да си купиш! Добри неща пише за Селена и ме е яд, че не можа да ми подейства и сега ми изписаха по-силно лекарство.
  Още ли ти се обажда бъбрека? Бъбрекът атакувай с чайчета, ако не е нещо сериозно. Аз веднага пия ударни дози мечо грозде, липа и др. като усетя, че ми правят проблем бъбреците и обикновено ми помага. И бускулизин, ако наболява по-силничко.

# 78
и аз съм пила селен на валмарк и един френски.но за щитовидна(аз съм оперирана и от нея)съм доволна от келп.
а от 2 дена опитвам за щитовидна,уроинфекции,имунитет,пролетна умора,... комбинация от водорасли.

# 79
...но за щитовидна...съм доволна от келп. а от 2 дена опитвам за щитовидна,уроинфекции,имунитет,пролетна умора,... комбинация от водорасли.
Това с водораслите звучи много интересно и с такъв троен спектър на приложение.
Казвай какви са и как ти са подействали като си изградиш мнение за действието им.

# 80
сега съм на това.http://pomaga.com/aquasource-produkti.html?page=shop.product_det … amp;category_id=6
радвам се на перисталтика,дано повечето ефекти ги усетя.на мен моя приятелка аптекарка ми даде пробно за 10дена.

# 81
  • shumen
Момичета,благодаря Ви.Sega,днеска не ме боли бъбрека,но послушах съветите Ви.Пих повечко чай и течности и е ОК всичко днес.

# 82
Радвам се за теб. Но не спирай веднага с течностите. Продължи и след като спре да те боли - може да са били песъчинки и да им трябва време да се изчистят. За бъбреците трябва постоянство с диетите и да ги пазиш да не настиват и да не се възпаляват, но и аз като не ме боли и се отпускам и не внимавам.

# 83
Момичета,
Има ли друг детски специалист във Варна, освен д-р Близнакова, при който може да се отиде при проблем с бъбреците и пикочните пътища?

# 84
уролог става ли?или ти трябва нефролог само?

# 85
става въпрос за детето на една приятелка, което има бактерии в урината, левкоцити и вдига температура
не се знае още конкретния проблем, но са я са изпратили при Близнакова

# 86
Kalina в България единствената детска урология се намира в Пирогов в София, с специалистите детски нефролози също се броят на пръсти - така че най добре е приятелката ти да събере сили и да дойде до София. Ако не могат веднага, да си направят консултациите с Близнакова, необходимите изследвания, но в крайна сметка е най добре все пак да стигнат до специалистите в София.
Хей Ина нашите спа нощи понамаляха тази седмица.

# 87
да, най-добре е да дойде до София, но лошото е, че детето е с висока температура и при всички случаи ще трябва да отиде първо при Близнакова

сега открих нещо, което може да е полезно за мамите от Варна (аз също ще се обадя да проверя дали е актуална информацията)
Д-р Буева преглежда веднъж в месеца и във Варна
http://www.lisichkova.com/

# 88
marychery,много се радвам,че намалявате екстрите..вие кога сте на преглед?аз др.седмица трябва да ходя,че съм с усложнения..
Kalina78,във варна има разкошен ехографист,който ми откри урологичния проблем,ако при приятелката ти все още не е уточнен или не е гледано детето на ехограф.аз за близнакова лично съм пас..

# 89
Ами ако за сега се задържиме добре предполгам че ще отидеме към края на месеца. А при теб какви усложнения има? Бързо оправяне.
Калина, тогава пърро трябва да овладеят състоянието, но след това да се замислят да дойдат и до София.

Общи условия

Активация на акаунт