Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 93 947
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
ina нямаме бактерии просто пиша и после пак му се пиша но не изпишва нищо понякога след изпишване казва че нещо му боцка има позиви за пишане след като се е изпишал и това е от години и не можем да разберем защо.  Пихме Дриптан 4 месеца уродинамиката бе добра но оплакванията пак ги имаше. Сега пием Баклофен но пак има оплаквания уродинамика не сме правили както ви писах откакто пие баклофен.
Момичета някай знае ли приликите и разликите меджу Дриптана и Баклофена и двата зная че регулират мускулатутрата на мехура но може би не са съвсем еднакви

# 106
чудесно,че нямате остатъчна урина и бактерии.
и двете са за инервацията,баклофена е малко по- широспектърно и по-пречистено.

# 107
ina нямаме бактерии просто пиша и после пак му се пиша но не изпишва нищо понякога след изпишване казва че нещо му боцка има позиви за пишане след като се е изпишал и това е от години и не можем да разберем защо.  Пихме Дриптан 4 месеца уродинамиката бе добра но оплакванията пак ги имаше....
Dgidgo това дето пак му се пиша след като току що се е изпишал - всякак говори за неовладян пикочно-полов проблем.
При нас също така става понякога и тогава пием разни противовъзпалителни чайчета за бъбреци - мечо грозде, лайка и др. от този род. И топли дрехи, затопляне на кръста, крачетата  и най-вече постоянно да е с вълнени чорапки на крачетата и тн.
Не знам дали сте опитвали такива методи и най-вече кое е по-подходящо да се пие за вашата възраст?

# 108
dgidgo , а защо наистина паралено с лечението не опиташ да даваш Мечо грозде, да вариш смрадлика и след пишкане да го миеш, още по добре да седи в нея. Това са допълнителни неща които няма да му навредят в никакъв случай. Неуренала който ви изписаха чист неуренал ли е или СР. Аз съм пила неуренал СР, бях много доволна. Мария като по малка пиеше уростим, после имунобор уро, в никакъв случай не са и навредили. Дано да отшумят симптомите при вас, Вие кога сте на контролен преглед? Ние си запазихме час за петък, че тази седмица ни е натоварена много и през делничните дни няма да смогнеме, та взехме възможно най късният час, в петък при доктора - ще има пак да чака докато и се допишка на Мария за да я види.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 19:21 от marychery

# 109
 marychery,чакам ви с хубави новини-никаква остатъчна!
аз съм ден преди вас...

# 110
Ina, успех и на теб, аз ще пиша в петък след прегледа.

# 111
Sega синът ми е на 10 год а е с тези оплаквания от 6 годишен Бях чула че мечото грозде е силно за деца но щом вие давате значи не би следвало да има проблеми Д-р Такова ни препоръча чай от царевична коса и  кора от бреза това му давам сега Мисля че се облича добре не ходи твърде разголен .
Merychery пием чист НЕУРЕНАЛ д-р Такова изрично подчерта да е този който бил по-стар а не новият СР Ние също пихме имунобор уро 3 месеца но нямаше никаква промяна Началото на май трябва да се обадя на д-р Такова да й кажа дали имаме промяна и ако прецени ще ходим на преглед
Ina , Merychery късмет на прегледите дано всико е наред.

# 112
dgidgo,благодаря!
мечото грозде дразни стомашната лигавица и не всеки го понася.брезата я има в неоренала.
аз лично съм доволна от чай от коприва,морковен и тиквен сок,и боровинки.

# 113
dgidgo,благодаря!
мечото грозде дразни стомашната лигавица и не всеки го понася.брезата я има в неоренала.
  Peaceщом така е преценила д-р Такова, значи има нещо в предвид. За косата от царевица и аз съм чувала че е много полезна, тиквата също, давай му, поне няма да навреди. Дано и вие да имате успех и подобрение.

# 114
dgidgo,благодаря!
Дidgo -  царевичната коса е ОК за бъбреци. И ние сме пили царевичната коса и е добре, но е по скоро за профилактика - а вие явно имате оплаквания.
Мечето грозде  е точно за възпалителни процеси по пикочната система и трябва само да се съобрази дозата за детето. 10 год не е вече малко дете, така че опитайте. Не се дава непрекъснато, а се прави курс от една седмица например. Но непременно се консултирай за дозата във вашия случай и пробвайте.
И това за копривата на Ина е също много добро.  newsm10 Копривата има страхотен ефект за много заболявания - но за да е ефективна трябва яко да се пие - поне литър на ден. И също да се знае, че тя може да "разрежда" кръвта и затова да не се прекалява с курса и да се проверяват периодично показателите на кръвта.
А комбинацията от сокове към нея на Ина е направо чудесна - особено морковите - за тях няма ограничения - само дето може да се получи леко прежълтяване при предозирането им. И тиквата е с подобно действие.
Но аз  съм все пак за варианта с мечо грозде или нещо природно противовъзпалително от този род, но след консулт със специалист за дозата и после или паралелно и морковено-тиквените профилактични терапии.

# 115
dgidgo,благодаря!
Дidgo -  царевичната коса е ОК за бъбреци. И ние сме пили царевичната коса и е добре, но е по скоро за профилактика - а вие явно имате оплаквания.
Мечето грозде  е точно за възпалителни процеси по пикочната система и трябва само да се съобрази дозата за детето. 10 год не е вече малко дете, така че опитайте. Не се дава непрекъснато, а се прави курс от една седмица например. Но непременно се консултирай за дозата във вашия случай и пробвайте.
И това за копривата на Ина е също много добро.  newsm10 Копривата има страхотен ефект за много заболявания - но за да е ефективна трябва яко да се пие - поне литър на ден. И също да се знае, че тя може да "разрежда" кръвта и затова да не се прекалява с курса и да се проверяват периодично показателите на кръвта.
А комбинацията от сокове към нея на Ина е направо чудесна - особено морковите - за тях няма ограничения - само дето може да се получи леко прежълтяване при предозирането им. И тиквата е с подобно действие.
Но аз  съм все пак за варианта с мечо грозде или нещо природно противовъзпалително от този род, но след консулт със специалист за дозата и после или паралелно и морковено-тиквените профилактични терапии.
Peace и аз съм с две ръце за тези методи - те поне няма да навредят, паралелно с лечението не пречи да се помага и с билки.

# 116
Хайде преди утрешният преглед да се похвалиме - днес имаше състезание по плване. Мария е с два златни медала, баткото с две грамоти.  newsm18.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 22:13 от marychery

# 117
браво и честито!  bouquet Hug
утре също с най-хубавите новини! Praynig Peace

# 118
  • shumen
Едно голямо Честито и на двамата Меричери.Нагушкай ги и ги нацелувай от нас.Упех утре на прегледа.

# 119
Браво и от нас! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт