Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки

• 55 151
  • 922
  •   1
Отговори
# 750
scorpionche много ти благодара и малкия Данчо също

# 751
# 752
търся 2 песни4ки,плийз хелп:
1.fall in a sleep Praynig
2.white horse-wonderland original mix

# 753
  • Ямбол
Wonderland - White Horse (Original Mix)
Morandi - Falling Asleep

Заповядай Зайче  Flutter
За 2рата песен на Моранди имаш в предвид предполагам?

# 754
да,благодаря ти  remybussi  remybussi  remybussi

# 755
  • София
Момичета помогнете с песничката, дето се пее "...на ризката, на джобчето, скъсало се копчето..."
Али много я харесва, а аз не знам как се казва, съответно не мога да я намеря  Embarassed

# 756
Момичета, търся едно парче на Боб Синклер-WORLD HOLD ON -ако не се лъжа в заглавието. Много моля да ми помогнете, защото аз напоследък рядко се влюбвам в нова музика. Praynig

# 757
# 758
миличкааааааааааааааааааааааааа-разцелувах та-мноо та Убичам-ако идем накъм Пловдива града спешъли ще черпя!!!! Party Heart Eyes

# 759
Над намирам я само като залъгалка, не като песен
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=725979cfa4e635607508 … topic=24581.0;all

Сърдечен Simple Smile не ползваш търсачката Simple Smile

# 760
Над намирам я само като залъгалка, не като песен
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=725979cfa4e635607508 … topic=24581.0;all

Сърдечен Simple Smile не ползваш търсачката Simple Smile
Аре ся-да зема да изровя цялата тема.....аз досега тук не съм искала жаме, тъй като сама си тегля музика , и то доста добре. Обаче се оказа, че името на БОБ СИНКЛАР съм изписвала погрешно. ooooh!

# 761
  • Sofia
Два дуета се мъча да намеря. Ще ми помогнете ли ?
Единия е това парче дето сега го въртят на Ерос Рамацоти и Анастейша -не знам как се казва. А другото, което пак не знам как се казва е дует на Роби Уилямс и Никол Кидман - една много сладка баладка...сеща ли се някой ? Embarassed

# 762
Единия е това парче дето сега го въртят на Ерос Рамацоти и Анастейша -не знам как се казва. А другото, което пак не знам как се казва е дует на Роби Уилямс и Никол Кидман - една много сладка баладка...сеща ли се някой ? Embarassed

Eros Ramazzotti And Anastacia - I Belong To You

R. Williams and Nikole Kidman - Something stupid

# 763
  • Sofia

Eros Ramazzotti And Anastacia - I Belong To You

R. Williams and Nikole Kidman - Something stupid

Леле, колко си бърза !!!!!!! Много ти благодаря !  bouquet  bouquet  bouquet
Само, че от бол-а не мога да отварям Cry

# 764
Само, че от бол-а не мога да отварям Cry
То и аз  Blush

Общи условия

Активация на акаунт