Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки

• 56 313
  • 922
  •   1
Отговори
# 210
19. Greatest Children's Christmas Hits
 http://rapidshare.de/files/7700164/GCCH-_BlueSuede_.rar.html

pass: BlueSuede

# 211
Пак ще моля за помощ! Има една реклама на минерална вода "Горна Баня" с една страхотна песен. В рекламата има една булка, бебе, което потапят във вода и др. някакви. Сетихте ли се? Моля за песента! Praynig
Moby - Why Does My Heart

# 212
Много ви моля, ако някой има идейка от къде да дръпнем новите мелодийки на Лудата жаба да даде линк. То бива лудост и мания ама само това да иска 3 годишно дете е ужас пълен. Първата имаме и се слуша нон стоп но дайте и други че вечеее Praynig Whistling
Crazy Frog - Crazy Hits (Christmas Edition) 2005
Още
EnJoY!

# 213
Avgusta: Намерих само това:
Un grande amore
Дано ти е от полза!

# 214
Айде, и аз да си изстрелям патроните за Коледния подарък Mr. GreenТърся оригиналата версия на италианската песен Un amore grande на Доминико Мудуньо /или нещо от сорта ми разправя баща ми за името на певеца/.  Та че плийс, плийс Praynig
Тук има доста песни на него..

# 215
  • София
Айде, и аз да си изстрелям патроните за Коледния подарък Mr. GreenТърся оригиналата версия на италианската песен Un amore grande на Доминико Мудуньо /или нещо от сорта ми разправя баща ми за името на певеца/.  Та че плийс, плийс Praynig

Песента "Un Amore Grande" да не е евентуално на Пепино Галиарди? Я виж да не е тази Wink Тази песен е една от моите любими Simple Smile

# 216
# 217
Айде и аз с молбичка Embarassed

Не се сещам за името на изпълнителката,в песента се пее "It`s all about the money,its all about tum-tum-tududum I don`t think it`s funny" и т.н.
Meja - All About The Money

# 218
Айде и аз да си поискам Mr. Green
Щерката нещо е полудяла по една песен, дето беше хит по време на световното по футбол през 94-та. В песента се пее нещо от рода на " айн, цвайн, полицай...." .Нито знам коя я пее, нито знам как се казва( е, то ако знаех, щях да си я дръпна, де Mr. Green)
Плиииис, помагайте Praynig.
Mo-Do - Eins, Zwei, Polizei

# 219
Цитат

Песента "Un Amore Grande" да не е евентуално на Пепино Галиарди? Я виж да не е тази Wink Тази песен е една от моите любими Simple Smile
Цитат

А може ли това същото, но не от Дата-та, че моя и-нет е от БТК и не ме пуска там да тегля!?
Peppino Gagliardi - Un Amore Grande

# 220
# 221
# 222
# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт