Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки

• 56 330
  • 922
  •   1
Отговори
# 420
  • Ямбол

Благодаря ти, успях да се регистрирам, но не можах да си дръпна нищо, незнам къде бъркам newsm78

Еми в този торрен сайт се използва една програма BitSpirit (може и друга подобна, но аз ползвам тази) за да се теглят файловете. Иначе без нея няма да можеш да го изтеглиш.
Като кликнеш на линка ти save един torrent.file зареждаш го в BitSpirit-a и то си тегли цялата дискография. Ако нещо не можеш да се оправиш

Nirvana - > има само 3 албума обаче.

Надявам се да се оправиш с торента и да си свалиш цялата дискография.
Успех   bouquet

# 421
Ето тук има 10-на варианта и оригиналът е сред тях!
http://dada2.com/Default.asp?show=5&psearch=delirium&Typ … 9&NRecords=20

Безкрайно благодаря! Heart Eyes

# 422
Песента се казва "За първи път" и е на група 7. ГОТОВО!

Страшно много ти благодаря!Ще почерпя Wink Hug

# 423
  • До хладилника, който обичам
Mного моля за линк за Suavemente на Elvis Crespo (може освен нея и други от изпълнителя). Стилът е меренге.
Тоже плз ако някой я изрови, да ми свирне на Лс, че много забравям.

# 424
# 425
Благодаря!

# 426
Моля ви за линк към парчетата на братя Мангасарян - само ако може не от бол.бг...  Praynig

# 427
Mного моля за линк за Suavemente на Elvis Crespo (може освен нея и други от изпълнителя). Стилът е меренге.
Тоже плз ако някой я изрови, да ми свирне на Лс, че много забравям.

Ако има линк и към обикновената версия, на испански, ще съм много радостна Simple Smile

# 428
# 429
# 430
Бу - Дадох каквото намерих
Да, благодаря ти, свалих ги, както и други от линка Grinning
Аз имам песента, но е включена с други (нали съм профан, ще го обясня профански) още латинопесни и е направено като една голяма песен, общо всички, и не знам как да си я изрежа само нея...

# 431
Микс един вид имаш Simple Smile Ами в линка който ти дадох я видях 2 пъти мисля, веднъж чисто и веднъж ремикс май беше

# 432
А, не е микс Simple Smile Нещо като плейлист, ама не може да се селектира отделна песен... Cuba Lounge vol. 2 - 2005 се води, ако се сещаш, цялото нещо.
В линка и двата са ремикси.

# 433
# 434
  • София
Аз търся една песен , дето даже не знам на кого е  #Cussing out
На един певец, с много дрезгав , пътен глас...може би е от 70те песента,или 80те...В текста беше нещо такова "If you wont a father for your child, I`ll be...If you wont a driver for your car...." Не знам дали някой се сеща въобще.
И друга песен, която тъся е на Таркан "Дуду", когато бяхме на почивка в Кушадасъ беше изгряла точно и ми е много мила тази песен.
от бол.бг не мога да тегля...

Общи условия

Активация на акаунт