При кой доктор бихте родили в МД?

• 6 644
  • 34
  •   1
Отговори
  • в белята
Тъй като съм с много здравословни проблеми се налага да съм секцио ,но досега се бях ориентирала към една частна болница ,но ендокринолога ,който ме следи за диабета ми препоръча да раждам в Майчин дом.За там обаче единственото ,което знам ,че има две патологии на 4ти и 10ти етаж,но нищо повече за екипите ,които работаят там.Моля да ми препоръчате екип и да ми кажете съответно,как мога да се свържа с тях и как става записването......... Praynig Praynig Praynig

# 1
Сестрата на мъжа ми е с тежък диабет и роди при д-р Дяволов. Мисля че това е най-добрия ти избор. Отиваш в МД и искаш час при него и така, казваш какъв ти е проблема, кой ти го е препоръчал.
Аз лично бягам от МД, но това си е мое мнение.

Успех

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 17:25 от nikolina-pikolina

# 2
  • София
д-р Дяволов

# 3
Дяволов занимава ли се с нормално раждане?Защото моето проучване до сега е ,че в повечето случай с които се заема са секцио.

# 4
  • София
Д-р Дяволов е привърженик на естественото раждане и предприема секцио само ако наистина обстоятелствата го налагат. Аз родих при него по естествен път преди 1г. и 2 месеца.

# 5
Подкрепям мнението на summer beauty, аз също раждах при него (секцио по мед.причини) , но бременността ми следи Д-р Стоимен Иванов
Дяволов е също мнооооого добър избор, в момента най-близката ми приятелка си следи бременността при него и той настоява за нормално раждане, въпреки нейното желание.

# 6
  • в белята
Как става записването при д-р Даволов?

# 7
  • София
По телефона.

# 8
А колко ли ще ми струва?Къде прави консултациите в МД ли?Страхувам се да го ангажирам понеже не разполагам със средства.

# 9
  • София
Виж в темата за д-р Дяволов в Здравен справочник, там пише за прегледите в Майчин Дом.

# 10
Здравейте, д-р Дяволов Peace е отличен лекар! Два пъти раждах при него. Преглежда на частно всеки вторник след 17.00 ч. в ДКЦ на Майчин дом на втория етаж/мисля че беше 216 каб. newsm78/. Взима 50 лв.
Доц. Маринов също е добър лекар - взима 40 лв.!
Успех!

# 11
Доц.Маринов  Peace

# 12
  • с/у ОколоМръсТното
ауууууууу, само не маринов  Naughty. Той за мен не е дори д-р, камо ли доц.
Добре, че бебето на съседката ми по легло в МД оцеля, въпреки обратните усилия на този човек.

д-р манчев казвам аз.

# 13
Румен Димитров! Peace

# 14
само да се запиша в темата, че и при мен стоят същите въпроси

Общи условия

Активация на акаунт