Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 21 май 2010, 10:32 ч.

Доктор Мая Василева от Вита

 • 8 009
 • 5
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 12
 Здравейте, искам да попитам някои чувал ли е за доктор Мая Василева от Вита.Аз ходя  и ще раждам при нея,Дали някои е раждал при нея. Simple Smile 

# 1
 • Мнения: 1
Здравейте, искам да попитам някои чувал ли е за доктор Мая Василева от Вита.Аз ходя  и ще раждам при нея,Дали някои е раждал при нея. Simple Smile  Здравей, исках да кажа само, че това е най-страхотната лекарка при която съм ходила някога!!! Много мила и внимателна, всичко ти обяснява на разбираем език. Имах проблем с цитонамазката 3 а гр. и ходих при няколко гинеколози. Даваха ми лечение въпреки чисттата микробиология, но никакво подобрение. Отидох при д-р Василева и тя ми направи специализирано изследване за човешки папилома вирус и колпоскопия. От теста излезе един пол. вирус, но колпоскопията беше добра и не се наложи биопсия. Проведохме лечение и след 6 месеца вирусът изчезна! Страшно съм й благодарна. Тя е моят лекар от сега нататък. А съм чувала, че  много мами я предпочитат и за раждане, защото е много спокойна и не прави секцио ей така. Супер е! Горещо я препоръчвам на всички. Поздрави
 

# 2
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 2 076
Това е най-ужасният лекар с когото съм се сблъсквала в живота си. Слави се с това, че пише фалшиви цитонамазки във Вита и център Света Петка, където работи. Прави го с цел куп допълнителни изследвания за доста пари. Праща за изследване единствено в Геника, с която има дружески отношения и си делкат парите на всеки изпратен от нея пациент. Абсолютно безскрупулна и алчна жена. Има наглостта да ми изкара страшна диагноза, на която дори пишеше, че имам ЧПВ. За моя радост всичките ми генетични изследвания са ОТРИЦАТЕЛНИ. Ходих при различни лекари след това и всичките ми цито са Втора група. Тази мръсница каза още, че няма да мога да забременея или ако това се случи, няма да мога да износя бебето. Е, забременях и родих. Бях се наела да я съдя тази къдрава кучка, но се отказах. Иначе е една мила, добричка.... До живот ще я помня и ще предупреждавам всички за нея.

# 3
 • Мнения: 54
Аз ходя при нея повече от 7 години... това беше единствения лекар който наистина разбра какво ми има и от къде възникват проблемите ми! Тя единствена ме оправи след дългогодишно ходене по лекари и какви ли не "специалисти". Не съм раждала при нея, но ми предстои раждане и ако реша да плащам за екип, то ще е за нейния!!!

# 4
 • Мнения: 1
Това е най-ужасният лекар с когото съм се сблъсквала в живота си. Слави се с това, че пише фалшиви цитонамазки във Вита и център Света Петка, където работи. Прави го с цел куп допълнителни изследвания за доста пари. Праща за изследване единствено в Геника, с която има дружески отношения и си делкат парите на всеки изпратен от нея пациент. Абсолютно безскрупулна и алчна жена. Има наглостта да ми изкара страшна диагноза, на която дори пишеше, че имам ЧПВ. За моя радост всичките ми генетични изследвания са ОТРИЦАТЕЛНИ. .....

   Здравейте! Въобще не знам как не Ви е неудобно да говорите така за когото и да е било. Искам само да уточня, че шансът да имате ЧПВ е 35% т.е. 1 към 3. ЧПВ има над 200 разновидности, от които едва 33 се изследват - т.е. шансът Вие да имате ЧПВ, но да не може да бъде изследван и съответно "хванат" е 85%..
    Др. Василева е моят гинеколог и акушер и също ме прати в Геника да си направя изследването за ЧПВ, като ме предупреди, че може и да нямам, но трябва да се сигурни. Тук ще вметна и че дали е в Геника или на друго място сам решаваш Simple Smile Никой не може да те задължи, а и цената е една и съща, раъбира се. За дялба на пари и дума не може да става даже...Anyway,  резултатът ми показа, че нямам нито един от 33те вида ЧПВ, но има открита ДНК на ЧПВ - това значи, че имам вирус, но не се знае какъв и няма лечение. Караш си така и това е.
   Само ще ви кажа на всички, че лекар да те прати да ти се правят изследвания за всичко, за което има и най-малкото съмнение е добрата и нормална докторска практика. Ако не го направи, тогава горко ни.
   Лично аз съм много доволна, точно това, че е много мила и разбрана ме спечели. В такъв момент точно такива хора трябва да те обграждат.

# 5
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 2 076
Специално се регистрирахте, за да ми го напишете ли? Аууу... Докторите, които се занимават с РМШ  отхвърлят правенето на изследвания за ЧПВ. Защото просто няма никакъв смиъл от тях. Има теми и теми изписани по въпроса, доктор Василева.

Общи условия

Активация на акаунт