Здравей, исках да кажа само, че това е най-страхотната лекарка при която съм ходила някога!!! Много мила и внимателна, всичко ти обяснява на разбираем език. Имах проблем с цитонамазката 3 а гр. и ходих при няколко гинеколози. Даваха ми лечение въпреки чисттата микробиология, но никакво подобрение. Отидох при д-р Василева и тя ми направи специализирано изследване за човешки папилома вирус и колпоскопия. От теста излезе един пол. вирус, но колпоскопията беше добра и не се наложи биопсия. Проведохме лечение и след 6 месеца вирусът изчезна! Страшно съм й благодарна. Тя е моят лекар от сега нататък. А съм чувала, че много мами я предпочитат и за раждане, защото е много спокойна и не прави секцио ей така. Супер е! Горещо я препоръчвам на всички. Поздрави
Никой не може да те задължи, а и цената е една и съща, раъбира се. За дялба на пари и дума не може да става даже...Anyway, резултатът ми показа, че нямам нито един от 33те вида ЧПВ, но има открита ДНК на ЧПВ - това значи, че имам вирус, но не се знае какъв и няма лечение. Караш си така и това е. Препоръчани теми