Случаят Сашко от Сандански /осем месеца по-късно/

• 70 197
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 440
Доста сериозно включване от страна на д-р Оги.  Позицията му е ясна, и въпреки, че аз от самото начало не вярвам на версията за насилие, уважавам  мнението, зад което стои име.  

# 1 441
  • София
доктор Оги - чест и почитания към Вас!!!

Натъжихте ме истински ...

# 1 442
Благодаря за разясненията, д-р Оги!

# 1 443
На мен пък ми е съвсем ясно какво иска да каже доктор Оги!

И по-важно е да прочета, че на детето ще се окаже помощ, поне в настоящето, че има шанс сега, днес.  

# 1 444
.....
Това, което се случва, е една голяма трагедия, и тя за това несретно семейство приключва - няма значение дали оптимистично или песимистично. Завесата е паднала с трясък!

Аз казах, че обективните медицински данни са ясни. Те могат да бъдат тълкувани многозначно ... Обаче такива трагедии има много, знайни или незнайни. Може да не го разбираме, да се правим че не го виждаме, но злокобното детско нещастие скимти около нас като изоставено животинче.

Забравете този случай (така се казва винаги, когато изводите са погребани), но имайте пред вид какво ни очаква в бъдеще... Даже и там, където не го очакваме...

д-р Оги, изпитвам огромно уважение към вас лично и в частност към лечебното заведение, в което работите именно затова се надявахме вие да сте вестител на ИСТИНАТА!
Защото каквото и да си говорим, на повечето от нас е ясно, че медицината не е точна наука, но все пак от казаното и от премълчаното от ВАС става напълно ясно, че за вас фактите  не са двузначни.
Разбираме, че лекарската етика не ви позволява да вдигнете завесата, но дайте яснота поне по първата точка - ще се оправи ли детето и нужно ли е нещо, за да се ускори или подкрепи лечението му.
Можете да ми пишете и на ЛС бих оказала всякаква помощ - имам предвид финасова или нещо необходимо за детето лично.

# 1 445
Благодаря, и от мене д-р Оги.

# 1 446
  • Paris, France
Добре де, какво може да се направи за това семейство - имат ли нужда от подкрепа, финансова помощ? Как е детенцето? Ще има ли нужда от продължително лечение?

# 1 447
Направих малка поправка в предишното обръщение - всъщност сплетните са повече от думите.

Това, което се случва, е една голяма трагедия, и тя за това несретно семейство приключва - няма значение дали оптимистично или песимистично. Завесата е паднала с трясък!

Аз казах, че обективните медицински данни са ясни. Те могат да бъдат тълкувани многозначно ... Обаче такива трагедии има много, знайни или незнайни. Може да не го разбираме, да се правим че не го виждаме, но злокобното детско нещастие скимти около нас като изоставено животинче.

Забравете този случай (така се казва винаги, когато изводите са погребани), но имайте пред вид какво ни очаква в бъдеще... Даже и там, където не го очакваме...
Надявам се, поне Нещо да е ясно!
Какво ни очаква!
Трагично смешно, като за луди!
"Забравете този случай" , да ние всички сме просто "СЛУЧАЙ"!
Да не ти се случва!
Просто сме случай- частен случай!
По-хубаво от това обяснение не съм чувала:
"ЧАСТЕН СЛУЧАЙ"!

# 1 448
Сега имаше изказване по БТВ  от др Оги  за малкия Сашко и той не е много убеден че това е Крон.Моята кръстница е със това заболяване и костваха 6 години мотане по болниците докато го разбраха какво е.Има и 6 операции от който е нямало и никакъв смисъл да се правят.

# 1 449
А сега кажете, къде е истината? Ако не сте, моля, гледайте проф. Бранков в сутрешния блок на БТВ. Неговата истина плаши! Чуйте внимателно, какво казва и тогава потупвайте със съчувствие нечие бащино рамо.

# 1 450
от колко часа ще е д-р Бранков , да си го пусна онлайн ...

# 1 451
Изтървах го.МОже ли да се гледа някъде?

# 1 452
още не е почнало , сега говорят за времето , за зимата
http://tv.free.bg/ntvonline.html
на тоя сайт гледам ...

# 1 453
още не е почнало , сега говорят за времето , за зимата
http://tv.free.bg/ntvonline.html
на тоя сайт гледам ...
А бе то е свършило вече, ти чакаш да го гледаш. ooooh!

Предполагам ще качат запис по-късно в сайта на БТВ.

# 1 454

Общи условия

Активация на акаунт