Бихте ли простили?Моля за съвет!

• 9 600
  • 133
  •   1
Отговори
# 15
Всички изневеряват в един момент от живота си,що е трябвало да ти казва ooooh!
Спрете да се чувате  за да се пренаредиш,после ще ти е по лесно(силно казано,но..)
Успех...
Случва се,прецени си..никой не е умрял,но ще те боли...

# 16
Ами ето така, някой ден се карат или става нещо и той се ядосва и за да я нарани й казва,че когато е бил иеди къде си й изневерил.И това е станало преди 3-4 години,а има начини да се разбере.Няма нужда да ти казват. Имах предвид, че е друго, защото ние го правим ако имаме чувства, а те когато им се ....
 Станало е вече, но според мен като се видите очи в очи и ще разбереш какво да направиш

# 17
  • видин
много глупава постъпка - погледнато отвсякъде.
то бива честнст,  ама чак пък толкова?!?!?!
обикновено не пиша в такива теми, защото се намират достатъчно мнения, съвпадащи с моено, но тук не се стърпях.

# 18
  • София
Това пък от своя страна говори, че той съжалява за постъпката си .

Това не е задължително. Имах един познат, дет така "съжаляваше", че за всяко кръшкане се чувстваше длъжен да уведоми половинката си и тя се пържеше в собствен сос.
Не живея с илюзиите, че двама души са си верни цял живот, но има неща, които спокойно могат да се спестят на човека до теб.

# 19
Много се извинявам, но щом е имало няколко кръшкания.... и й е казвал, това потвърждава моята теза, че щом се прави веднъж и се прости ще се повтори.

# 20
  • тук-там
Да е един път да съжалява, ама 5-6 пъти, айде бе... По-скоро има общи познати, които са разбрали и е побързал да каже на жена си, за да не я изненада някой друг. Толкова ли не можа да изчака да се прибере и да и го каже  в очите.
Аман от лигльовци...

И малката винаги ми се обажда по телефона когато има двойка, или направи беля, защото знае, че докато се прибера ще ми е поминало малко, ама е на 10г.  все пак. Мъже... ooooh!

# 21
Хммм, поговорете си когато се върне....скайпа си е скайп, разговора очи в очи е нещо друго.
Виж за снимките, кои е изпратил - тъпа постъпка честно казано. )
Но при мъжете секса си е наистина само секс, когато кажат, че е такъв. Нормално е човек да има физическо привличане и към други жени, от там нататък вече зависи дали ще премине нататък, или ще си остане само до привличането.

# 22
  • София
Е да де. Simple Smile То и тоз човечец, ей тъй на, 5-6 пъти бил с каката, ама "съжалявал". Било му гадно, ама продължил... Можеш да съжаляваш за нещо инцидентно, ама в повтаряеми ситуации, малко ми е трудно да го повярвам.

# 23
Здравейте момичета!за въпросната снимка искам да кажа нещо.Аз му казах да ми опише жената или да ми прати снимка,за да видя жената с която е бил.Той каза ,че нямал.Но аз му отговорих,че не може да няма.Така си помислих просто.Наистина след дълги овъртания я прати.Не че го защитавам,в никакъв случай.И го попитах друго.След като казва,че е нещо моментно и не му е било толкова добре с нея,защо е бил 5-6 пъти с нея.При което неговия отговор беше..Ненам,увлякох се.Исках да се покажа като мъж.Благодаря на всички отговори досега,а и на тези които тепърва ще отговорят.Много бих искала да прочета и някои мъжки отговора по въпроса.

# 24
 Shocked Ега ти мъжът.  Stop

Бихте ли признали изневярата пред партньора? -
Ето с този въпрос можеш да откриеш най-глупавите хора на земята. Те са тези, които отговарят "да".

Споделянето на този тип "тайни" - под прикритието на псевдолоялност - е просто опит човек да прехвърли част от отговорността и върху другия. И вместо да си се пържи сам в ада на собствената си съвест (ако има такава), да дръпне и другия там да му прави компания.

Смятам, че е редно, господинът да те държи надалеч от подобни пикантни подробности от личния си живот, а също и, че е твърде унизително да задълбава в някакви неоспорими доказателства за своя "грях".

# 25
Здравейте момичета!За въпросната снимка искам да кажа нещо.Аз му казах да ми опише жената или да ми прати снимка,за да видя жената с която е бил.Той каза ,че нямал.Но аз му отговорих,че не може да няма.Така си помислих просто.Наистина след дълги увъртания я прати.Не че го защитавам,в никакъв случай.И го попитах друго.След като казва,че е нещо моментно и не му е било толкова добре с нея,защо е бил 5-6 пъти с нея.При което неговия отговор беше..Незнам,увлякох се.Исках да се покажа като мъж.Благодаря на всички отговори досега,а и на тези които тепърва ще отговорят.Много бих искала да прочета и някои мъжки отговора по въпроса.

# 26
Здравейте момичета!За въпросната снимка искам да кажа нещо.Аз му казах да ми опише жената или да ми прати снимка,за да видя жената с която е бил.Той каза ,че нямал.Но аз му отговорих,че не може да няма.Така си помислих просто.Наистина след дълги увъртания я прати.Не че го защитавам,в никакъв случай.И го попитах друго.След като казва,че е нещо моментно и не му е било толкова добре с нея,защо е бил 5-6 пъти с нея.При което неговия отговор беше..Незнам,увлякох се.Исках да се покажа като мъж.Благодаря на всички отговори досега,а и на тези които тепърва ще отговорят.Много бих искала да прочета и някои мъжки отговора по въпроса.
Извинете ме,нещо се обърках за този цитат,исках просто да редактирам предния ми пост.Поради недоглеждането ми на правописни грешки.

# 27
Инцидентна изневяра бих простила, но 5-6 ( а колко ли са наистина ) пъти - не.  Това си е почти връзка... Но ти си се познаваш най-добре и знаеш дали ще можеш да живееш с него занапред.

П.П.мъжът ти е абсолютен егоист - разтоварил си съвестта човека, а сега ти да му мислиш Crossing Arms

# 28
  • Насред хаоса
Мисля, че решението ти трябва да зависи от това, дали занапред ще можеш да живееш както досега, като знаеш за изневярата. Не че признанието му оправдава постъпката му, но поне е проявил уважение да признае. Причините за това признание може да са различни и вероятно ти никога няма да ги разбереш - дали от гузна съвест, дали за да подели отговорността, дали защото наистина те обича и е счел за по-достойно да ти каже ... Но ти си тази, която трябва да реши дали може да живее с това.

# 29
Каква честност в този случай? Вие сериозно ли?
Изневяра бих простила, но това да няма начин да научиш, пък той сам да ти каже... Много тъпо, чак неприятно. Защо ти го е причинил? Че и подробности дава, снимки праща. Съжалявал, ама иначе я прекарал пет, шест пъти, снимал я по бельо.
Въпросът ти вероятно е риторичен, сигурно ще му простиш, повечето прощават. Дано да запазиш доверието си в него.

Общи условия

Активация на акаунт