Бихте ли простили?Моля за съвет!

• 9 636
  • 133
  •   1
Отговори
# 60
Много е важно според мен ЗАЩО се е случило това. Имам предвид и изневярата и признанието на мъжа ти. Замисли се, защо  точно сега признава за изневярата, не веднага след първия случай да преспи с нея. Тогава не му е било съвестно, но сега му е станало. Това е несериозно. Питай го направо да си каже защо ти е признал, най - вероятно някой го е видял, или мацката е станала проблем и заплашва да ти се обади.
Мой приятел е изневерявал на жена си и после й е признал за изневярата, понеже е искал да се разделят. Просто отива и й казва за изневярата като разчита тя да подаде молба за развод, така и става. Той ми каза, че ако искаше да остане с нея, никога не би си признал, не би рискувал. Това е типично за човек егоист. Колкото до признаването от разстояние, аз съм на мнение, че го правят мижитурките от страх от емоционална реакция, едно мое гадже скъса с мен по телефона, гадината Но като изхвърлих на боклука всичките му вещи, които беше примъквал у нас /касети, дрехи/, стократно съжали, че не дойде очи в очи да говорим и да ми каже.
Не знам какво да те посъветвам, не знам и аз дали бих простила, особено ако съм видяла другата жена, снимката ще ми е все пред очите, но със сигурност мъжа ти не е благороден като си признава, страхува се друг да не ти каже, тъй че не брой това му поведение като плюс, а по - скоро като минус за него.

# 61

Но при мъжете секса си е наистина само секс, когато кажат, че е такъв. Нормално е човек да има физическо привличане и към други жени, от там нататък вече зависи дали ще премине нататък, или ще си остане само до привличането.

Peace
Аз съм прощавала ...
Има хора и хора - не сме безгрешни и за това добре си помисли какво ще направиш

Аз не бих го изхвърлила...с времето ще ти отмине - е, не напълно, но ако го обичаш - не го напускай...но според мен е хубаво да си заживеете заедно, т.е. да не сте разделени повече

Успех в разговора Peace

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 14:56 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 62
Е, той не излъгал, бил е честен. Това не е ли по- достойното?
След 16 години брак е нормално (в някава степен) да се случи, да изневери човек. Важното е да е единичен случай и наистина да осъзнава, че е било грешка.

За да си признае един мъж изневяра, при положение, че жена му някак как да го хване, има само няколко причини и те нямат нищо общо с достойнството.

- гузна съвест, която го мъчи и иска да се освободи като си каже, пък жена му да се оправя
- мацката, която го заплашва да се свърже с жената
- някой ги е хванал и ще каже на съпругата
- оплескали са нещата и има и по-лоши подробности - бременно гадже, обещана раздяла със съпругата и т.н.

А мъж като си каже 5-6 пъти, това значи поне 5-6 месеца.
Да не спамя темата, ама ми е много чудно, семействата, които живеят на различни места, как си опазват отношенията - или става със сляпата вяра на съпругите, че мъжете им не кръшкат, при положение, че имат идеални условия и терен, или мъжете им са много дискретни и си мълчат.

# 63
Не прочетох всичко,но въпросът ми е,дали ще се върне в Гърция?
Ако да,мисля,че ще продължи да се вижда с жената.
Ако остане,тогава мисли как ще постъпиш.

Трябваше да е там до месец май.Но снощи ми каза,че ще се върне до края на тази седмица заради случилото се.И предвид моето състояние,и положението в което сме.Знам само,че за момента неискам да го виждам.Нашите планове бяха да заминем всички там,нещо което аз отказах,поне докато свършат децата училище.Нещо в което не съм убедена вече,от моя страна и поне за момента,

# 64
Мартина33, не искам да наливам масло в огъня, но тази "инцидентна" изневяра на съпруга ти вероятно е връзка, която е прерастнала много бързо в проблем, за да иска да се връща по-рано. Не ми се иска да бъда лош пророк, но най-вероятно мацката създава проблеми и иска много повече от секс.

# 65
Цитат
Нашите планове бяха да заминем всички там,нещо което аз отказах,поне докато свършат децата училище.

Струва ми се, че го е направил за да ти натрие носа, понеже не си искала да отидеш.

# 66
Само да добавя,че е там от почти месец.И явно наистина се страхува някой да не ми каже.Предвид това,че мислехме да отидем и аз и децата.Нещо което и много момичета написаха.Неговите думи бяха,че не искал да ме лъже и да ме прави на глупачка.Но вече ме направи.

# 67
Само да добавя,че е там от почти месец.И явно наистина се страхува някой да не ми каже.Предвид това,че мислехме да отидем и аз и децата.Нещо което и много момичета написаха.Неговите думи бяха,че не искал да ме лъже и да ме прави на глупачка.Но вече ме направи.
Ако е само това,ще ми е по-лесно да взема решение за от тук нататък.Но дали?

# 68
Мартина33, не искам да наливам масло в огъня, но тази "инцидентна" изневяра на съпруга ти вероятно е връзка, която е прерастнала много бързо в проблем, за да иска да се връща по-рано. Не ми се иска да бъда лош пророк, но най-вероятно мацката създава проблеми и иска много повече от секс.
Точно това,мисля и аз.
Споменава ли се,от негова страна,все още за общото ви заминаване,или не иска вече да отивате.

# 69
  • Варна

Чакай сега! Той е там само от месец, но вече е бил с мацка, с която няма връзка, но е правил секс 5-6 пъти?! Дааа ... много, много са му слаби ангелите. И успял и да се разкае, и да прекрати връзката. Все по-странно звучи.

# 70
  • София
Мартина, дали ще простиш или не - ти решаваш. Моят категоричен съвет, обаче е, ако прощаваш да не го правиш безпроблемно. Създай му малко напрежение, посърди се, ако трябва инсценирай напускане на къщата, има много варианти. Защото ако простиш с лека ръка, няма да се страхува в бъдеще.

# 71
Създай му малко напрежение, посърди се, ако трябва инсценирай напускане на къщата, има много варианти. Защото ако простиш с лека ръка, няма да се страхува в бъдеще.

Клер, бикновено кръшкачите свикват с тия номерца и като изневеряват са много наясно, че ще ги има пак. Просто стават по-изобретателни в подмазването след това. Неслучайно жени, които често прощават изневери се обзавеждат с нови придобивки при всяка следваща изневяра. Тая игра се играе в много семейства, но не е станала повод някой да спре да кръшка.

# 72
Да се смееш ли, да плачеш ли...
Авторката, ако отидеш в темата за лъжата, ще видиш как там всички са честни до болка, никога не лъжат и не обичат да ги лъжат.
В тази тема идва противоречието и възмущението "Ама как така ще й казва, мръсник, простак, идиот..."
В темата за изневерите всички си връзват гащите с израза, че не всеки е застрахован от изневяра...
А тук - осъждат изневярата, просто, защото не са главни действащи лица...

Аз отново ти казвам - ако те беше лъгал и ти живееше в заблуди, че всичко между вас е по мед и масло, по-добре ли щеше да ти е?!
Откровеността му е била смела постъпка.
Не забравяй, че всеки прави грешки и в живота всичко се случва. Както се е случило на него, можеше и на теб да се случи.
Премисли нещата отново и реши дали има нужда да зарязваш с лека ръка 16 хубави години от живота си.

# 73
Трябваше да е там до месец май.Но снощи ми каза,че ще се върне до края на тази седмица заради случилото се.И предвид моето състояние,и положението в което сме.Знам само,че за момента неискам да го виждам.Нашите планове бяха да заминем всички там,нещо което аз отказах,поне докато свършат децата училище.Нещо в което не съм убедена вече,от моя страна и поне за момента,

[/quote]

Ех, пак подаване на информация по лъжичка ooooh!
Ето защо ти е казал - евентуално ваше събиране в Гърция ще се превърне в грандиозен цирк, от което се страхува, защото или е наясно, че ще лъсне тази НЕГОВА ВРЪЗКА, или се опасява от това. За съжаление положението е много по-сериозно. Това, че си отказала да заминете с децата, не е причина за сексуалните му похождения. Той просто си е такъв - най-вероятно нова среда, видял се с пари, вечери със сънародници, готина мацка(чия е инициативата не се знае) и романът се е завъртял и ла.ната са из.рани. За съжаление и ти си овъргаляна в тях. Стреми се да не ти цапат здравето и спокойствието(доколкото можеш). И мисля, че пътят ти за Гърция е затворен, за него - не знам. А по принцип Гърция е много зле в момента и ще сбъркаш, ако тръгнеш с три деца дори. Така се прави - тръгва единият на разузнаване и преценя, дали става хавата за цялата фамилия. Е, хубаво е преценявал съпруга ти.
И с вечното мое предупреждение - пълни изледвания за всякакви болести, особено полово предавани. Дано има пари за това.
На четири очи ли ще нищите връзката му или е готов да знае фамилия и приятели?

# 74
Там е от месец и е изневерил 5-6 пъти ? Shocked    за себе си вече ще знам отговорът

Общи условия

Активация на акаунт