Бихте ли простили?Моля за съвет!

• 9 603
  • 133
  •   1
Отговори
# 90

Бъди готова за паралелна връзка. Много удобна от разстояние - липса на битовизми, семейство, отпуснал е края. Това не е от месец. Много ще ти е трудно. Hug
Права си.Неговото обяснение беше че тази жена е от скоро там.Разбира се не му пречи да ме излъже.Някой по нагоре беше питал,дали иска да отивам пак с децата.Неговото решение е такова,но аз се колебая сериозно.
[/quote]

А може и наистина да е от месец тази мадама там и да е съгрешил, уплашил се е, как ще продължи животът му нататък и е решил, че трябва да се съберете, за да скъса с изкушенията.
Ти го познаваш най-добре, въпреки че откриваш и друга негова страна в момента и си раздвоена. Сега сигурно не можеш да тръгнеш(децата пак не са завършили училище), не знаем твоята социална реализация(какво ще изгубиш,като заминеш и рискуваш - не се знае, каква е историята там, въпреки че, ако искаше, можеше да си замълчи и да продължи, а може и да е разбрал, че много са разбрали за връзката им - 5-6 пъти не е за една пиянска нощ).
А ти обичаш ли го? Или си прекалено сдържана в писането?

# 91
Това че той е там,трябваше да го напиша в началото май.Но когато писах бях много разстроена и не дообясних всичко докрай.За което се извинявам.Виждам,че темата е прочетена от много хора.Явно темата изневяра е актуална.Не очаквах толкова много отговори наистина,но се радвам на всички писали.Писах тук,защото наистина незнам какво да правя.Чела съм много такива теми,и винаги съм се радвала на тези които прощават.На тези които намират силата да живеят пак с този човек.И много,ама много пъти съм си мислела как ще постъпя аз.И съм давала мислени съвети.Истината я разбрах сега!Когато ми се случи.Поне за мен се отнася така.Сега аз незнам как да постъпя,аз съм от другата страна.......... Hug

# 92

Бъди готова за паралелна връзка. Много удобна от разстояние - липса на битовизми, семейство, отпуснал е края. Това не е от месец. Много ще ти е трудно. Hug
Права си.Неговото обяснение беше че тази жена е от скоро там.Разбира се не му пречи да ме излъже.Някой по нагоре беше питал,дали иска да отивам пак с децата.Неговото решение е такова,но аз се колебая сериозно.

А може и наистина да е от месец тази мадама там и да е съгрешил, уплашил се е, как ще продължи животът му нататък и е решил, че трябва да се съберете, за да скъса с изкушенията.
Ти го познаваш най-добре, въпреки че откриваш и друга негова страна в момента и си раздвоена. Сега сигурно не можеш да тръгнеш(децата пак не са завършили училище), не знаем твоята социална реализация(какво ще изгубиш,като заминеш и рискуваш - не се знае, каква е историята там, въпреки че, ако искаше, можеше да си замълчи и да продължи, а може и да е разбрал, че много са разбрали за връзката им - 5-6 пъти не е за една пиянска нощ).
А ти обичаш ли го? Или си прекалено сдържана в писането?
[/quote]Не не съм сдържана в писането,но не сматах че е важно.Обичам го,неможе изведнъж мисля да спра.Поне за сега е така.

# 93
АЙДЕ СТИГА С ТАЯ СНИМКА НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ТЯ Е ПОИСКАЛА ДА Я ВИДИ?И ЗАЩО НЕ? МНОГО СТЕ ГОРДИ ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА ВИДИМ С КОЙ СА НИ ИЗМЕНИЛИ , ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ДЯВОЛА В ОЧИТЕ. А и защо оплювате момичето,познавате я и знаете какво е станало?  Един Господ зане дали тя знае, че той има семейство и т.н.

# 94
Здравей,аз не бих зарязала с лека ръка това което съм градила 16 години с човек когото обичам и който предполагам ме обича.Ако той наистина се разкайва за случилото се и ти искаш да си с него,намери сили да простиш,но не и с лека ръка,той трябва да си понесе последствията,не може да му се размине безнаказано.Успех Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 19:02 от miss_el

# 95
Прочетох цялата тема и мисля, че въпросният господин е решил да те напусне и е избрал много  хитър начин -признавайки си за изневярата. Повярвай много са малко мъжете ,които биха си признали за изневяра ей така. Човека разчита ,че ти ще се обидиш и ще го напуснеш Това със снимките е точния начин да те заболи още повече .Смятам ,че е много гнусно от негова страна да ти ги покаже и защо пък въпросната жена ще е гола на тях .

Аз си помислих същото...Според мен не му стиска да те напусне и се надява ти да поискаш развод...
Нещо не мога да си представя мъж ей така ,без повод ,да тръгне да си признава...чак тооолкова съвестни мъже аз поне не познавам.
Или ако е толкова съвестен,защо изобщо е изневерил?!    

# 96
  • Linz
Нещо не мога да си представя мъж ей така ,без повод ,да тръгне да си признава...чак тооолкова съвестни мъже аз поне не познавам.
Peace
Има нещо гнило и все повече смърди.
Мисля си, че това неадекватно поведение има логично обяснение, което ти все още не знаеш.

# 97
Аз мисля,че той иска да си дойде,да поговорите и да успокои положението.След това ще се върне и ще продължи да бъде и с двете.На него така му изнася-има семейство,има и любовница.Помисли и прецени как ще ти бъде добре на теб!Желая ти успех!

# 98
  • по пътя на светлината
Хм..... Simple Smile ....те първа ще разбираш...

# 99
  • Талант на 2012,2013 г.
Peace
Има нещо гнило и все повече смърди.
Мисля си, че това неадекватно поведение има логично обяснение, което ти все още не знаеш.

Смърди и още как... Rage

# 100
Аз не прочетох всички отговори, само от тук-от там  Embarassed Спред мен му дай още един шанс. Признанието не е много голям героизъм, понеже прехвърля топката в твоето поле. Ти си постъпила малко глупаво, като си поискала снимка на момичето, той е постъпил още по-глупаво, издавайки се, че има такава снимка. Абе изобщо все неща, които на теб да ти тежат  ooooh! Видях и мнение, че това е неговият начин да те изнуди да поискаш развод, не съм съвсем съгласна. По-скоро е чел някъде по дебелите книги, че за всяка грешка има прошка. Но не се е светнал, че това може да му изиграе малко лоша шега  Rolling Eyes

И пак да се повторя, опитайте още веднъж. А ако се повтори изневярата ... не знам. Лесно е да кажеш разделяйте се, ама след дълъг брак и 3 деца, не знам как е да го направиш Rolling Eyes

# 101
  • тук-там
Щом работи в белгийска фирма и е инженер значи заплатата му е добра... Ако решиш да го напускаш - развод по негова вина и солидна издръжка за теб и децата. Ако още не си решила - пак същото, само, че ще си живеете разведени заедно. В момента, в който се издъни пак, само сменяш ключалката. Кофти съвет, ама на такива мъже с тяхните камъни по тяхната глава.

# 102
...чак тооолкова съвестни мъже аз поне не познавам.
Е, аз пък познавам такива мъже.
А е изневерил, защото на всеки може да се случи да залитне...

# 103
Аз не знам дали бих простила. Но ако реша да му прощавам, не бих го направила много бързо и лесно, защото това би омаловажило изневярата му.

Здравейте.На 33 години съм.От 16 години съм с моя съпруг.Имаме 3 деца.В момента той е в Гърция,ще се върне след 2 седмици.Преди 4 дни ми съобщи че ми е изневерил с друга жена.Каза че е било нещо мимолетно без чувства,само физическо привлиане.Но е бил с нея 5-6 пъти,поне така твърди той.Сексът с нея не бил както с мен.Даже казал на въпросната дама,че аз съм по добра в леглото.Това са неговите обяснения.Обичал ме и не искал да ме загуби и лъжи,и затова ми признавал.Незнам какво да правя?Обичам го,но съм объркана и обидена.Ако той не ми беше казал,може би нямаше да разбера.В интерес на истината винаги съм си мислила как бих постъпила в подобна ситуация.А сега незнам......Моли ме да не го напускам.Това никога нямало да се повтори,и да му дам втори шанс.Щял да докаже любовта си.Това ми дойде като шок,и мислех да си тръгна с децата но още не съм му казала.3 дни говорим по Скайп само за това.Вече му нямам доверие.Иначе не мога да се оплача от живота си с него досега.Каза че винаги ме е обичал.Но с тази изневяра някак си ме е преоткрил и оценил още повече.Смея да кажа,че не изглеждам зле и не ми личи че съм раждала 3 деца.Изнудих го да ми прати снимки на въпросната дама,които той и е направил само по бикини.Хубаво е момичето,и е малко по слаба от мен.Даже много ми харесва.Незнам....много съм обидена и объркана и ви моля за съвет.Като видях въпросната дама,ми падна много самучувствието.Много е привлекателна наистина.И да му простя,винаги ще помня това предателсто.И как да живея от тук нататък,като знам за това.И въобще как да му вярвам че това няма да се случи пак.Извинете за дългия пост.Наистина се надявам на вашия съвет.

# 104
Знам, че ти е трудно - вървя в момента по този път.Аз стигнах и по далеко -  исках всякакви подробности за момичето, интимни въпроси, защо се е стигнало до там...
Моето мнение е да не бързаш с развода, говорете очи в очи и сама ще усетиш какво иска сърцето ти ...
Много ми  е трудно да пиша, защото аз самата не съм излязла от дупката - трябва много време. Мъжът ми в момента полага големи усилия да ми доказва любов и доверие, но аз за себе си мисля , че съм простила с разума си, но не и със сърцето си. Трябва много време за това , ужасно много...

Общи условия

Активация на акаунт