ОБЩ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЗЕС И ЗАКОНА ЗА ГМО - 17ти (сряда) от 9.00 ч.

• 48 213
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
За желаещи да помогнат извън България, може да се помисли за PayPal акаунт или банкова сметка. Който се интересува и има желание, да пише на ОП.
Ок, мерси. просто хората искат да знаят и бях длъжна да дам информация  Peace
За сметката в Пейпол съм трвърдо ЗА, може да се сложи бутон към някой от сайтовете (нещо от сорта на ДАРЕТЕ) като има действащ и-мейл със сметка в ПейПол и човек с акаунт в Пейпол да може да преведе парите по нея. Това, спред мен, би било от голяма полза. Може да се направи опция за отчитане на събраните пари на тази сметка. Това всичкото съм го виждала, но не знам как става Blush

# 556
В момента по парламентарния контрол има въпрос за ГМО - по БНТ.

# 557
  • Бургас
Цитат
За желаещи да помогнат извън България, може да се помисли за PayPal акаунт или банкова сметка. Който се интересува и има желание, да пише на ОП.
Ок, мерси. просто хората искат да знаят и бях длъжна да дам информация  Peace
За сметката в Пейпол съм трвърдо ЗА, може да се сложи бутон към някой от сайтовете (нещо от сорта на ДАРЕТЕ) като има действащ и-мейл със сметка в ПейПол и човек с акаунт в Пейпол да може да преведе парите по нея. Това, спред мен, би било от голяма полза. Може да се направи опция за отчитане на събраните пари на тази сметка. Това всичкото съм го виждала, но не знам как става Blush

PayPal е добре, но за чужбина. Ако е от България - не си струва - към 4лв. за прехвърляне на парите в местна сметка, плюс между 3-7 дена забавяне в зависимост от банката при теглене, и отново в зависимост от банката евентуален % при получаването на сумата в самата банка - например Пощенска цоцат 2%. Освен всичко останало PayPal не поддържа левове и съответно всичко се превалутира многократно по курсовете на фейвърит банките ни...

# 558
Цитат
Ок, мерси. просто хората искат да знаят и бях длъжна да дам информация  Peace

PayPal е добре, но за чужбина. Ако е от България - не си струва - към 4лв. за прехвърляне на парите в местна сметка, плюс между 3-7 дена забавяне в зависимост от банката при теглене, и отново в зависимост от банката евентуален % при получаването на сумата в самата банка - например Пощенска цоцат 2%. Освен всичко останало PayPal не поддържа левове и съответно всичко се превалутира многократно по курсовете на фейвърит банките ни...

Може да се направят няколко варианта - смс, пощенски записи до поискване,  банкова сметка за набиране на средства от  България, и PayPal за чужбина. Някакви други идеи?

# 559
  • Бургас
Цитат
Ок, мерси. просто хората искат да знаят и бях длъжна да дам информация  Peace

Може да се направят няколко варианта - смс, пощенски записи до поискване,  банкова сметка за набиране на средства от  България, и PayPal за чужбина. Някакви други идеи?

Паричната служба на Еконт - 1,2 % комисионна, идва бързо и имат офиси кажи речи навсякъде.

# 560
  • София
Предлагаме всеки, който иска,  да организират финансирането на отпечатването на по 5 000 бройки брошури за всеки по-голям град, за София - 50 000, а за по-малките градове да разпратят  по автобуса или по куриер, но така, че да достигнат до КРАЙНИЯ ПОЛУЧАТЕЛ НА ЛИСТОВКАТА ПРЕДИ ВТОРО ЧЕТЕНЕ НА ЗАКОНА В ПАРЛАМЕНТА

В момента се прави предпечатната подготовка и буквално днес ще могат да получат файла. Така че разходите ще са само за печатницата. Обяснявайте изрично, че се финансира гражданска инициатива и ги молим да се запознаят с проблема и дадат и те нещо за каузата!

За София имаме най-добра оферта от печатница за  10 000 бр А4,с картинка, сгъната на 3, пълноцветно, двустранно 90г/кв м -мат - 540 лв.

Ако е  5 000 бр.-340лв.

Давайте заявки за файла или за количества по градове (с един координатор) , ще ги изпратим по куриер (за сметка на получателя, излезе миналия път по около 5-7 лв)

Последно:
Изберете файла ли искате с останалия ангажимент да търсите печатница и т.н. или искате да поръчате готови листовки примерно 2 000 за град Левски, като ги платите по 5.4 ст. бройката + разход за доставка.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 13:11 от ОП

# 561
момичета дигнете таксата на 50 поне,или на 60,70 ...срамота е ,дават се по 1,20 за биг-брадър,за какви ли не глупости като лубовен хороскоп,лъжливи врачки и баячки ,а за тази важна кампания 30 стотинки.... никой не ги иска за себе си ,все са за кампанията..... даже е странно че някой е питал такива неща,но то пак ще е от провокаторите,няма кой друг да  е,вкарват долълнително съмнение,то и без друго параноята от лъжите на депутатите е обзела много хора,....и от предателски еко-сдружения
Байо,Тео,забелязахте ли какво ви писах няколко листа назад???? за "освен за научно-изследователска дейност"???Моля ако не сте го видели да погледнете,че ми се струва много важно.....може да ми се смеете,но ми дойде  на сън да обърнем внимание точно на това hahaha

# 562
Ако иска някой, нека преведе тази статия:

17 февр 2010
Британски учени заклеймяват използването на деца при експерименти с ГМ храни

Деца се използват като "опитни мишки" при експерименти с ГМ ориз, в разрез с етичните норми.

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1147635/Britis … unacceptable.html

# 563
Отговор на министър Мирослав Найденов на въпрос от Румен Такоров – народен представител от 28-ми Търговищки МИР,  относно отглеждането на генетично модифицирани организми в България

Цитат
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,
ДАМИ И ГОСПОДА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ТАКОРОВ,

Позволете ми да отговоря съвсем кратко на Вашия въпрос -  не, не съм имал срещи с представители на фирми в България, които са заинтересовани от отглеждането на ГМО у нас.

БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.

# 564
Вижте това в момента http://www.noviniteb.com/

среща в монтана на монсанто он-лине

# 565
Рафаил, ужасяващо!

# 566
Вижте това в момента http://www.noviniteb.com/

среща в монтана на монсанто он-лине

Какво пишеше? Че много бързо са получили СМС-а.  Mr. Green

# 567
Вижте го само този, какво приказва преди седмица:

http://darikfinance.bg/view_article.php?article_id=26503

Цитат:

"Защо в момента Монсанто набира персонал за различни региони на България?

Заради бързо развиващия ни се бизнес с конвенционални семена и в никакъв случай заради биотехнологиите. Монсанто никога не е планирала да предлага в България МОН 810, а други ГМ култури в ЕС не са регистрирани."

Как да си обясним заявлението за точно тази царевица?

# 568
Вижте го само този, какво приказва преди седмица:

http://darikfinance.bg/view_article.php?article_id=26503

Цитат:

"Защо в момента Монсанто набира персонал за различни региони на България?

Заради бързо развиващия ни се бизнес с конвенционални семена и в никакъв случай заради биотехнологиите. Монсанто никога не е планирала да предлага в България МОН 810, а други ГМ култури в ЕС не са регистрирани."

Как да си обясним заявлението за точно тази царевица?

на кой са къси краката, го е "казал" народа  #2gunfire

# 569
  • Русе
  Сега слушам срещата в Монтана, една свирепа леля се кара , и се кълне, че всичко било хибриди. Само дето и паразитите ги отбягват.Че чак и влага не ги лови после семената  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт