Пухкав сняг навън вали, ДЕКЕМВРИйче през прозореца следи

• 31 612
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мамчета, поздравления за новата темичка-супер е!
Отдавна не съм писала, ама си ви чета, та да се похваля днес Крис става на 2 месеца, ама се почерпете, че нали съм блонди и не мога да качвам тук снимки!!

Честита трета месечинка на Дачко, да ви е жив и здрав!

Ние сме във Варна още и ще сме тук май още месец и днес щяхме да видиме варненските мами, но то заваля дъжд и като цяло е кофти времето, но Ж и З няма да е все такова!
Това е от нас до скоро и пожелания за топло време Simple Smile

# 61
ееей, Елли! Вече зъбки! Честито! Чувала съм за такива случаи, но са много рядко - хехе, сладурчета сте!!

Добре дошла,  mountain dew    bouquet

# 62
ееей, Елли! Вече зъбки! Честито! Чувала съм за такива случаи, но са много рядко - хехе, сладурчета сте!!
хеххехе, благодаря и аз все бях чувала, ама не вярвах, че на нас точно ще се случи, щото нали се родихме по-рано и то само 2,400 кг, ама ето на, вчера направихме 3 месеца и вече разминаваме връстниците си  Laughing

# 63
devi4ca, доколкото ми е известно семейството е с психични отклонения. Но наистина е ужасяващо и дано детенцето да забрави и да няма отклонения и то като родителите си. Дано се възстанови и да му намерят прекрасно семейство и да го отгледат с обич. Дано приберат родителите на топло или в психодиспансери. Такива хора нямат място в обществото.
dew добре дошла Hug
elly_ Честити ви зъбки, но не е ли рано за тях newsm78. Аз да попитам откога да давам Зимафлуор. Питах педи и тя каза, че ще разучи, но да се консултирам със стоматолог. Тук има една детска стоматоложка, но като водих баткото при нея ми се видя не много в ред тази жена. После го водих при нашата зъболекърка и му правихме процедури, маза го с нещо. Имаше кариес на ранно детство и предните зъбки се отрониха, остана само един и засега стои така. Не искам да минавам по същия път и с бебето. Затова ще трябва да се консултирам със зъболекар, но все пак и вас да питам.

# 64
Луда глава, ама и на разходка под дъжда бяхме  Laughing
Ето снимки от Варненки, singing in the rain  hahaha
http://december2009.snimka.bg/sea/varna-ra-sreshta.475230

# 65
  • sofia
         Честити 3 месеца на Evil и 2 месеца на Katring!

Честити зъбки на Elly.

Collibri, благодаря за снимките. Наистина сме си готини. Joy

Отдавна не сме виждали снимки на варненската група, а беше традиция. Момичета, хайде органозирайте се. Heart Eyes  

mountain dew добре дошла.

# 66
  • sofia
Ееей, изпреварихте ме.

Браво, много сте готини!!!

# 67
Благадаря на всички  Hug Hug Hug
Много сте готини на срещите направо стеее пу пу пу  и ние щяхме да дойдеме ама уви колата се счупи днес я оправихме ама е на пак изпуснахме срещата.   bouquet

# 68
Привет и от нас!Днес цял ден обикаляме улиците,като сме излезнали в 12,та чак до 6ч.Много ми се искаше и ние да се присъединим към вас на вчерашната среща,но ми беше невъзможно.В сряда взимам баткото на обяд от градината,отива на футбол,после на английски,абе въобще пълна програма.На всичкото отгоре ходихме и на детски рожден ден на другия край на София.Направо станах луда с двете деца.Андреа не спря да реве през целия път,а големия не спря да мрънка как сме щели да закъснеем и да свърши рождения ден.Направо ми идваше да се гръмна насред задръстването,пътували сме час и половина от Надежда до Павлово.До Пловдив да бяхме стигнали за това време Close егаси!                                                                                                                              Честита месечинка на Evil!                                                                                                                                 Честити зъбки на Elli!Направо ме разбихте.Чувала съм за такова чудо,но все си мислех,че хората преувеличават!Браво на вас!                                                                                                                                 Добре дошла на mountain dew!

# 69
  • Русе
Ето идвам н отчет!

Днес водих бебо при детски гастро-ент. Според нея тоя плач се дължи или на колики или на непоносимост към лакоза. Сега ще я караме на капки и на безлактозно мляко и в понеделник пак ще отидем на преглед.  Praynig дано да са колики, че това другото ми звучи страшно. Не че виждам някакъв ефект от терапията... дано да действа с натрупване

Евил, виждам от снимките, че бебе Дачо е в летния кош на количката, не е ли рано или може? И аз най-накрая взех такава количка ама ссе чудя по тоя въпрос.

# 70
Ей, варненки, може да сте луди жени, ама сте големи сладурани! Пу-пу!
Бебешорите добре са си поспали под дъждобраните надявам се - така, така - да дишат отрицателни йони - много е полезно!

Вени, вие да не сте ходили при доц Маринова? Laughing
Какво значи колики или лактозна непоносимост. И двете състояния си имат определена симптоматика, която е обща по отношение на плача и подуването на корема, но лактозната непоносимост се характеризира и с продължителна диария, с много слузести изхождания.
Ако нямате такива симптоми - за каква непоносимост говорим newsm78
Аз не бих сменила млякото с безлактозно без нужда, може да се усилят коликите при това положение.

# 71
Честити месечинки на бебеДачо и на Крис.
Днес Стела става на два месеца, почерпете се за нейно здраве.

Удис, Стела явно е ревяла по цели нощи заради коликите, защото като сменихме капките, се успокои и всичко си дойде на мястото. Спи си по минимум 5 часа през нощта без да се буди.
Варненки, софиянки, страшни сте. Браво!
Маянски, ама може ли да си такава голяма бяла птица.  Hug

# 72
  • Русе
Ласи, ще се гръмна вече. Ходихме при една русенска докторка, каза че ще действаме по метода на изключванетои затова прилага тия мерки. Акито ни е жълто и с нормална консистенция, от време на време става зелено и гадно миризливо, но според въпросната докторка това е от засилена перисталтика, дължаща се най-вероятно на коликите. Незнам дали са се усилили коликите, но определено имаме повече газове от преди. Искрено се надявам всичко това да е от колики, крепи ме мисълта, че като ревне се успокоява като го обърна по коремче.
Сменях разни шишета вчера и установих, че тия с каучукувите биби не ги харесва, иска си силиконовите.

# 73
  • Варна
Привет мамита и бебоци Heart Eyes
Позабравих ви пак, но някак така бързо ми минават дните, че време за форума все не ми остава.
Тейка е едно послушно бебче, нямам никакви оплаквания от детето, даже тази вечер докато вечерахме и си мислех как с каката все някой ядеше на крака, а сега сядаме на винце и мезенце и на сладки приказки, а детето си кротува миличкото ми. Каката малко ме поядосва, но да са живи и здрави, деца са, няма как, търпим, Ходим и по гостита вече , баби, дядовци, разходки;само времето да даде. Тази седмица се очертава хубав и слънчев уикенд, който никак не е за изпускане, аз вече съм запланувала накъде ще сме Grinning

Колажът е наполовина готов, и там да имам алко време и правя, но не съм седнала сериозно и затова го бавя, за което ви се извинявам.
Сега ще прочета малко и за вас, да видя как я карате Hug Hug

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:54 от She_R

# 74
Чудни варненки! Ред е на пловдивчанките!
А и на софиянките, обаче следващия път навън  Flutter Peace

Общи условия

Активация на акаунт