Незабравима (Unutulmaz)-тема 9

• 42 231
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

Забелязвам Харуно - маниаци наоколо smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 528
BELL- Слънчице!
С тия снимки така се разконцентрирам, че след малко ще забравя че съм на работа.
newsm47 newsm62 newsm47 newsm62

# 529
Моля някой от разбиращите турски ако може да отговори -  в снощната серия когато Еда четеше приказки на Ямур и не даде книгата на Толга, той попита ли я дали Харун е бащата на детето и? незнам но останах с такова впечатление, може и да греша

Не Толга , незнае ,че Харун е бащата. Той поиска да чете приказката, Еда не му позволи. После Толга каза, че започва работа във фирмата,защото иска да подсигури по добър живот на Ямур и нея.
В разговорът между Харун и Толга се спречкаха и Толга попита Харун защо толкова се вълнува от бълдъзата си. Харун му каза,че знае ,че са се разделили с Еда , а сега пак са заедно. Общо взето се заяждаха.

благодаря ти много

# 530
  • София
Благодаря ви много момичета за положения труд да разберем какво се случва във епизода снощи newsm03 newsm51  love001

# 531
  • Plovdiv
Здравейте момичета, аз съм още една фенка на сериала Незбравима. Чета ви от доста време, но не ми остава време да пиша. Искам само да ви кажа, че сте страхотни и да благодаря на момичетата който превеждат. Хубава вечер на всички   bouquet

# 532
здр,мили дами днес в тиви сагата пише за Незабравима ,като седмица какво ще стане и пише неща от 31 серия,кадето Керем  скроява номер с теста на ДВЕТЕ дами.и Фаяз където се изнася на хотел и Харун го моли да се вурни.по това судя 4е няма да го спират.

# 533
# 534

Bell, ти какво - решила си да ни измъчваш ли?  newsm47

# 535
Тя не че ни мъчи, много добре прави даже, ама аз сериозно съм се притеснила и се замислям дали не ми е малко секса, че така ми действат тия снимки. newsm12 smile3534

# 536
Тя не че ни мъчи, много добре прави даже, ама аз сериозно съм се притеснила и се замислям дали не ми е малко секса, че така ми действат тия снимки. newsm12 smile3534
ааа за това се обърни към други инстанции  Joy Joy Joy Crazy Crazy Crazy

# 537
Най-накрая малко време да се запиша и аз! atwork

# 538
  • София
Bell, ти какво - решила си да ни измъчваш ли?  newsm47
Как ти действат тия снимки?Вярно е,че са доста съблазнителни. smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533

# 539
Bell, ти какво - решила си да ни измъчваш ли?  newsm47

При мен се очертава същия проблем, май идва пролетта с разните му там цветенца, пчелички и пр.  luvbed smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт